top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Eclips & Lichtcodering DNA

ASHTAR: DNA LICHT-CODES

MAANSVERDUISTERING
De volle maan en haar eclips op 8 november 2022 staan symbool voor een grote verandering: 'Jouw DNA codes worden geopend in het licht van de Hemelse sferen'.

VERSLUIERING DNA

De versluiering van het DNA en de lichtcodes belemmerde de mens om volledig te leven vanuit haar hoogste potentie. Deze sluiers worden nu opgetild. De hoge lichtfotonen op aarde worden sterker en sterker, deze dringen diep door in alles wat leeft. De DNA-codes veranderen in hogere octaven en deze geluidsgolven zetten het schaduwveld om. De verborgen lichtcodes worden zichtbaar en kijk je herinnert weer wie je werkelijk bent.


Kosmische Golven van Licht

De kosmische golven van hoog fotonenlicht resoneren door alles heen en de mens wordt diep in haar cellen wakker gemaakt voor de nieuwe activatie. Dit is een bijzonder fenomeen dat maar zelden voorkomt. Omarm dit licht, zodat alles gereset kan worden vanuit een natuurlijke beweging. De Lichtcodes in jouw DNA worden dan geactiveerd.


ECLIPS RUSLAND

De eclips die de maan gaat verduisteren zal tot een diepe wereldwijde transformatie leiden. Deze Lunar eclips kan waargenomen worden in Rusland. Dit schaduwveld wordt duidelijk en geeft aan waar het duister is gestationeerd, zodat dit alles zichtbaar wordt en kan losgetrild worden.


De mens wordt zich bewust van de vele schaduwkanten, maar doordat het licht er doorheen schijnt zal alles gaan veranderen. Het Licht van de nieuwe beweging staat op en het lijden wat tijdens deze periode ontstaat is het pad van de programmering. De Lichtwezens zullen hen steunen in deze donkere tijden, om uit dit oude programma te stappen en dit alles te transformeren.


Gedachten van angst

De lagere golven worden door de gedachten van angst neergezet. Er ontstaat een soort platform van illusie, waarin vele die verdwaald zijn terecht komen. De Engelen van Licht zijn daar ook aanwezig om hen, die dat wensen, over te brengen naar een dimensie waar de bevrijding op hen wacht. Laat de illusie niet sterker worden en laat op tijd jouw angsten los.


SCHADUW VERSUS VERLICHTING

Ondanks de schaduwval, zullen vele juist het Licht gaan omarmen. Het licht op aarde resoneert hoog en vele gaan nu door de schaduw heen kijken. De omarming van het licht wordt een enorm groot event. Wereldwijd zal het bewustzijn worden verhoogt, zodat vele een verlicht gevoel gaan ervaren. Dit brengt een diepe rust in het hart en een serene energie omhult hen. Vele Engelen van Licht zullen naar de aarde komen, om hen in dit unieke liefdes proces verder te helpen.


KRISTALLIJNE CELLEN

De kristallijne cellen worden gemanifesteerd, via de droom kan deze transmutatie een realiteit worden. Verbeeld de allermooiste wereld op aarde en deze zal zich gaan manifesteren vanuit onvoorwaardelijke liefde.


De kristallijne DNA codes worden actief. Jouw Lichtlichaam ontstaat in de kristallijne laag van het hoge licht. In deze hoge frequentie wordt het lichtlichaam geboren. Gebruik deze lichtkracht voor goede doelen en nieuwe mogelijkheden. De pijnappelklier zal sterk gaan resoneren en zendt haar lichtblauwe licht uit uit naar de lichtcodes van jouw DNA.


Kristallijne Tijdslijn

In het kristallijne veld bevind zich nu ook een nieuwe tijdslijn van licht. Via deze tijdslijn kan de nieuwe wereld in werking treden via gedachten en herinneringen. Belangrijk is dat er nieuwe manifestaties in deze tijdslijn worden neergezet. Via de droomtijd en de verbeeldingskracht kan er vanuit creatieve oplossingen een nieuwe wereld ontstaan. Deze oplossingen gaan zich uiteindelijk manifesteren in jouw waarneming. Een andere wereld ontstaat en deze wordt gecreëerd via de gedachten van de toekomst.


Verleden, heden en toekomst verlopen in cirkels, zoals een spiraal in en uit elkaar getrokken kan worden. De golven van het nieuwe licht worden verzonden vanuit de kosmos en deze spelen een grote rol in de vertaling van het nieuwe droombeeld.


HOGER ZELF

Het contact met het hoger zelf wordt bewust beleefd en het ontvangen van een hogere kennis kan nu ontvangen worden. Ondanks alle schaduwen die in de wereld aanwezig zijn, ontluikt de Lichtwereld in jouw bewustzijn. Het kristallijne veld is al eerder geactiveerd en in dit veld van liefde kan jij nu overgaan. Via jouw hoger zelf komen er verbindingen tot stand die de werkelijkheid positief beïnvloeden. Bijzondere ervaringen met de Lichtwereld gaan ontstaan en zij brengen jou de kennis die je nodig hebt.


Richt je op dit mooie licht, want jij bent van Goddelijke afkomst. Wanneer jij jouw hogere staat weer herinner, gaat er een pad van overvloed open. Jij gaat beseffen dat de schaduw slechts een element is van de dualiteit. Hef de dualiteit in je hart op en alles wordt heel.


Deze volle maan geeft een stevig licht weer en haar diepe schaduw omringt het verdriet. 'Samen zijn' op aarde betekend ook alles 'samen oplossen'. Het zien van de verbindingen tussen het licht en de schaduw zal menigeen verbazen. De oplossing ligt voor het oprapen en kan zo ingezet worden en dat gaat ook gebeuren.


POLITIEK EN ECONOMIE

Op politiek vlak kan het flink gaan stormen en vele verdwijnen van het toneel, want zij zullen oplossen als opgebrande luciferstokjes. De economie komt even in een diep dal, maar vandaaruit zal er een nieuwe beweging opstaan. Het is hard werken, maar uiteindelijk met een bijzonder mooi resultaat.


De Goddelijke kracht zal je vooruit duwen, de juiste richting uit.Ik groet het Licht in je hart


Adonai Ashtar


6 november 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:


All rights reserved


(Arthura: Er wordt gewerkt aan de link van het domein, deze ligt er even uit.)Comments


 ARCHIEF
bottom of page