top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Flowing Lightships & Nieuwe Dimensies

ASHTAR: FLOWING LIGHTSHIPS GENEZEN DE VERWARRING

De volle maan van 28 oktober 2023 opent een nieuwe dimensie van vrede. Wederom overspoeld een golf van licht de aarde. Vanuit de kosmos zijn er grote zonneflairs naar de aarde verzonden, zij verruimen jouw bewustzijn keer op keer. Zij scheppen hogere frequenties en nieuwe mogelijkheden.

NIEUWE RICHTING

Elk mens wordt nu aangeraakt in deze nieuwe golf van transitie, steeds opnieuw ontstaan deze lichtgolven en zij beinvloeden de aarde. Niet alleen de geest van de mens wordt verruimd en opgeschoond. Alles wat vanuit de goddelijke vonk is ontstaan reageert op dit licht.


NIET GODDELIJKE

Het Goddelijke kan alles aanraken en verlichten, elk stukje materie wordt dan bezield. Vanuit deze bezieling is de aarde ontstaan. De digitale wereld lijkt zo vlak en laag van trilling. Toch zal deze virtuele wereld in de verre toekomst omarmd worden door het levende licht, zodat de mens de hoge geavanceerde technieken kan inzetten voor een gezonde wereld.

Voordat het zover is, zal het lagere proberen zichzelf staande te houden via kunstmatige intelligentie. Zodat deze machten kunnen oprijzen en een nieuwe lagere wereld kunnen bouwen. Wat zij niet weten is dat alles in het universum vanuit de grote Goddelijke oerbron is ontstaan en dat niks ontzien wordt. Alles wordt uiteindelijk bezield met het Goddelijk Levende Licht.

GODDELIJKE LIEFDE

Alles wordt bezield en zij die dit tegen willen houden zullen eerst een eigen kunstmatige dimensie bouwen, zodat zij in het onbezielde kunnen verblijven. Elke creatie die door de mens wordt gerealiseerd zal uiteindelijk met levensenergie vervuld worden. De levende creatie zal daarin gaan doorwerken. Zo werkt het Goddelijke Universum vanuit het levende licht.

Zorg dat de Goddelijke bezieling in je leven aanwezig blijft, door vanuit passie te leven. Nodig de vreugde uit in je leven en vind je innerlijke drive. Via het ontmoedigingsbeleid van de machthebbers proberen zij jullie bezieling te kraken, zodat zij de geest kunnen beinvloeden met angst. Angst is hun enigste manier om alles laag in de trilling te houden, vergeet niet dat de dualiteit twee kanten heeft. Gebruik de angst als waarschuwingssignaal, zodat het voor je gaat werken en niet tegen je. Blijf goed verbonden met jouw innerlijk licht.


Ziekte en andere storingen zijn een signaal. Probeer dit signaal te omarmen, want in dit signaal bevind zich het antwoord. Wees eerlijk naar jezelf. Kristallen kunnen helpen om een ziekte te ontmaskeren, luister goed naar wat ze jouw vertellen.

NIEUWE DIMENSIES

De aarde is in transitie en zij creeert nieuwe mogelijkheden om de mens in deze overgang veilig mee te nemen naar een andere vorm van leven. Het magnetisme van de aarde verandert voortdurend, zodat het lichaam fijnstoffelijk kan worden en op kan stijgen naar een andere dimensie. De kristallijne dimensie zal vanuit vrede geopend worden en de mens uitnodigen om in deze laag te verblijven.

Wil jij het kristallicht vertegenwoordigen?

Steeds mooier en duidelijker voel je het kristallicht samensmelten met jouw hart en de passie zal je leiden naar een helder punt van eenheid.

STRESS & HET LICHT VAN DE VREDE

Vele ondervinden een chronische stress die vanuit alle hoeken op hen af komt. Keer het om, plaats jezelf in het licht van de vrede en kies het pad van mededogen. Jouw kristallijne pad kan nu in de basis neergezet worden, neem kleine stapjes en ontdek deze mooie wereld vanuit de onderbewuste droomlaag.

Sommige bewandelen al bewust het nieuwe kristallijne pad, zij kunnen het licht manifesteren en het donker verdrijven. Dualiteit zal nog aanwezig zijn, maar de aarde bereidt zich voor om een nieuwe dimensie toe te voegen. Het kristallijne licht breidt zich verder uit en vormt een eerste basis waardoor er een nieuwe dimensie ontstaat. Manifesteer het licht veelvuldig om je heen en verdrijf de negatieve beinvloeding.

Ga daar heen waar het grote licht zich bevindt, voel dit met je hart en beweeg naar het licht. Wanneer je afstem op deze boodschap dan stroomt het licht in je hart, de geest wordt helder en jij kan nu uit de verwarring stappen.

