top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

7de Kristalactivatie: Op de Golven van Vernieuwing

ASHTAR: De Keelchakra

Lieve mensen het is vandaag een bijzondere dag. De volle maan van afgelopen 5 juli is inmiddels goed geïntegreerd. De aarde heeft haar omarmt en mooi ontvangen. Deze maan is belangrijk, want de keelchakra is inmiddels geactiveerd. Het nieuwe geluid golft vanaf nu over de aarde heen. Laat het tot je komen en jouw stem gaat anders klinken. Kristalhelder.


NIEUWE VISIE EN GELUIDEN

De nieuwe visie gaat samen komen met het nieuwe geluid. Zij kunnen niet zonder elkaar. Wanneer de ogen geopend worden, zie jij vele nieuwe perspectieven. Om deze in een stoffelijke vorm te gieten, mag de stem gaan spreken. Communiceer over de nieuwe beweging, zet deze nieuwe visie neer en spreek dit uit. Dit is het nieuwe wakker worden. De eerste golf: Het stilzwijgend kijken naar een grote verandering die voor je ogen verschijnt en dit heeft veel losgemaakt. De processen die opstonden gaven je een apart gevoel en zeker vanaf nu. Dit alles moet ook verwerkt worden en dit gaat gepaard met allerlei gevoelens en emoties. Om te durven kijken naar het nieuwe, komt ook het verleden omhoog. De herinnering aan het verleden kan helpen om door te stappen, want de kennis vanuit het verleden voorkomt negatieve herhalingen. Jij bezit een heleboel kennis vanuit verschillende tijdslijnen. Daar hoef je niet bang meer voor te zijn, ook al proberen de machthebbers jou daarin vast te zetten. Dit is het oude liedje wat zij steeds herhalen en dit oude deuntje is niet meer zo sterk. Het kraakt aan alle kanten en zwakt steeds verder af...


GOLVEN VAN VERNIEUWING

De golven van het wakker worden gaan door. Of er nu een crisis opstaat of een nieuw virus, het maakt niet uit. Alles wordt meegenomen in deze golven van vernieuwing. Zij worden onderdeel van het nieuwe wakker worden. Daar hoort een nieuw geluid bij, dit geluid is anders en onbekend. Dit kraakheldere geluid kan haar doel niet missen. Dit nieuwe geluid zal vele aanzetten om te gaan spreken. Uiting geven aan deze nieuwe beleving wordt een feit en niet alleen in de kunst, ook in de economie en de wetenschap. In alle lagen van de mensheid zal dit door stromen. De economie vormt een punt van discussie in deze vernieuwing. Het oude geld zal een wending nemen, andere bronnen worden aangeboord. De vele initiatieven gaan opstaan vanuit de gewone burger.


Burger-initiatieven: "Doe mee en aarzel niet."


Zie hoe sommige mensen op een creatieve manier inhaken op de maatregelen die de overheid geeft en dit wordt alleen maar sterker, vooral nu de kristallaag van de stem is geactiveerd. De diepe achterban die de grondwet willen beïnvloeden om hun macht te garanderen zullen op hun neus gaan kijken. De mens wordt vernieuwd en nieuwe uitkomsten gaan verschijnen op een vaak simpele en eenvoudige manier. Daar kan geen aardse wet van onderdrukking tegenop. Er zal, voorlopig nog, een kleinere kerngroep blijven bestaan die de "oude" maatregelen aanhangen. Zij volgen vanuit angst. Laat je niet misleiden, deze groep zal kleiner en kleiner worden.

CHAOS

Er gaat zeker veel chaos ontstaan. Voor degene die door angst worden geleid, wordt het moeilijk en zwaar. Voor hen die het kristallicht kunnen zien aan de horizon van de dageraad, is er hoop en manifestatiekracht. Vanuit deze mensen ontstaat er een nieuwe beweging. Vele gaan hiermee samenwerken, zij zullen opstaan vanuit een nieuwe energie. Juist tijdens de chaos worden deze krachten groot. Laat het schuldgevoel los dat je andere niet kan bereiken. Het is hun keuze.


