top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Violette Maan & Aquantum Vermogen

ST. GERMAIN: VIOLETTE VLAM: " QUANTUM LIEFDE"

De volle maan van 5 mei 2023 zal in het teken staan van de Violette Vlam. Er ontstaat een extra hoge golf van violet licht. Het elektromagnetisch veld resoneert steeds hoger en hoger en tijdens deze maan zal het violette licht daarin geactiveerd worden. De aarde gaat in de zomer van 2023 haar eerste Quantum sprong maken.


SUMMER OF LIGHT & LOVE

In de komende zomer zal alles in het licht van de Goddelijke liefde samenkomen, de golf die daaruit voortkomt is enorm krachtig. Het wordt een samenkomst van oude zielen.

VIOLETTE STRAAL EN HET FOTONENLICHT

Een zeer hoge frequentie fotonenlicht wordt vanuit de kosmos naar de aarde gestuurd, wanneer deze aankomt in de kernkristal zal de violette straal geactiveerd worden.


In het hart van de aarde resoneert vanaf de volle maan het violette licht, dit licht gaat jouw hart genezen.


Tijdens de violette maan wordt de toon vernieuwd in zuivere klanken. De kristallen in je huis gaan meezingen tijdens deze maan van 5 mei 2023. Het Christusbewustzijn komt vernieuwd tevoorschijn in het hart, de eerste stap naar de eenheid zal bereikt worden.


Deze hogere trilling zal jouw hart vervullen vanuit de kracht van de Goddelijke liefde. In het collectieve bewustzijn worden vele donkere schaduwen opgelost, zodat je weer heldere gedachten kan manifesteren.


Verwarring, duizelingen en licht in het hoofd kunnen voorkomen, maar dit is slechts tijdelijk van aard. Houden de klachten te lang aan bezoek dan een specialist. Het fysieke lichaam kan de omzetting soms niet goed verwerken en dan blijft het hangen in oude patronen. De pijn komt voort uit deze lagere verbinding.


DOORBREEK DE BARRICADE

Wanneer je een barricade op jouw pad tegenkomt en jouw groei wordt belemmerd, dan kan dit onzichtbaar obstakel de weg versperren. Doordat de geest met twijfel en angst is verdoofd kan deze blokkade niet meer waargenomen worden. Laat je optillen door het violette licht van Saint Germain en maak een kleine Quantum sprong vanuit de onvoorwaardelijke liefde. Dit violette licht zal je beschermen en genezen, zodat alles weer gaat stromen.


Pronk niet met de Veren van een Ander!

Verberg je niet langer achter andermans pluimage, maar toon je eigen kleur. Laat je zien zoals je bent en doorbreek de barricade van het ego.


De oude Matrix van Illusie komt ten Einde

Wees bewust van de grote verandering die nu zichtbaar gaat worden. Het kwantumvermogen in het brein wordt door elkaar geschud en weer opnieuw geordend. Dit kan soms vreemd aanvoelen en zelfs wat verwarring veroorzaken, want de horizon verschuift.


KRISTALLIJNE CELLEN

De cellen in het lichaam kunnen door de invloed van dit hoge violette licht geherstructureerd worden, waarbij het kristallijne licht tot diep in de cel doordringt.


'Een Bijzondere Transmutatie vind Plaats'.


QUANTUM VERMOGEN

Het Quantum vermogen is gelinkt aan het kristallijne bewustzijn. De kristallijne cellen worden door het violette kwantum licht geactiveerd.


SPIRITUEEL WEZEN

Het violette licht van deze volle maan gaat sterk heen en weer bewegen, waardoor het spiritueel wezen in jou gaat ontwaken. Vele gaan zich weer herinneren waarom dit alles gebeurt. De zorg voor de natuur en de aarde opent zich aan hen. In het begin zal dit wat deining geven, maar uiteindelijk komt alles tot rust en eventuele paniek gaat plaats maken voor een nieuwe liefdevolle missie.


Ook diep in jouw systeem vinden vele veranderingen plaats. Leef op de dag van vandaag en probeer niet teveel in het hoofd te zijn, het denken belemmerd het genezingsproces, ook al begrijp je niet alles: 'Het begrip komt later wel en dan valt alles op zijn plaats' .


DROMEN

Jouw mooiste dromen komen uit als je meedeint op de hoge golf van verandering, het doorbreken van de illusie is soms wat onwerkelijk. Het kan even vreemd en misschien wat anders aanvoelen, want jouw horizon verbreedt zich. Wanneer de versnelling zich laat zien aan de horizon komen vele bijzondere kleurnuances tevoorschijn. Volg het hart en inspireer elkaar. Laat de blokkade los en geniet van deze vernieuwing.


SUMMER OF LOVE

Tijdens de zomer van 2023 worden er speciale verbindingen gecreëerd en de onvoorwaardelijke liefde wordt voor het eerst geïntroduceerd op aarde in de geest van de mens. De natuur en de dieren dragen dit al heel lang bij zich, maar nu kan de mens gaan ervaren wat er bedoeld wordt met 'onvoorwaardelijkheid'.


Tot 2033 worden de explosies van onvoorwaardelijke liefde vanuit de kosmos naar de aarde gestuurd, want de Goddelijke liefde zal de basis vormen voor de nieuwe aarde.


Arthura Hector


1 mei 2023


Dit bericht mag enkel gedeeld worden op bovenstaande wijze, vanuit respect en onder vermelding van de website en de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com Copyrights: All rights Reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page