top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Activatie Sacrale Hart

ASHTAR: De Sacrale Kern en de Goddelijke Vonk

De volle maan van 29 september 2023 opent de Sacrale Energie. Het Sacrale Hart kan nu geactiveerd worden. De Goddelijke vonk in jouw hart gaat steeds verder open en deze vonk verandert in een groot licht.


HET UNIVERSUM BESTAAT UIT LIEFDE, ENKEL UIT LIEFDE...

Deze vorm van liefde is nog wat onstabiel op aarde, maar spoedig zal de mens dit gaan omarmen. De aanraking van de Goddelijke Vonk is gelegen in het Sacrale Hart, maar in elke chakra en fysieke cel bevindt zich een lichtkern.


De volle maan speelt een rol in de activatie van het Sacrale Hart. De maan zal met haar lichtkracht het sacrale moment opnieuw reflecteren, zodat de duisternis van de nacht verandert in een heilige mystieke ervaring. Vele zielen gaan zich bewust worden van de schaduwen die zij met zich meedragen, maar deze trekken je niet meer naar beneden.


THERAPIE VAN GROEI

De vraag is wat ga je doen als deze schaduw zich opent? Wordt je boos en wantrouwend of stap je in het hogere Sacrale Licht van de Engel Michaël, want daar bevindt zich de bescherming die alle wijsheid opent. Alles verloopt nu anders, het oude werkt niet meer.

Het zichtbaar worden van de schaduwvelden, waar dan ook, mag gezien worden als een een therapie van groei. Een vooruitgang van licht en niet als een duistere blokkade die je tegenwerkt. Jouw visie mag weer opnieuw worden neergezet, zodat negativiteit verschuift naar een positieve golf van bewustzijn. De oplossing ligt nabij, er hoeft geen angst meer te zijn voor de ondergang. De chaos is slechts een manier om dit alles te veranderen in licht.


KOSMISCHE SACRALE GOLVEN

De kosmische stroom brengt de aarde naar een hoger plan en dit mag ontsloten worden. De dualiteit komt in beweging en laat zichzelf zien in verschillende vormen: 'Een woeste aarde, maar tegelijkertijd een liefdevolle planeet waar haar schoonheid jouw hart raakt. De aarde probeert je te bereiken om je gerust te stellen.'


Helaas zijn de oude programmeringen zodanig ingesleten dat men alleen de negatieve kant waarneemt. Het is een soort mechanisme, waarbij het groeiend bewustzijn uitgeschakeld wordt. Jouw gedachten bepalen wie je bent. Wees eerlijk en kijk goed naar wat je bij je draagt, ontkennen heeft geen zin meer. Je wordt geleid naar een bijzonder moment waarin je het Sacrale Hart geopend wordt.


In de buitenwereld heb je vele illusies zien verdwijnen en dat geeft ruimte om nu jouw eigen wereld aan te pakken. De prachtige energie welke moeder aarde steeds weerspiegeld in jouw hart en in de natuur is voor 90% op een positieve manier aanwezig in alles. Ook in jou. De rampspoed en chaos die getoond worden zijn slechts een klein partje van nog geen 5 % groot. Waar geloof je in?


SACRALE OPENBARING

In een Sacrale openbaring kan je de waarheid over jouw pijn waarnemen, de waarheid over je frustraties voelen en de waarheid zien over de illusies die je steeds voedt. Het is jouw kleine universum wat je elke dag creëert. Dit kleine wereldje wordt de komende tijd opgeschoond en dat kan even moeilijk zijn.


SACRALE ENERGIE

Richt je op de Sacrale energie die nu de aarde binnenkomt en let op de golven van de etherische velden die zacht aanwezig zijn. Het zijn de dagen met een gouden randje die je diep in de ziel raken. Deze vorm van schoonheid is op een totaal andere manier aanwezig. Probeer je ervoor open te stellen en durf deze dimensie binnen te treden. Geniet van deze ontspannen sfeer en neem de energie op via de ether. Voedt de ademhaling in de longen door bewust in en uit te ademen. De nieuwe sacrale energie adem je in en de oude tijd adem je uit en deze lost op.


Adem In en Adem Uit

Alles communiceert met elkaar en elke ademhaling is een mooie manier om jezelf te verbinden met deze sacrale sfeer. Het begin is gemaakt en nu kan dit uitgroeien tot een krachtige vorm, maar als je een gevoelig hart hebt kon je dit eerder waarnemen. Sommige kinderen worden geboren met een sacrale energie, deze is vaak afgesloten geraakt. Nu gaat alles weer open. Zij nemen kleuren waar of sterretjes of zij horen de prachtigste geluiden en bespelen een instrument als vanzelf. Geluiden in je oor of in je hoofd? Ga er eens goed naar luisteren. Zij komen vanuit het Sacrale Hart.


GELUIDEN EN KLANKEN

Dit is het geluid van de etherische en sacrale laag waarin ik, Ashtar en vele Sterrenlichtwezens en Engelen reizen. Wij communiceren vaak via de vele zachte geluidsgolven vanuit een hogere trilling. Deze golven kunnen jouw gedachten raken en optillen naar een mooie serene sfeer.


