top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Zesde Kristal Maan: Nieuwe Vrijheid

NWO: Can you Breath..

De mensheid staat op!

Ashtar heeft mij vele kanten van de situatie, die ontstaan zijn door het corona-virus, laten zien. In dit nieuwe bericht van hem, gaat hij er dieper op in. De zesde kristalmaan van de Thimus raakt de laag aan van de vrijheid. Een bijzonder mooi confronterend onderwerp om dit nu te gaan activeren op aarde. Moeder Aarde is er klaar voor en zij wil tijdens deze (volle) maan van 5 juni 2020, mee gaan werken om de nieuwe vrijheid aan te kondigen.


I Can't Breath

Wat helemaal synchroon loopt tijdens deze maan, hebben we gezien in de afgelopen weken. Er is een extra heftige situatie ontstaan wat discriminatie betreft. Hoe de Amerikaanse politie een zwarte man (George Floyd) in een klemmende houding, op een vreselijke manier heeft laten doodgaan. Deze man probeerde aan te geven met de woorden: "I can't breath" dat hij aan het doodgaan was. Dit is gefilmd van alle kanten, dit heeft een grote ophef teweeg gebracht, wat eigenlijk heel mooi is. Over heel de wereld werd er gereageerd, ondanks de corona, werd er geprotesteerd. Zeker vijfduizend mensen kwamen spontaan samen op de Dam.


Het is een schreeuw om VRIJHEID! We zijn er klaar mee, dit zal wereldwijd grote effecten gaan hebben op de lock-down. De anderhalve meter samenleving gaat niet gebeuren.


ASHTAR

Jullie hebben gezien dat er door het corona- (SARS)virus iets bijzonders aan het ontstaan is, wat de totale mensheid wakker maakt. Op een manier welke niet voor mogelijk wordt gehouden. Dit is nog maar net begonnen. Wij, de Lichtwereld, hebben vele benadert (bewust en onbewust) om enorm veel kennis door te geven.

Nieuwe energie

Er komt enorm veel wijsheid en kennis vrij. Juist over gezondheid. Jouw immuunsysteem is een zeer belangrijk onderdeel. Informeer jezelf hierover, wij leiden je ernaartoe. De aarde raakt iedereen aan, Wij werken door de nieuwe energie van de aarde heen. De poort die vandaag op vrijdag 5 juni open gaat, is een zeer grote kristalpoort van vrijheid. Dit nieuwe gevoel komt bij iedereen binnen, op talloze manieren.GROOT LICHTPLAN WORDT ONTVOUWEN

Het Lichtplan vanuit de dimensies van de liefde, is zeer complex en dat gaat zich vanaf deze volle maan ontvouwen. Het gaat vanaf nu zeer snel. Neem op tijd afstand en rust, om alles te laten bezinken, want het kan je hoofd laten ontploffen:


" It can blow your mind "


Op alle vlakken gaan er mensen opstaan, zij gaan spreken en naar voren stappen. Rapporten worden opgemaakt en getoond. Op elk vlak: Vanuit de economen, de wetenschappers, de medische wereld, de ondernemers, de politiek, het onderwijs, kunstenaars, de moeders en nog vele andere. Wees niet bang van de reguliere media, want vele andere kanalen gaan open om een totaal ander geluid te geven. Andere oplossingen zullen gepresenteerd worden. Het treft niet langer een bepaalde minderheid, maar iedereen. De waarheid komt naar boven, alsof Atlantis weer verrijst.


ATLANTIS

De geest van Atlantis gaat ook op staan, omdat vele kennis en geheimen in het water zijn ondergedoken. Dit gaat veranderen. Het kaartenhuis van illusie gaat ten onder en elke keer gaat er een deeltje om. Er kan veel chaos ontstaan, maar eindelijk wordt deze chaos zichtbaar. Want is het niet zo dat de mensheid al zo lang in de chaos en verwarring leeft?


Schrik niet van deze chaos, het is slechts een spiegel van wat er al aanwezig was. Je bent gewend geraakt om hierin te leven en nu kan deze omgezet worden. Deze wordt vanaf nu zichtbaar op alle fronten.


NWO en zwarte slang vormen de duistere ster

De zwarte slang van NWO (Nieuwe Wereld Orde) gaat heftig kronkelen, omdat het Licht gaat schijnen van de waarheid. Hun beschermingslaag valt weg. In elk hol zal het (zon)licht hen raken. Verstoppen is verleden tijd, want de lijnen van de duistere ster worden doorbroken, hun spel staat op instorten. De start is nu.


Verledentijdslijnen

Deze lijnen werden gevormd door het verleden, het zijn de verleden-tijdslijnen die nu zichtbaar worden door de trauma's die weer opnieuw beleeft worden. Hoe komt dat?

Maansverduistering

Deze volle maan, zal ook een keerzijde dragen. De maansverduistering (21:14 u) geeft de schaduwen weer van elk leven en in elke tijdslijn. Dus vele trauma's worden aangepakt, daar is de mensheid massaal mee bezig. Kijk naar het nieuws van afgelopen weken, discriminatie kwam sterk naar boven. Het raakte heel de wereld en dit is slechts een klein voorbeeldje van welke krachten er gaan opstaan. De oorlog tussen Licht en donker is gestart. Het oude denken in vaste structuren kan niet langer meer.


