top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Supermaan 27 april: 'Corona Lichtkrans van de Zon'

RA EN THE COUNCIL OF NINE

REGENBOOGMAAN

De Regenboogmaan wordt geboren, wanneer de maan wordt verbonden met de Regenboogenergie van de zon. De Corona van de zon is het veld van het levend bewustzijn, deze energie verspreid zich door de kosmos heen en bereikt nu op een speciale manier de maan. Deze komende volle supermaan zal in de nacht haar frequentie verhogen en deze kracht reflecteren in het water van de aarde. De kristallen van het water zullen gezuiverd en geharmoniseerd worden. Vanuit de zon ontstaan de regenbogen in het water en deze regenboogmaan openbaart grote misstanden. Alles komt tot een hoogtepunt, want de schandalen in de Nederlandse politiek zijn nog niet ten einde. Er kan schokkend nieuws naarboven komen.


FREQUENTIE VERHOGING

De aarde verhoogd steeds haar trilling en nu wordt de maankracht verhoogt in haar frequentie, zodat de aarde en de maan samen de sprong naar Aquarius kunnen maken. Regenboogkracht is helend en deze kleurenmaterie is fysiek en energetisch waar te nemen in de zon. Wanneer de zon gaat dansen ontstaan er kleuren, de regenboogfrequentie zaait levend bewustzijn. Deze taal van de zon komt bij de mens binnen via de pijnappelklier en verbind het hart met de Corona van de zon. Een zeer hoge trilling van liefde.

CORONA VAN DE ZON


WAT IS CORONA?

De corona is de atmosfeer van de zon. De corona is de allerbuitenste laag van de zon, het straalt maar heel weinig licht uit, omdat zij zeer hoog van trilling is. Slechts één miljoenste deel van de straling die de zon zelf geeft. Daardoor is de corona bijna nooit te zien voor het menselijk oog. Het oppervlak van de zon zelf is veel te licht. De corona is wel zichtbaar tijdens een totale zonsverduistering (zie foto boven). Dan houdt de maan het felle zonlicht tegen. De corona is bij zo'n verduistering als een prachtige stralenkrans te zien. Het gas in de corona is héél erg ijl. De temperatuur is er zeer hoog: maar liefst één miljoen graden Celsius. Dit is de energie van de liefde.


De corona van de zon bezit een bijzondere energie van verandering. Dit ijle deel van licht geeft signalen af naar al het leven in de kosmos. Het is een levende energie van lichtdeeltjes en deze kleuren zich in zodra zij gaan reizen door het heelal. De naam Corona is gekozen vanwege de tonen. Deze tonen komen overeen met de lichtdeeltjes die zich zeer snel bewegen. Kleur, Beweging (Kine) en Klank.

NIEUWE BEWEGING

Doordat het corona-licht zijn reflectie verstuurt naar de maan, kan de maan dit weer opnemen en terugkaatsten naar de aarde. Op deze manier blijft het water levend en in beweging. Deze supermaan staat helemaal in het teken van een nieuwe beweging. De regenboogenergie gaat nu opstaan in het zonlicht naar de aarde. Overdag via het zonlicht en in de nacht via het maanlicht, de nieuwe beweging wordt stevig in gang gezet en steeds versterkt. Dit brengt heel veel verandering. De bel van illusie zal worden doorgeprikt en daardoor worden vele versneld wakker.


MISBRUIK NAAM CORONA

Corona is een heilige energie en wanneer deze word misbruikt, zullen degene die dit toepassen op een eigen wijze worden getransformeerd tot wat het werkelijk is. Er is een kleine groep, de schaduwregering, die denken dat zij de macht over de zon en het leven kunnen realiseren. Eigenlijk weten zij dat dit onmogelijk is, maar hun honger naar macht zorgen ervoor dat er een illusie in de geesten van de mens wordt geplaatst. Via de angst vlucht de mens naar een 'veilige haven' van maateregelen en vaccinaties, welke uiteindelijk een illusie zal zijn. De leegte die zij binnengaan in dit kunstmatige systeem vullen zij met angst en beperking. Zij worden in de nieuwe illusie gevangen gezet. De kunstmatige matrix met een kunstmatige zon.


NWO

Deze deep state, een kerngroep die onzichtbaar wil blijven, is een schaduwregering en zij willen de transformatie van de nieuwe aarde tegenhouden via de NWO (Nieuwe Wereld Orde). Althans zij willen deze ombuigen, zodat zij aanbeden worden als een 'kunstmatige god(in)'. De god(in) van de schepping willen zij evenaren, zij willen het leven 'opwekken' via kunstmatige virtuele patronen. Om hen heen verandert de wereld waarin zij in het middelpunt staan. Deze vernieuwing van liefdevolle energie kunnen zij amper begrijpen. De leegte in hun harten zijn inmiddels vervult van macht. De misleidingen zullen zichtbaar worden, omdat levende energie alles wil herstellen. Het virus is geïntroduceerd op aarde en is afgeleid van een gemanipuleerd lichtdeeltje. (Arthura: ik verwijs even terug naar de uitleg van het corona-virus bericht van vorig jaar, met gebed van de zon)


Deze kerngroep van schaduw zijn het werkelijke virus op aarde en wat zij neerzetten in de mens is ziekmakend. Disbalans is wat zij brengen, de mens is een Goddelijk wezen en de mens bezit de talenten van een levende energie. Communiceren met je innerlijk licht is gelijk aan de interactie met de zon.


De Corona: Het Licht van al het leven en de zon is tevens de kern van een zonnestelsel. Dit is de levende bron achter al het leven en deze staat in verbinding met de grote Goddelijke Bron. Deze is verbonden met jouw hart. Jouw innerlijke kennis is goud waard, laat het niet stelen door de lege schaduwen van manipulatie.

REGENBOOGKENNIS

Wat er werkelijk aan heilige kennis aanwezig is, bevindt zich in de zonlicht. De zon straalt deze permanent uit. Via de heilige geometrie kan de regenboogkracht tot leven komen en deze heilige kennis komt via het licht bij de mens binnen. Via de ogen, de huid en de chakra's. Dit is de communicatie met de zon. Open je hart voor deze helende deeltjes (zon) en golven (maan), want de nieuwe wereld gaat spoedig open in je hart.


Hier heeft gesproken, de Council of Nine


Wij groeten het Licht in je hart


23 april 2021


Dit bericht mag in haar geheel gedeeld worden, onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
ARTHURA: ER WORDT NOG EEN GEBED VAN DE MAAN NEERGEZET, DE DAG VOOR DE VOLLE SUPER MAAN: Maandag 26 april.

Volle supermaan op 27 april 2021 om 5:33:04Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page