top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Frequentie & Verschuiving

Ashtar: Omgaan met Tegengestelde Resonanties


(Ik heb dit bericht opnieuw geplaatst en aangepast op 1-3-2024.)


VOLLE MAAN

De volle maan van 24 februari 2024 laat tegengestelde emoties opengaan.

De duale ervaringen bestaan uit positieve en negatieve belevingen en wanneer er storingen vanuit angst ontstaan kan dit gaan escaleren. Het is aan jou hoe je ermee omgaat: 'Wordt je overspoeld door de vele angsten of surf je mee op de lichtgolven van kracht?'


TEGENGESTELDE EMOTIES

Wanneer je geen balans hebt gaan jouw emoties op en neer. Je reist door vele lagen heen en ook de negatieve velden worden aangeraakt. Wordt aangevallen door lagere energieën, dan fungeert jij als spiegel waarin de ander zijn angsten in weerkaatst ziet.


Wanneer je alle agressie absorbeert en dit persoonlijk neemt, dan verzwaar je de energie en ga je kopje onder. Probeer de tegenslagen steeds op een andere manier te bekijken. Stel je anders op en wees voorbereid op de volgende golf. Wanneer je hart zuiver resoneert met de liefde, de Goddelijke Bron van Creatie, dan draagt deze lichtgolf je naar een punt van eenheid.


DONKERE MOMENTEN

De donkere momenten blijken achteraf de beste lessen te bevatten. De diepte van de schaduw kan heel vermoeiend zijn en misschien kun je tijdelijk niet meer functioneren. Je zakt weg om de diepte in te gaan en in de diepte der diepte komt er een punt van openbaring. Als een licht in de nacht, wordt er een nieuwe deur geopend. Dit is het effect van de vele fotonen op angst. Het schaduwdeel kan bestaan uit angsten en ze doemen steeds weer op. Kijk erdoorheen en doorbreekt je eigen schaduwveld. De meeste angsten zijn door de illusie ontstaan en worden in 'leven' gehouden door de codes van onderdrukking.


GEDACHTEKRACHT WERKT TWEE KANTEN UIT

De donkere momenten vormen een samenkomst van bepaalde energieën en zijn ontstaan vanuit donkere gedachten en de angst speelt de hoofdrol in de keuzes die je maakt, maar wat ga je ermee doen?


Laat je niet in de War brengen

Gezonde angsten lossen vanzelf op, maar de angsten vanuit de illusie maken je helemaal in de war. Je voelt je machteloos, zwak en alleen. In de werkelijke realiteit heb je contact met jouw originele zelf, dit is verbonden met jouw innerlijke lichtkracht en deze bevindt zich in je hart. Je kunt deze ten alle tijden openen. Dat zijn de lessen vanuit het fotonenlicht: ' vindt jezelf terug.'


Hoe meer je wordt afgeleid, hoe ontvankelijker je bent voor alle chaos om je heen.


UITWERKING

Het uitwerken van vele storingen zorgen ervoor dat je kennis krijgt van de onderliggende, onbewuste laag. De kennis die voor jou nog onzichtbaar is, maar wel doorwerkt in alles wat je doet. Vlucht er niet voor weg, maar durf te kijken naar deze onzichtbare energie. Omarm en verwelkom de mogelijkheid om weer in je centrum te komen.


ANGST & PROJECTIE

Heel jezelf en werp de zware deken van je af. Jij bent een wonderlijk wezen van liefde. Deze angsten zijn een automatisme, waarbij negatieven beelden geprojecteerd worden in je gedachten en waardoor je steeds weer in een vicieuze cirkel van verstoring terecht komt. Blijkbaar zijn er nog angsten werkzaam in je systeem, want het fotonenlicht wil alles helen. Los het op en keer het om.


Het is zeer hard werken, maar steeds als je weer een doorbraak hebt gemaakt ontstaat er een harmonieus gevoel. Zie het duister slechts als een illusie, een andere wereld van kunstmatigheid die jij als mens kan overwinnen via de Goddelijke kracht in je hart.


Wanneer je een doodsangst in de ogen kijkt, wordt je situatie heel nijpend. Maar in de duistere diepte bevindt zich de verlossing. Jij bepaalt of je de knop omzet of niet. Uiteindelijk ga je begrijpen dat de Ascentie niet alleen vanuit het licht wordt geboren, maar dat het de schaduw is die je moet doorgronden en overstijgen.


Goddelijk Portaal

Dit natuurlijk proces zuivert de geest, de gedachten en het hart. Dit alles is nodig om weer goed te kunnen functioneren in een hogere frequentie. Dit jaar gaan er poorten open die heilig zijn. Wanneer dit moment aanbreekt gaat de Goddelijke energie direct de aarde activeren en daar wordt jij nu op voorbereid.


In de zomer gaat er een groot portaal open en dit zal een enorme impact hebben op alles wat leeft. Dit wordt een enorme verschuiving in jouw systeem.


4-4-4 Portaal

De eerste drie maanden van 2024 wordt de energie van de 4-4-4 portalen als zeer heftig ervaren, deze protalen veroorzaken steeds een kleine verschuiving. Jouw systeem reageert hier heftig op, omdat de angstcodes worden omgezet. Dit zijn de voorbereidingen die je stevig maken voor wat er gaat komen. Laat je leiden door de 4-4--4 portalen die je stapje voor stapje in een helende frequentie plaatsen.


In februari zijn de 4-4-4 portalen op 2 februari 2024, 11 februari, 20 februari en 29 februari 2024. Rondom deze portaaldagen verschuift er een nieuwe laag in je systeem. Deze verschuivingen vinden plaats in elke atoom en cel, maar vooral in je DNA.


Goddelijke Sparkling

Elk wezen heeft een Goddelijke vonk. Open deze Goddelijke sparkling en verbindt deze met het universum: 'de Goddelijke Bron van Creatie.' Jij bent onderdeel van een liefdevolle kosmische energie die altijd door jou heen stroomt. Alles wat er in de kosmos gebeurt dat gebeurt ook in jou. De grote golven van licht zorgen voor een verlichte staat van zijn, maar de zwarte gaten spelen daarin een zeer grote rol van inkeer. Verbindt je met deze golven van hoger bewustzijn.


Blijf stevig op je energetische surfplank staan, zodat vele nieuwe golven overwonnen worden. Soms wankel en kapseis je. Vind de stroom van de hoge frequenties en start opnieuw. Voedt je met liefde en versterk je aura met zuivere kleuren.


MANIFESTATIE

Manifestatie ontstaan en je zal verbaasd zijn hoe dit werkt, zet de eerste stap naar verlichting en de krachten vanuit de kosmos gaan plotseling met je mee werken. De resonanties worden herkent en gevoed door alles wat leeft. De 'Manna' die overal aanwezig is zal nu gaan communiceren met jouw energie.


Het is als een dans van vreugde!


22-2-2024


Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden vanuit liefde en respect, in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page