Geef op tijd je Grenzen aan, maar Deel ook jouw mooie Ervaringen. Vertel over de Etherische Wereld waarin vele Sacrale Wezens Vredelievend leven met elkaar.


VERANKER JE ENERGIE

Veranker je energie, zodat je houvast blijft houden op het aardse vlak. Val niet uit elkaar in stukjes, maar beweeg mee in die nieuwe vorm van heelheid. Vind een plek die je sterk maakt, zoals het bos of een heilige tempel met een zuivere overtuiging, een groep gelijkgestemde kan voor jouw hart een anker zijn van veiligheid. Het beste anker is je eigen thuis, daar waar jij je veilig voelt en op je gemak. Daar waar jij jezelf kan zijn en waar liefdevolle mensen, dieren of planten je omringen.


ONTHEEMD RAKEN

Ben je tijdelijk ontheemd geraakt door een situatie en sla je op de vlucht?

Vele vluchten het land uit, weg van allerlei netelige situaties en weg van hun basis. Vele vluchtelingen laten alles achter om hun heil te vinden op een andere plek. Vaak worden zij helemaal misleidt, omdat regeringen hun eigen bevolking niet wil ondersteunen en daarbij veel rijkdom vergaren. Dit alles kan een mens helemaal ontaarden. In deze tijd is het wonen in een fijn huis belangrijk, koester en bescherm deze plek. Jouw veilige basis geeft je rust en nu kunnen de omzettingen plaatsvinden.


PANIEK

Soms lijkt de hemel naar beneden te komen en vele voelen de drang om weg te vluchten uit deze realiteit, maar soms kun je beter stand houden op de plek waar je zit en het beste ervan maken, want in deze tijd lossen vreemde situaties zich vanzelf op. Vertrouw op het universum en neem de tijd om in deze nieuwe stroom van bijzondere ervaringen de vernieuwde aarde binnen te gaan.


Politiek

De politiek heeft het moeilijk, omdat ze weten dat het oude geen stand meer houdt. Het volk heeft dit wereldwijd laten zien. Tegelijkertijd mogen de nieuwe politieke leiders hun nieuwe stappen laten zien. Dit alles vormt een grote uitdaging, omdat dit een veeleisende rol is. Het ego komt in de verdrukking. Want, is een waarheid verkondigen het gezicht redden van de ondergang?


Vele slaan ook in de politiek op de vlucht, om het naderend onheil te ontwijken. Zij die vluchten hebben vaak iets te verbergen en gaan de confrontatie uit de weg. Vanuit onzekerheid verbergen zij zich, maar alles komt uiteindelijk boven water. De rumoerige politiek beweegt van hot naar her en zij die stabiel staan worden steeds aangevallen en ondermijnt.


GEVAAR

Er kan een gevaarlijke situatie ontstaan waarbij een dodelijk schot iedereen zal doen opschrikken. Laat haat geen leidraad worden in de wereldpolitiek waarin verkiezingen nu weer aan bod komen. Over heel de wereld zal de politiek zwalken totdat zij een stabiel punt hebben bereikt. Stuur sacrale gedachten van liefde naar deze laag, zodat er een nieuwe geboorte kan ontstaan. Nieuwe geluiden beëindigen het oude en luiden het nieuwe in. Niet meteen kan alles perfect in elkaar worden geschoven, sommige puzzelstukken ontbreken nog. Vele veranderingen zijn nodig om het geheel te overzien en dit kost tijd.


De omzettingen die hierdoor ontstaan, energetisch maar ook op fysiek vlak, kunnen je helemaal in beslag nemen. Het lijkt of je hele hoofd en systeem opnieuw geordend moeten worden. Je bent dan even de tel kwijt en jouw veilige route ligt in de war.


Maar het komt goed, dit betekent dat je aangesloten bent op een andere laag van bewustzijn. Alles wordt uitgelijnd en daardoor wordt alles anders.


Met elkaar Mag je het Vertrouwen weer gaan Herstellen..


Het Sacrale Hart opent de lagen van de eenheid, zodat de weg naar verlossing snel kan komen. Het troebele water waarin de leugens drijven worden keer op keer gezuiverd.


ARTHURA: PTSS

Vanaf deze volle maan gaat de sacrale helende energie in werking. Heb jij last van een PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis)? Via de sacrale energie en de hoge lichtactivaties kunnen deze losgetrild worden. Bepaalde situaties kunnen er toe leiden dat er een diepgeworteld trauma naar boven komt. Op dat moment kun je even in een vage mist terecht komen. Deze omzettingen gaan heel diep. Vele worden dan uitgenodigd in een hogere sacrale sfeer waar zij een genezing ontvangen, via de droomtijd wordt je psyche geheeld en wanneer dat gebeurt wordt je fris wakker en je weet het is voorbij.


Mocht dat niet meteen zo werken en blijf je hangen in een vervelende laag, dan heb je een aardse begeleiding nodig en kun je contact opnemen met mij.Arthura Hector www.ashtar-rose.com30 September 2023


Dit bericht mag gedeeld worden op deze wijze en vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron en website: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved. Copyrights zijn van kracht.Comments


 ARCHIEF
bottom of page