top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Wind in de Rug

ASHTAR: ACTIVATIE INNERLIJK LICHT EN DE NIEUWE CODES

Wanneer de energie van het innerlijk licht tijdens de volle maan van 16 februari 2022 zich opent, dan verschijnt er een nieuwe beweging. Dit is een positieve beweging voorwaarts.


WIND IN DE RUG

Dit wordt geen klein duwtje in de rug, maar een hele windhoos die jou vooruit blaast op het nieuwe pad van Aquarius. De synchroniteit van vele verschillende punten komen samen tot een mooi eindpunt.


HET NIEUWE BEGIN

Tijdens de eerste volle maan van 2022 werd er een nieuw punt neergezet om het nieuwe begin te activeren. In deze tweede volle maan van 2022 gaat het nieuwe begin in beweging komen. Deze beweging gaat voorwaarts en opent het gordijn van de coulisse. Het oude wereldtoneel gaat in een rap tempo een verandering doormaken, waarbij er op politiek niveau een hele nieuwe stroming gaat verschijnen. Niet alleen in de politiek gaan zich vernieuwingen voordoen, maar ook op economisch en wetenschappelijk vlak.

De economie heeft een harde klap gekregen en vele worden in hun levenskracht naar beneden geduwd. De koopkracht gaat een andere wending nemen en wordt in het Aquarius water ondergedompeld waar onrechtvaardigheid gezuiverd wordt. Neem dit rustig in je op of neem wat afstand, want deze veranderingen kunnen het hoofd laten ontploffen.


ONTSPAN HET HOOFD

Neem op tijd rust en richt je focus op het positieve, want vele veranderingen dienen zich in een snel tempo aan. Volg niet alles met het hoofd, maar via het hart. Richt je op de energie die de vernieuwing met zich mee brengt. Deze energie leidt vele naar het nieuwe begin.


Blijf ten alle tijden in je kern van kracht, zodat je niet heen en weer geslingerd wordt tussen het oude en het nieuwe. Ga je mee surfen op de golven van Aquarius? Dit bevrijd de geest en het fysieke lichaam gaat vanzelf mee stromen op de golven van de vernieuwing.


INNERLIJK LICHT

Doordat het innerlijke Licht opengaat gebeurt er wereldwijd iets moois in de mens. Het bewustzijn gaat hoger en hoger stijgen, zo hoog dat vele nu geraakt worden door een mooie liefdesenergie.


Via deze liefdesenergie kan er een samenhorigheid op gaan staan, een verbinding van gelijkgestemde geesten. Niemand weet waar dit begonnen is, maar vele voelen de vrijheid die hieruit voort vloeit. Zij gaan dit gevoel volgen en de start is inmiddels gemaakt.


SAMEN VOORWAARTS GAAN

Het is lang geleden dat het hart zo stralend was en de passie zo hevig. De krachtige energie die uit vele gaat stromen verbind de harten met elkaar. Het steekt andere aan die nog op hun waakvlammetje teren, zodat dit kleine vlammetje groter wordt. De warmte van het hart kan gevoeld worden en dat geeft vele moed om door te gaan.


Laat je niet afleiden door de ontmoedigende berichten vanuit de media, laat deze neerwaartse spiraal nu maar los. Het is klaar met de oude tijd van machteloosheid. Er staat nu een heldere, mooie tijd op, volg je hart en verbind je met deze energie. Deze vernieuwende energie geeft een hoopvolle visie.


MARIA ENERGIE

De Maria energie is inmiddels langzaam opgestaan, want haar kracht is enorm. Het rustig opengaan van deze energie helpt de vrouwelijke kracht opnieuw ontwaken in een hele andere modus. Wat er inmiddels tevoorschijn is gekomen, is niets vergeleken van wat er nog gaat komen. Zorg dat je basis stabiel is. Jouw bootje gaat over grote golven heen om de overkant te bereiken. De twijfelaars zullen vaak naar lucht happen, maar degene die weten dat de nieuwe tijd hen gaat helpen, komen er goed doorheen. Help elkaar wanneer de deining te groot wordt. Zie dit alles als een positief avontuur waarbij de horizon de regenboog omarmt. Geniet ervan, maar probeer het niet te begrijpen.


Laat de controle los en wees Vredelievend


DE EERSTE BAANBREKERS

Degene die in de ontkenning verkeren zullen door een moeilijke periode heen gaan, hun angsten komen opnieuw naarboven en nemen hen mee naar een onrealistische strijd. Uiteindelijk zullen zij uitgeput in de overgave komen, want er is geen weg terug. Aquarius is een liefdevolle maar duidelijke energie. De keuze is aan jou om de overstap te maken naar de nieuwe energie, deze zal zuiver en vol van overgave zijn. De dragers van de nieuwe codes zijn de eerste die door de poorten heen gaan, zij openen het pad van de eenheid en dienen de goddelijke stem. Zij zijn de eerste baanbrekers op het nieuwe pad.


Dit omdat zij dwars door alle negativiteit heen gaan, om het pad te effenen voor degen die na hen komen. Dit is een pittige taak, maar zij worden geholpen door het Licht. Om hen heen vormt zich een groep van Lichtwezens, die hen beschermen en hen over de obstakels heen tillen.


DE ROEP

Diep in hen roept een stem en deze stem is heilig. Hun innerlijk weten is helder en duidelijk, zodat zij zonder twijfel het nieuwe pad opgaan. De stuwing van de nieuwe stroom is bij hen heel krachtig en zij worden naar de juiste richting geleid. Probeer hen niet af te leiden, want zij zullen je wegvagen. Dit hart volgt het plan van God, dwars door alles heen. Hun focus is standvastig en onverstoorbaar.


NIEUWE CODES

Eind maart is de lichtkracht opgebouwd om de nieuwe beweging uit de zenden over heel de aarde. De innerlijke lichtkracht is nu klaar om de nieuwe codes te ontvangen. De nieuwe codes kunnen alleen geopend worden door het nieuwe bewustzijn. Dit is een hoge trilling van liefde en vrede. Er zijn vele portalen van licht, die het bewustzijn in een hogere trilling brengen.


De komende Engelenpoort valt op 22-02-2022

Een zeer krachtig portaal van licht gaat open en deze 4-4-4 poort opent een nieuwe code. Via deze nieuwe code kan de mens dichter bij het Hoger Zelf komen, zodat de innerlijke stem de nieuwe kennis kan vrijgeven. Daarbij mag het innerlijk licht geopend zijn, om de nieuwe kennis in te stralen. De dagen: 04-02-2022 en 13-02-2022 waren een voorbereiding in deze Engelen energie.


OUDE CODES

De oude codes vervallen zodra de nieuwe codes geïntroduceerd en wakker gemaakt zijn. Dit zijn zeer grote omschakelingen, welke het nieuwe bewustzijn plots kunnen wakker maken. Sommige onder jullie zullen de ene dag nog vast zitten in een oud patroon en de volgende morgen ineens wakker worden in een nieuwe visie.


Bereid je voor op deze snelle veranderingen.


Ik groet het licht in je hart


Adonai Ashtar19 Februari 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page