top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: 9e Kristal Activatie Derde Oog


ASHTAR

Wat brengt het derde oog?

Een heldere blik zorgt voor veel inzicht. Vanuit het hart leven geeft andere visies weer en dit zorgt voor een vernieuwing. De vernieuwing waarover wij vaak gesproken hebben, daarnaast neemt het derde oog andere dingen waar. In het donker herkent het de vele creaties. Het weten wat een energie inhoudt, geeft rust en vertrouwen. Het brengt tevens positiviteit in je leven en ondanks alle chaos blijf je moed en hoop houden. Je gelooft in een een goede afloop. Dit is jouw overlevingsmechanisme. Zo werkt het: Het zorgt ervoor dat de positieve stofjes in je hersenen aangemaakt worden, zodat je sterker door dit alles heen komt.


De ogen zijn de waarnemers en het gevoel geeft er een extra dimensie van kleur aan. Het derde oog heeft een andere functie, dan de beide fysieke ogen. Het derde oog draagt de functie van het innerlijk kijken, in deze tijd van chaos en verwarring brengt het een groot inzicht. De problematieken die opstaan worden vanuit een echte waarheid bekeken en dat zijn belangrijke gegevens in deze tijd. Het naar binnen kijken naar wie je werkelijk bent, komt bij je binnen. Het geeft je een zekerheid die je nog niet eerder had. Het derde oog kan door sluiers heen kijken en jouw gevoel wordt daardoor beïnvloed en bevestigd.


ALLES REAGEERT DAAROP

Aquarius kinderen

De Aquarius kinderen komen eindelijk thuis in deze wereld van speelse energie. De energiestroom die zij voelen wordt anders, fijner. Hun communicatie met het licht kan opengaan en zij schamen zich niet meer. Vooral omdat zij merken dat vele volwassenen ook veranderen. Alles reageert op deze nieuwe stroom van energie. Jouw lichaam reageert daar ook op. De ogen gaan open naar de kinderen die in alle lagen leven. Ook de duistere kant wordt geopend, om alles zichtbaar te maken.


MOE EN MOEDELOOS

Ben je moe, moedeloos en negatief, zie je geen uitweg meer? Kom je uiteindelijk in een negatieve spiraal terecht? Wees gerust deze energie die gaat stromen is uniek en het kan je uit de leegte halen. Wanneer deze energie bij je komt, stap je uit de negativiteit! Jij zal bij degene horen die moed houden en je geeft dit door.... Jouw energie is niet meer te stoppen en deze blijft op peil. Alles blijft stromen. De negende activatie laag is uniek en wonderschoon. Het geeft je een push de goede richting uit. Omarm het met liefde en alles wordt aangeraakt.


SEROTONINE

De hersenen worden geprikkeld op een positieve manier en geven signalen af, de goede blije stofjes, serotonine, worden aangemaakt. (Arthura: deze stof bevindt zich ook in Sint Janskruid). Heel je lichaam is één grote biologische klok, waarbij vele radertjes op elkaar ingesteld staan. Stopt één radertje ermee, dan kan alles gaan blokkeren. Zodra je dit merk, mag je bewust worden en opstaan: Breng verandering aan in je dagelijkse patronen. Je lichaam en geest geven signalen af nu deze energetische stroom door je heen gaat pulseren. Luister goed naar deze impulsen en wanneer je wat afgeleid bent of je kunt je niet meer zo goed concentreren: " Neem dan de ruimte om te voelen en te kijken". Geef je lichaam de kans om te herstellen en om aan deze nieuwe levensenergie te wennen. Elk klein stapje is beter dan helemaal geen vooruitgang.


DERDE OOG ACTIVATIE

Het derde oog wordt geactiveerd en vele ogen gaan open. Zowel het derde oog, als de twee fysieke ogen. In het collectief bewustzijn gaan er ook ogen open, deze ogen lagen te slapen en nu worden zij gewekt. Wat zal dat gaan brengen? In ieder geval heel veel inzicht en bijzondere kennis via beeldpatronen. Ook heldere en lucide dromen zowel 's nachts als overdag gaan doorwerken. Dit zet alles zodanig in beweging dat je biologische klok alles reset. Er staan jullie grote veranderingen te wachten. Het fysieke lichaam gaat vanaf nu door een grote omzetting heen en de cellen gaan zich anders gedragen, hoger trillen. De cellen en atomen in je lichaam krijgen signalen door die zij lang niet hebben ontvangen. Het derde oog geeft dit door aan elke cel, aan elke lichtvonk. De lichtstraal die bij sommige vanuit het derde oog kan ontstaan, zal actief gaan worden. Je kunt vanaf september een upload verwachten van veel nieuwe informatie die vanuit moeder aarde en de kosmos worden doorgegeven. Dit gaat door tot en met de volgende maand, waarin de pijnappelklier wordt geactiveerd.


PIJNAPPELKIER

De pijnappelklier is jullie besturingscentrum, wanneer deze geactiveerd wordt in het kristallijne veld, kun je spreken van vele wonderen. Vele helende golven raken je nu al aan en daarna kan het zelfgenezend vermogen nog sterker worden. Het begint met een derde oog activatie, vanaf de volle maan van 2 september 2020. Langzaam wordt de kracht van de intuïtieve vermogens uitgerold. Er gaat eerst een voorbereiding plaats vinden in de ether en daarna ontwaken de geestelijke vermogens. Stapje voor stapje komen jullie dichterbij het keerpunt van Ascentie welke niet meer te stoppen is. Je wordt een ander mens, wen er maar aan. Het gaat echt gebeuren.


LAAT JE NIET MEESLEPEN

Laat je niet misleiden door ziekmakende gedachten en regels. Jouw intuïtie wordt groter en zuiverder. Vertrouw daarop. Je zult zien, niets kan de mensheid nog stoppen. Speel als een kind en wordt volwassen in de creativiteit. Met een gezonde dosis humor kom je immers veel verder en je wordt gehoord. Andere stellen zich dan makkelijker open voor nieuwe ideeën. Op die manier kun je je medemens beter bereiken. Er staat een heel andere manier van communiceren op. De stem wordt anders gebruikt, veel (h)eerlijker. Waardoor de klanken van de mens aangenamer klinken en deze klanken gaan via het hart resoneren. De aarde resoneert al een tijdje vanuit een hogere trilling. De werkelijke taal van de aarde staat op, deze wordt uit de illusie gehaald en weer tevoorschijn getoverd in het kristallijne veld. Deze pure schoonheid ontstaat vanuit Aquarius.

HERSENSPOELING

Daarnaast mag er nog veel omgezet worden, dat zal nog even zo doorgaan. De mens die ervoor kiest om zich te laten hersenspoelen door de angst toe te laten, zij zullen nog een tijdje het duale pad bewandelen. Het wakker worden van deze groep kan snel gaan, maar alleen als zij zich durven open te stellen voor het nieuwe veld van Aquarius. Daar liggen nog vele obstakels die weggeruimd mogen worden. Kijk goed wat voor jouw is weggelegd en wat niet. Laat je niet afleiden en blijf op je pad van openbaring en disclosure.


Dit was Ashtar en ik groet het licht in je hart ,


Adonai


1 september 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved

Comments


 ARCHIEF
bottom of page