top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle maan Politiek In NL: Het Roer gaat Om

ASHTAR: Ontgifting & Transmutatie in de Stoffelijke Wereld


De volle maan van 27 november 2023 wordt de maan van de ontgifting genoemd, een opbouwende energie is inmiddels tot een vaste vorm gekomen en ontgift zowel het energetische als het fysieke lichaam, deze voorbereidingen zijn nodig om de nieuwe energie te kunnen integreren.


GEVOELIGE ZENUWBANEN

De gevoeligheid van het fysieke lichaam wordt groter doordat het zenuwstelling steeds fijner wordt afgesteld. Een grote gevoeligheid kan daardoor ontstaan en de zintuigen worden scherper, waardoor vele wakker worden in een andere resonantie.

Het fine tunen (scherpstellen) van het zenuwstelsel wordt een feit en dit gaat iedereen merken en zien.


(INNERLIJK) KIND

Het bewustzijn gaat verder open en het hartenbrein gaat resoneren met het innerlijke licht. Vanuit een zuivere stem kan deze nu gaan spreken. Het innerlijk kind wordt ontgift en krijgt een belangrijke stem. Niet alleen het gekwetste innerlijke kind wordt geheeld, ook de kinderen en jongeren die nu verstopt achter het internet zitten worden wakker. Vele staan op en kiezen een andere koers. Deze groep zal tot een heftige politieke discussie leiden, omdat het lijden schrijnend zichtbaar gaat worden. Kinderen en jongeren mogen gezien gaan worden.


POLITIEK IN NEDERLAND

De politiek in Nederland gaat vanaf deze volle maan een nieuwe route aankondigen, het politieke labyrint zal zowel op nationale en internationale vlak een andere ingang kiezen. De angsten van het volk voeren de boventoon en worden duidelijk. De dualiteit is een feit en deze wordt nu in grillige vormen weergegeven. Het is tijd om de onderliggende angsten boven water te krijgen, zodat deze opgelost kunnen worden. De negatieve geluiden die in de mist waren gehuld, komen tevoorschijn en worden ontgift. Deze angsten mogen gefilterd worden en weer opnieuw afgestemd worden in wat er werkelijk nodig is en in een positieve kracht gaan landen in je hart. Door een te grote invloed van verschillende nationaliteiten werd er een politieke disbalans opgebouwd, die langzaam aan het hellen was.


ONTEVREDENHEID

Er werd jarenlang geen rekening gehouden met de ontevredenheid die in het hart veel angsten teweeg bracht. Deze stille angst groeide door en een onveilig gevoel werd geboren De zaden van angst zijn door de vorige regering geplaatst en gevoed. In de verkiezing van 2023 is dit tot uiting gekomen en op dit vlak mag er een ontgifting plaats gaan vinden, zodat alles weer in een nieuwe balans gebracht kan worden.


De uitslag van deze verkiezing zal vele harten raken op verschillende wijze en dat maakt vele alert en wakker.


VAN ONBALANS NAAR BALANS

Zowel in het klein en in het groot zal de disbalans hersteld mogen worden, maar voordat het zover is mag de schade die ontstaan is eerst uit de mist tevoorschijn komen en in kaart worden gebracht. Plaats niet alles buiten jezelf maar heel jezelf, heel je hart en kijk of je iets kan bijdragen in je omgeving om polarisatie te voorkomen.


Alles Mag Geheeld Worden


De Nederlander werd steeds verder in een hoek geduwd en voelde zich overruled door een scheve politiek die de stroom van vluchtelingen niet goed in banen kon leiden en zij gebruikte deze disbalans juist voor eigen gewin. Het uitbuiten van beide zijde werd een feit, elk mens heeft een menswaardig bestaan nodig, maar niet ten koste van de ander. Er waren aan beide zijde vele verliezers. Het komend jaar zal er op dit vlak een grote uitdaging gaan ontstaan. Het negatief afschilderen van bepaalde groeperingen is niet zuiver, daar ligt een scheve politiek aan ten grondslag. Ontevredenheid mag wel een stem krijgen om deze noodkreet om te zetten en erger te voorkomen.


Ontevredenheid is een Signaal

Ontevredenheid is het signaal dat er iets broed onder de huid, laat het geen gezwel worden wat kan openklappen. Deze ommekeer kan een stevige ontgifting en tijdelijke chaos veroorzaken, maar besef dat het nodig is om weer tot een balans te komen.


ONTGIFTING IS DE ZUIVERING VAN HET OUDE

Het schoonmaken van een straat vol opgehoopt vuil kan tot verstopping leiden, als het te snel wordt weggespoeld. Daar waar de verstopping ontstaat mag goed gekeken worden naar het lijden van de mens. Het empathisch gevoel mag groter worden en elke mens mag zijn stem laten horen. Wees realistisch, niet elk onderdeel kan direct worden opgelost. Hetgeen wat zich het meest laat zien, daar mag als eerste de bezem door gehaald worden. Wees niet bang als jouw deel even naar achter wordt geschoven, het zal niet lang duren want alles wordt uiteindelijk aangepakt. Dit is de nieuwe tijd!


Zie het als de verbouwing van een oud huis, waar verborgen mankementen zijn ontstaan. Welk deel pak je het eerst aan? Specialisten moeten ingeschakeld worden en in dit geval zal de architect zijn mening mogen geven. De basis zal als eerst aangepakt moeten worden, anders stort alles in.


BESTAANSZEKERHEID EERST

De kwaliteit van het leven is voor vele achteruit gegaan, het collectief bewustzijn heeft een signaal ontvangen en uitgezonden, deze is aangekomen. De eerste levensbehoefte welke een mens nodig heeft zijn aangetast en de stem van het volk heeft gesproken. Deze stem zal nu iedereen wakker maken en laten beseffen waar de knelpunten liggen.


SAMENWERKING

Een samenwerking van verschillende partijen, waarbij er ruimte mag zijn voor het begrip van de ander. Anders zal het volk weer op gaan staan. Dit bewustzijn is geopend en wordt sterker. Het fotonenlicht zal de komende jaren nog sterker worden en voor nog meer ommekeer zorgen. Gebruik deze kracht op een positieve en opbouwende manier, dan zal je succes ondervinden. Veeg het eigen pad op tijd schoon en zuiver je gedachten met helende intenties.


Aquarius Omarmt Iedereen, Wees Welkom..


23 november 2023


Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en in haar geheel, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reservedComentários


 ARCHIEF
bottom of page