OPSPLITSING

Uiteindelijk komt er een tijdelijke opsplitsing, omdat er vele verschillende groepen in jullie samenleving gaan ontstaan, ieder kiest voor haar of zijn manier van leven. Andere keuzes worden gemaakt. Zie dit niet te negatief in, het is ook een mooie en noodzakelijke beweging. De grimmigheid komt vooral van degene die het oude willen behouden en dit verafgoden. Zij voelen zich zo onveilig in de nieuwe beweging, dat zij verstoord raken. Het is de angst die hen zo raakt. Heb begrip voor hen, maar bescherm jezelf goed voor teveel negativiteit. In de dualiteit zijn er altijd tegengestelde krachten. Deze worden duidelijker en zo leer je om te gaan met je balans te behouden.


Uiteindelijk zullen deze tegengestelde krachten oplossen en de nieuwe aarde is dan een feit, maar tot die tijd wordt er veel teweeg gebracht. Er gaat veel om in je hoofd en in je leven. Op een manier die zo nieuw en anders is, dat er soms wat twijfel boven komt. Die lost ook vanzelf op, blijf je afstemmen op het kristalveld van de aarde. Niemand van jullie heeft dit kunnen bedenken. Niemand heeft schuld..


DROOM EN MANIFESTATIE

Blijf ondanks alles dromen van een nieuwe prachtige aarde. Droom over een vredige toekomst en vanzelf worden oude patronen uitgezuiverd. Droom van een bevrijdde aarde en het brengt je naar een nieuwe realiteit. Laat ook op tijd je dromen weer los, wanneer je merkt dat ze niet precies meer passen. Stem je steeds weer opnieuw af en blijf niet in de teleurstelling hangen. Creëer steeds opnieuw nieuwe dromen. Aangepast aan het moment van vernieuwing. Elke golf van activatie is anders.


De veranderingen gaan zo snel, dat er steeds weer iets nieuws op staat. Daarom kan de beleving van de chaos groot zijn, want er is geen houvast meer aan het oude concept. De oude maatschappijvorm verdwijnt. Het gebruik van nieuwe energie wordt steeds meer en meer de belangrijkste vorm waar alles om draait. Dit wordt de nieuwe kern van jullie economie en samen wordt er een nieuwe maatschappijvorm opgebouwd. In het begin is deze nog onduidelijk van vorm, wat later komt er meer overzicht en verschijnt er een mooie beweging.


MANIFESTATIE EN DE NIEUWE GOLVEN

Het manifesteren gaat je steeds beter af en het begint met kleine dingen, zodat je vertrouwen gaat krijgen in je eigen kracht. Het leren omgaan met de dualiteit op een natuurlijke manier rijzen op. Angsten worden losgelaten. Je gaat inzien dat deze niet meer nodig zijn. Langzaam gaat er zachtjes een glimlach tevoorschijn komen, als je weer terugdenkt aan leven in angst en hoever je nu bent gekomen. Het verleden ligt achter je en je kunt nu fris doorstappen. Zie het kristal-pad vanuit deze golven ontstaan.


Je zal je verbazen hoe sterk en bijzonder je bent en ook hoe speciaal deze tijd is. Vooral als je samen de krachten gaat bundelen. Het gaat anders dan eerst, want iedereen verandert door de golven van vernieuwing. In het verleden heeft het duister een bepaalde macht opgeëist, dat is voorbij. Dat gaat niet meer lukken, ook al proberen zij dit. Om die reden verzinnen zij een chaos in de chaos en de leugens staan op. Deze zijn heel slim opgezet, om de waarheid zodanig te vertekenen dat de mens er in tuint. Wees niet bang, dit alles verbleekt in het zuivere kristallicht.


HUN PLAN MISLUKT

Hun manier van macht verkrijgen gaat niet meer lukken, omdat de mensheid anders gaat reageren. Om de macht te behouden, hebben zij een massa-energie nodig om deze uit te voeren. De mens gaat dit beseffen en ieder ontgroeit dit ouderwetse machtssysteem. De machthebbers proberen om een nieuwe machtsvorm op te bouwen, maar de aarde wordt steeds verder geactiveerd in het kristalbewustzijn. Dit is de laag van evolutie die zij niet begrijpen. De samenwerking tussen de mens en de aarde, die nu ontstaat, wordt groter en groter. De nieuwe aarde kinderen staan op en via haar kristallaag kun je moeder aarde bereiken.

