top of page

ZomerZonneWende 2022: Maria Kracht

ASHTAR: MARIA EN DE ORIGINELE ENERGIE (deel 1)

ZOMERZONNEWENDE

De zomerzonnewende van 21 juni 2022 zal de kracht van de Heilige Moeder Maria inluiden. Vanaf nu zal deze gaan stromen in alle harten, sterker dan ooit.


De zon speelt op deze dag een enorme grote rol, en in de afgelopen periode zijn de zonnevlammen vanuit de kosmos zeer groot geworden. Deze grote zwerm zonnevlammen veroorzaken een groot elektrisch veld dat deze zomer veel effect zal hebben op alles wat leeft.


De kracht ervan zal enorm zijn en de helende Maria energie komt vrij in deze zeer hoge vibratie. Elk mens wordt aangeraakt. Open je hart voor haar zachte liefdesenergie, haar kracht zal een enorme uitwerking hebben op het gehele bewustzijn. Het originele deel van de mens wordt weer zichtbaar, deze is lang versluierd geweest.


UITWERKING ZONNEVLAMMEN

Tijdens de zomerzonnewende staat de zon op zijn hoogst, daar waar de seizoenen zich afwisselen en het licht van de zon afzwakt en toeneemt, geeft dit een extra stuwing. Waardoor het magnetisch veld van de aarde zich gaat uitbreiden en wordt versterkt. Magnetische velden vormen een aantrekkingskracht, zodat de nieuwe kosmische zaden de aarde gaan bevruchten met een hogere trilling, Dit zijn de lichtzaden die nu massaal ingeplant kunnen worden in het bewustzijn van de aarde en de mens..


Wanneer een planeet nieuwe creaties gaat uitdragen worden de levensvormen aangeraakt in hun originele vorm. Er gaat de komende zomer een totaal andere visie open waarbij creativiteit op nummer één staat, via creativiteit kan de mens de wereld aanpassen en naar haar originele staat van zijn resetten. Het kunstmatig veld wordt opgeheven daar waar de krachten het hoogst zijn. Vele vastgelopen conflicten krijgen nogmaals de kans om op een vredelievende manier opgelost te worden.


OORLOG

Sommige conflicten, zoals de oorlog in Oekraïne, hadden al veel eerder tot een wapenstilstand kunnen komen. Het natuurlijk bewustzijn maakte dit mogelijk. ( Arthura: Via de vele zonnevlammen die ontstaan zijn en het hoge licht wat vrij kwam. Zie vorige berichten). Helaas zijn de manipulerende machten koppig en zij willen het natuurlijk bewustzijn dwarsbomen om hun doel te bereiken. Zij willen de helende Maria energie infiltreren door veel chaos en emoties te laten ontstaan, zodat deze mooie energie in de mens verstoord wordt. De angst voor de vrouwelijke Maria energie is zo groot, dat zij de vredesonderhandelingen hebben uitgesteld.


Het originele lichtdeeltje in het DNA willen zij versluierd houden.


MANIPULATIE

In de oorlogsgebieden ontstaan er vele schaduwen van verdriet, waardoor de energie in een stilstand wordt gebracht. Deze blokkades of schaduwvelden worden niet verder uitgezuiverd op een natuurlijke manier, maar komen in een soort vacuüm terecht. Dit heeft bepaalde gevolgen waar de manipulerende machten geen idee van hebben en deze gevolgen zullen ook hun pad gaan kruisen. Direct en indirect, want de liefde is zo sterk dat het alles ombuigt. Eerst in het etherische veld en daarna wordt dit zichtbaar in de fysieke laag.


NATUURLIJK HERSTEL

Het natuurlijk herstel wordt op die manier verstoort. De Lichtkrachten gaan extra energie richten om via de hogere frequenties, de schaduwgebieden in te stralen. Het vacuüm wat is ontstaan zal zich willen verspreiden, de opening zal plaatsvinden via de ionesfeer van de aarde. De druk zal toenemen en de natuur gaat reageren om dit vacuüm op te heffen. Sterke krachten gaan ontstaan zoals hittegolven, stormen, regenval en onweer.

Ionosfeer

De ionosfeer is een laag rond de aarde waar de deeltjes door de zon worden geïoniseerd. De ondergrens van de ionosfeer ligt op een hoogte van ongeveer 80 km. De ionosfeer bevat voornamelijk ionen en elektronen.ZENDT GEDACHTEN VAN LIEFDE

Deze komende zomer krijgen vele vastgelopen conflicten nogmaals de kans om opgelost te worden en de aarde te zuiveren van haar schaduwvelden. Zend gedachten van liefde uit via de Maria-energie, zodat jij een pilaar van Licht en Liefde wordt. Het is hard werken, want jouw eigen disbalans wordt ook meegenomen en herstelt. Steeds weer als er onbalans in het hart ontstaat zal deze worden genezen. De Mariakracht is een zuiverende energie die veel opheldering brengt.


CREATIEVERMOGEN

Er gaat deze zomer een originele visie open: Creativiteit zal hoogtij vieren en doordringen in de oplossingen die mogen ontstaan. Jouw zintuigen worden heel scherp en de energetische zintuigen worden geopend, jij wordt weer: 'Helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderruikend en helderwetend. Deze talenten horen bij de mens, maar zijn veelal naar de achtergrond verdwenen, laat ze weer bewust toe. Ga vertrouwen op dit mooie etherische voertuig.


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je ziel21 juni 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page