De nieuwe wereld is vlakbij en gaat open aan je voeten. Maar de hel op aarde zal zichtbaar worden, want de waarheid kan diep binnen komen. Wat is de hel? Het is een vorm van lijden die zichtbaar wordt. Het is nodig om dit te aanschouwen, jullie moeten weten wat er al die tijd heeft gespeeld. Het gevoel van onrechtvaardigheid is inmiddels aangekomen in jullie harten, jullie willen dit niet meer. Om welke reden jullie ook opstaan en dit uitroepen, het moet gebeuren. De angst geeft de gevangenis weer en ook de waarheid zal duidelijk maken hoe ernstig de situatie is. De gekte van dit beleid zal niet geaccepteerd worden.


Insanity

Dit wordt de ultieme genezing van de mensheid. Sommige kunnen dit nog niet bevatten. Zo belogen worden, dat doet iets met de geest. Zij blijven nog even hangen in een waas van verstandsverbijstering.. het is ook "insane" (ziekmakend).


Psychologische oorlog

Deze psychologische oorlog is tegen de gezonde mens gericht. De *sociopaat staat aan het roer. Hoe meer jullie nu in de angst en in een ongezonde toestand worden neergezet, hoe meer ze hun macht kunnen laten zien. De lock-down is onmogelijk, zo kan de mens niet leven. Wanneer de groei van het bewustzijn in deze tijd wordt vastgezet, komen daar grote psychische en fysieke problemen van. De mensheid komt nu echt in de knel met zichzelf of in de knoop met haar overheid. Degene die de veiligheid waarborgen vertellen jullie fabels. Beseffen jullie hoe dat is? Alsof je kleine kinderen bent en heel dom gehouden kan worden. Dit is een misdaad naar de mensheid en naar de gehele aarde. Militaire legers zijn een symbool van de macht verliezen. Laat je niet intimideren. De aarde heeft een enorme intelligentie van overleven en heling. Zij weet als geen ander hoe de mens zich kan voeden op een natuurlijke manier.

Natuurlijk bewustzijn

Wat is gezondheid en hoe erg worden jullie tegengewerkt? Dat wordt de kern, de sleutel van alles. Gehersenspoeld worden? Het wordt nu duidelijk, hoe het werkt en dat het echt gebeurt. Juist door de media, juist door de chaos. De poppenkast wordt zo zichtbaar, dat elk mens wel moet gaan kijken naar deze onnatuurlijke beweging. De opening van de poort van 5 juni 2020, zal grote gevolgen hebben die nog lang zullen doorwerken. Deze poort van vrijheid was hetgeen waarom dit alles is neergezet. Vrijheid is wat de machthebbers niet dulden. Daar zijn zij bang voor, daarom springen zij alle kanten uit. Er heerst paniek.


Engelen-Licht

Wanneer de mens vrij wordt, zal de Engel in jou tevoorschijn komen. De Licht-krachten worden enorm. Hun afkeer is angst. Zij willen liever een totale planeet vernietigen, dan de mensheid in hun Lichtkracht ervaren. Er is geen plaatst voor hen, wanneer het Licht vrij komt en de vrede neerdaalt. Daar kunnen deze wezens niks mee, maar misschien is er nog hoop voor hen en evolueren zij mee op hun manier. Liefde is voor iedereen een genezende kracht, waardoor vele veranderingen kunnen ontstaan. Zij willen vertrekken naar een andere planeet (Mars), maar of zij daar welkom zijn?


RAINBOW-POWER

De regenboogslang is volop in beweging en beweegt zich over de aarde om ieder te bereiken, elke kleur bevat een enorme kracht. Vooral nu de nieuwe tijd op gaat staan. De kleuren op aarde waren op vele plekken grauw. Deze worden hersteld, net zoals de cellen.

CELLEN IN JE LICHAAM

De cellen in je lichaam worden kristallijn en nu is er een zeer krachtige healing vanuit de regenboogslang. Geen corona-virus kan daar tegenop. De tegenwerkingen die de NWO proberen neer te zetten om Gods creatie te dwarsbomen, is een feit. Zodra ieder van jullie dit gaat begrijpen, zal de mensheid samenkomen vanuit verschillende hoeken en disciplines. Want iedereen wordt op dezelfde manier geraakt. Gezondheid en ziekte raken iedereen, maken elk leven kapot en laten de mens lijden. Diep vanbinnen heeft elk mens een Goddelijke radar. De overheden kunnen vertellen wat zij willen, maar de kracht van het natuurlijk bewustzijn bevindt zich in elke cel, dit is een oerkracht. Het genezend vermogen van herstel is veel te krachtig aanwezig. Het ligt in je systeem en vanuit de vrije wil mag jij jezelf helen. Het is een privilege.


Vanuit de kern van moeder aarde staat deze kracht op en zij laat iedereen ontwaken. Opzettelijk ziek worden gemaakt? Als dat bij iedereen doordringt, zal er vanuit elke hoek van de samenleving weerstand opstaan. Het wordt enorm. Grote nieuwe ideeën gaan opstaan vanuit overleving, juist in een psychologische crisis als deze. Probeer door de chaos heen te kijken en leef je leven zo vredig mogelijk. Creëer je eigen veilige plek op aarde.


Ik groet het Licht in je ogen

Adonai, Ashtar


5 juni 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights Reserved

Comments


 ARCHIEF
bottom of page