VERWARDE GEESTEN

Vele verwarde geesten raken de weg kwijt, vele worden weer opgevangen en op het goede spoor gezet door het licht op aarde. De lichtwereld helpt mee de verloren zielen terug te halen in de breedste zin van het woord. De binnenaarde resoneert mee en stijgt op naar jouw dimensie.

PLATVORM VAN LICHT

Overleden zielen die in een verwarring overgaan worden opgevangen en komen in een voorstadium van hun overgang op een vredig platform van licht terecht. Waar zij kunnen bijkomen en de chaos kunnen loslaten.

FLOWING LIGHTSHIPS

De flowing lightships, de drijvende lichtschepen in de ether en in de oceanen bestaan uit lichtfotonen en diamantlicht. Voertuigen die vanuit Goddelijke elementen zijn opgebouwd kunnen zich verplaatsen in vele verschillende lagen.


Wij lichtwezens helpen degene die in verwarring zijn en zij worden letterlijk uit de duisternis opgepikt, naar boven geleid om in het licht te kunnen uitrusten en weer helder te worden van geest.

RESET: LICHTRANSFUSIE

Tijdens een lichtreis naar de lichtschepen kan er een reset ontstaan, waarbij de geest tijdelijk in een helder licht kan verblijven en de verkeerde bedrading die ontstaan is door verwarring omgezet kan worden. De donkere lijnen worden geheeld en losgekoppeld.


Het zware stoffelijke lichaam “bewaren” wij tijdelijk in een kristallijne bol (transstaat, diepe slaap), zodat het etherische lichaam behandeld kan worden. Het etherische lichaam is fijnstoffelijk en kan tijdelijk worden blootgesteld aan een hoge dosis diamantlicht zonder schade op te lopen (lichttransfusie). Het fysieke lichaam is nog niet volledig opgenomen in het licht en kan daar niet in verblijven. Deze resets gaan in een snel tempo plaatsvinden.


Sommige zijn gevoeliger dan andere en raken ver van zichzelf verwijdert en door verkeerde genezingstrajecten kunnen de psychische lijnen verward raken. Waardoor de emotionele laag belast worden en de mentale laag in een grote stress terecht komt. Door een te sterke medicatie kan het fysieke lichaam nog verder ontregeld raken. De stabiliteit van deze zielen worden aan het wankelen gebracht. Zij raken los van de aarde en sommige gaan uiteindelijk helemaal over naar de hemel.


RESPECT VRIJE WIL

Deze resets worden alleen uitgevoerd als jij dit wilt, de vrije wil wordt gerespecteerd. Vanuit liefde en tederheid worden deze ontmoetingen gerealiseerd, dit hoge licht laat alles oplossen en de genezing duurt slechts enkele seconde of minuten.

Door dit te lezen kan er een reset plaatsvinden, zo snel kan het doorwerken. Wij werken vanuit het Goddelijke sterrenlicht en zijn veel verder geevolueerd dan de mens, wij werken samen met de Engelen van het Licht en reizen sneller dan het licht naar het verleden, de toekomst of naar jou.

Wij reiken jou de hand, maar als je teveel angst bij je draagt of dit niet wil, dan vertrekken wij zeer snel en blijven we op afstand. We zullen ons nooit opdringen.

OPLOSSING ENERGIECRISIS

Wij van de lichtdimensies (waaronder het Ashtar Command) dragen de oplossingen aan voor de energieproblemen, de armoede en het opheffen van de onderdrukking op aarde. Helaas de machthebbers willen dit nog niet bekend maken, want het zal de totale wereld veranderen. Mondjesmaat vinden er congressen (VS) plaats waarin zij dit bekendmaken. Helaas bereikt dit niet de mainstream, maar dat gaat komen op het juiste moment. Wij spreken via vele kanalen.

Eerst zullen wij vele aanraken met onze lichtkracht en als onverwachte sterrenlichten aan de hemel verschijnen om de mens wakker te maken voor dit contact. We zijn er altijd geweest en wij zullen ook altijd aanwezig zijn. Wij vormen een onderdeel van het Goddelijke Plan.

Deze volle maan opent de poorten van een een nieuwe dimensie, de vrede zal in je hart stromen en dan weet je… dit is de nieuwe tijd van de nieuwe aarde. Deze lichtzaadjes worden in je hart en geest gepland om verder te kunnen evolueren. Nodig dit zuivere licht van liefde uit. Juist als je de chaos moeilijk kan verdragen, kunnen wij je helpen.


Zijn er vele andere wezens? Ja, dat klopt. Maar richt je focus op het licht. Verbind dit licht met jouw lichtkracht in het hart. Vele explosies van licht gaan ontstaan, bereid je erop voor.


Arthura Hector www.ashtar-rose.com


27 oktober 2023


Dit bericht mag gedeeld worden in deze vorm en vanuit respect, onder vermelding van de bron: Copyrights Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reservedYorumlar


 ARCHIEF
bottom of page