top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Golvende Emoties

SANANDA

KRACHTIGE LIEFDESENERGIE via de EMOTIONELE INTELLIGENTIE

VOLLE MAAN 6 APRIL 2023

De volle maan van april is zeer krachtig, de energie komt in grote golven naar de aarde en zij resoneert soms heel hoog. Dit licht activeert de emotionele intelligentie en zorgt voor wat onverwachte explosies, dit geeft wat haperingen op je pad en je kan daardoor wat overprikkeld raken. Toch zal deze energie je ook veel goeds brengen.


DE EMOTIONELE BALANS VINDEN

Jouw balans wordt op de proef gesteld, want er gaan bijzondere emoties tevoorschijn komen. Degene die met een oud karma verbonden zijn, merken emotionele veranderingen in de relaties. Loslaten van het karma wordt bemoeilijkt wanneer er op een oude manier mee om wordt gegaan. De versnelling van energie ontstaat in de verbindingslijn waar de emoties elkaar kruisen en lossen weer op.


EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Leef je vooral vanuit het hoofd dan wordt je op de proef gesteld om weer te gaan leven vanuit het gevoel. Je wordt schoongewassen door de vele emoties die je opnieuw in een diepere laag mag gaan doorleven. Daarnaast worden degene die werken via het hart verder verhoogd in trilling. Deze afstemming is nodig, omdat de emotionele intelligentie gereset gaat worden. Je krijgt toegang tot een breder scala van mogelijkheden, want daar liggen grote gaves verborgen. De kennis die daarmee gepaard gaat komt vanuit de eenheidsenergie: Het Christusbewustzijn. De buitenwereld is de 'spiegel' die de emoties reflecteert. Jij gaat een supersnelle verbinding maken met de andere om je heen.


WAZIGE GEVOEL

Een wazig gevoel kan ontstaan, wanneer de lijnen worden gereset tussen jou en je familie, relaties en vriendschappen. Dit zijn hele bijzondere verbindingslijnen die heel wat teweeg hebben gebracht in het huidige leven. Golven van emoties kunnen gaan opspelen, neem op dat moment rust en raak niet in paniek of schakel hulp in.


Deze omschakeling brengt uiteindelijk nieuwe liefdevolle verbindingen tot stand, waaruit een wonderlijke beleving kan groeien die soms wat onwerkelijk lijkt. Hulp wordt gestuurd vanuit het Christusbewustzijn.. de liefdevolle eenheid van God.


MOEDER AARDE HELPT

De kosmische intelligentie van moeder aarde is zeer actief en zij creëerde lang geleden via haar liefdesenergie vele soorten levensvormen. Haar planetair bewustzijn is verbonden met het grote Goddelijke Licht. Dit is een enorm groot bewustzijn van liefde wat altijd crëeerend aanwezig is en in elke vonk van licht tot uiting komt. De aarde is een emotioneel wezen en via haar creatiekracht kan nu de emotionele intelligentie op gaan staan, wanneer deze zich verhoogt in de vibratie komen er nieuwe vormen van bewustzijn tot leven.


PANIEK, RUSTGEVENDE KALMTE EN CREATIE

Vanuit de natuur stroomt er een rustgevende kalmte die de emoties kan bedaren. Dit is niet zomaar, hier maakt je de verbinding met het kosmische bewustzijn, welke door moeder aarde heen stroomt. In alles kan zij aanwezig zijn met haar liefdevolle energie, zij is de moeder die troost geeft. Deze kracht voel je in de natuur en in jezelf als creatiekracht. De zuivere Christusenergie helpt jou om dit alles te verwezenlijken.


Wanneer er vele emoties door je heen gaan stromen, kan er wat verwarring ontstaan. Besef dat deze emotionele golven naar jou toe komen vanuit een liefdevolle straal, er ontstaat dan een reset in het emotionele brein. In de verbindingslijnen tussen jou, je geliefde of je naaste ontstaat er een magnetische aantrekking van pure harmonie.


Wanneer de veranderingen in het emotionele systeem teveel worden, kunnen deze doorbranden waardoor paniek en wanhoop kunnen ontstaan. Weet dat dit de omkering is in het bewustzijn van geld en bezit. Binnenin jou zal de kering plaatsvinden. Het emotionele brein wordt vele octaven hoger uitgelijnd. Het huidige emotionele brein is amper ontwikkeld en wordt vooral actief bij angst, maar hier komt verandering in. In de vorige periodes zijn er grote voorbereidingen getroffen om de geest te resetten naar een hogere gevoeligheid.