DE BINNENAARDE

De binnenaarde is al eonen verder in dit bewustzijn en zij wordt zichtbaar. Deze wezens willen de mens assisteren in deze nieuwe beweging. Heel lang hebben zij gewacht op dit moment, waarin dit alles in de fysieke laag open gaat. Degene die zover zijn om dit deel toe te laten, kunnen deze binnen-aarde bereiken. Zij worden uitgenodigd. Je mag erom vragen en het kristalbewustzijn gaat versnelt open. Dit bewustzijn kan in vele lagen opengaan. Ook hier zijn de golven van vernieuwing aan het werk. Het raakt de mens en alles wat op aarde leeft. Zelfs machthebbers veranderen daardoor. Het lijkt alsof ze wiebelen, maar in werkelijkheid zijn zij in de golven van de vernieuwing belandt.


KOSMISCH CONTACT

Het kosmisch contact gaat hier direct in mee, want alles kan zich verbinden via het kristalbewustzijn. Kristallen versterken de liefde en de zuiverheid en niet iedereen kan hier direct mee overweg. Degene die hier angst voor hebben, waren degene die in Atlantis misbruik maakte van het kristalbewustzijn. Niemand wordt veroordeeld en je mag gewoon instappen in dit nieuwe veld. Vele voelen de druk opstaan binnen het systeem, ook in hun moraliteit. Laat het los, dit is een nieuwe beweging en allen zullen uiteindelijk zover zijn, dat de werkelijke laag van het licht tevoorschijn komt. Het is een individueel proces en tevens het proces van het collectief bewustzijn.


COLLECTIEF BEWUSTZIJN

De vernieuwing van het collectief bewustzijn wordt gestart door een enkeling, misschien wel door jou? Wanneer jij het nieuwe in jezelf omzet, wordt jou aandeel in het collectief bewustzijn versterkt door allen die in dit proces van vernieuwing meegaan. Denk niet dat het niets uitmaakt, dat doet het wel. Steeds meer mensen volgen dit gevoel van vernieuwing. De krachten die er nu zijn, komen direct vanuit de aarde. Zij stromen nu het fysieke deel binnen en zo kan iedereen aangeraakt worden. Daarom is dit een bijzondere tijd. Het kristalbewustzijn was in principe altijd al aanwezig in de aarde, heel diep gelegen in een zuivere laag. Deze laag was moeilijk bereikbaar voor jullie en vele wisten niet hoe dit te bereiken. Vele gevoelige onder jullie hadden contact via dolfijnen en walvissen en droegen dit al eerder uit. Zij maakte het kristallijne contact als eerste. Hun wens wordt nu werkelijkheid. Hun werkt wordt nu beloond, want vele zullen hen gaan begrijpen en de lessen kunnen nu ontvangen worden.


HOOP

Midden in de diepte van de chaos zullen er momenten komen, dat jou hoop even wordt ondergraven. Dit zijn de beste momenten van vernieuwing, de grootste schoonmaak wordt hier gerealiseerd. Zodra deze golf voorbij is, zul je de zon anders zien opkomen. De brengers van de dageraad weten dit diep in hun hart. Verheug je op deze tijd. Hou in gedachten dat dit staat te gebeuren en blijf hoop en moed houden.

BRENGERS VAN DE DAGERAAD

Zij die de brengers zijn van de dageraad zijn, zullen op elk moment weten wat te doen. Steeds weer opent er in jouw systeem iets bijzonders. Er opent zich razendsnel een vernieuwing en je zal direct omringd worden door hen die dit weten. Zij ondersteunen jou en je zal begeleid worden. Dit is de ascentie waar je naar hebt verlangt en op aarde mocht vervullen.


Jullie allen zijn de brengers van de dageraad die het kristalbewustzijn gaan neerzetten op aarde. De aarde heeft haar kinderen nodig en zij heeft jou uitgenodigd om op dit moment hier te zijn.


Zodat zij en haar kinderen verder kunnen evolueren, samen op de golven van de natuurlijke maan. Dit is het activatie-jaar van de 13 kristallagen die de aarde verlichten, versterkt door de 13 manen. Zij reflecteert en brengt de golven in beweging, niet alleen van het water en de zee. Juist ook via de kristallen in het water. Zij gaan weer tot leven komen op een speciale manier, in een hoger trillend deel en daar maakt de mens direct deel van uit.

Voel het maar en activeer het in jezelf!


Ik groet het kristallicht in je hart


Adonai, Ashtar11 juli 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Kommentare


 ARCHIEF
bottom of page