VAN GEMIDDELD NAAR HOOG GEVOELIG EN SUPER GEVOELIG

De wereld gaat anders draaien en dit wordt nu duidelijk, want alles komt op zijn kop te staan. Het rationele brein kan deze vernieuwing niet aan en daardoor wordt er een natuurlijke omschakeling gemaakt naar het emotionele brein. Deze switch is vooral heel onwerkelijk, maar wees gerust het komt goed.


Sommige die verbonden zijn met het oude systeem, kunnen niet altijd deze overstap maken. Zij raken het spoor bijster, maar ondanks alles komt de grote liefdesgolf in beweging en zal ieder mens in elke moeilijke situatie bevrijden, zodat de liefdesenergie wanneer dan ook in haar diepte wordt ervaren. Soms in het laatste uur van afscheid, maar veel vaker wanneer men in het volle leven staat. Deze liefdeskracht gaat in elk mens resoneren, steeds sterker en sterker. Elke minuut van de dag, elke dag van de maand, maar vooral na elk zonnejaar wordt deze kracht groter.


DE UNIVERSELE MENS

Vanuit verschillende lagen wordt de universele mens geboren met een prachtige waaier aan gaves en talenten. Het emotionele brein zal doorslaggevend zijn en het rationele brein ondersteund deze. Uiteindelijk zal de mens beide delen kunnen samenvoegen tot een prachtig bewustzijn van eenheid. Dit alles heeft tijd nodig, dit is het jaar waar de emotionele intelligentie opstaat en langzaam ontluikt. De universele blik wordt verruimd en verder ontwikkeld.


ONVERWACHTE SITUATIES: INNERLIJKE BLIK

Paniek en angst zorgen dat de manifestatiekracht blokkeert of een heel andere koers uit gaat. Wanneer je dit bemerk, ga dan naar binnen en kijk wat er nodig is. Ook in de materie geldt nu, wat heb je werkelijk nodig? Welke richting voelt goed aan en is dat morgen nog zo? Niks staat vast, alles is in beweging en binnen elk uur of zelfs binnen een minuut kan dit weer anders zijn.


GEZIN EN PARTNERSCHAP

Gebruik je voelsprieten en luister goed naar wie je bent en wat je op dit moment nodig hebt. Bepaalde heftige situaties binnen het gezin, bij partner of collega's kunnen diep geraakt worden, maar in deze grote emotionele verandering kun je via het liefdeslicht sneller herstellen waardoor er positieve gedachten ontstaan. Ruzies duren niet lang meer, ook ontevredenheid kan zo weer verdwijnen. Sommige materiële zaken heb je niet meer nodig, deze vallen weg. Wees gerust want er komt een andere oplossing.


WEES FLEXIBEL

Beweeg mee met deze snelle verandering, zodat je niet steeds vast loopt. Wees ook niet boos of teleurgesteld, want het hoort bij deze tijd van omvorming. Verwarring en vergeetachtigheid kunnen ontstaan. Besef dit en probeer er zo rustig mogelijk mee om te gaan. Er zijn piekperiodes waarbij dit sterker naar boven komt, dit wordt weer minder wanneer de balans is bereikt.


Diepe emoties worden aangeraakt en dat geeft ook wat reuring, ga erdoorheen vanuit een kalmte.. Je kunt niet meer doen dan wat er nu mogelijk is. Vecht niet langer tegen wat niet kan, maar wacht geduldig op de nieuwe opening. Kijk vooral naar wat je wél kan, welke deur staat al open?


KEUZES MAKEN

Talrijke keuzes kunnen ook remmend werken, verminder de keuzes die buiten jouw magnetische aantrekking vallen en kies datgene wat op dit moment klikt. Besef dat het morgen weer anders kan zijn, wees niet star. Leef op de dag van vandaag en verlos jezelf van een oude last en droom over magnetische openbaringen en manifesteer vanuit flexibiliteit.

Geniet vooral.


Creëer vanuit een hogere emotionele intelligentie en zie dan de talrijke mogelijkheden opengaan...5 april 2023Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden, zoals het geschreven is hier op deze pagina, met de vermelding van de bron en originele website: © Arthura Hector www.ashtra-rose.com All rigtsh reserved.


Yorumlar


 ARCHIEF
bottom of page