top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan 7 mei 2020: Aarde wordt Vernieuwd

ASHTAR

De aarde wordt vernieuwd

Alle onrust van de afgelopen maanden gaat in balans komen tijdens deze volle maan van 7 mei 2020, het hart gaat stevig kloppen. Dat voel je en ook de energie die zo liefdevol en mooi is werken door. Tijdens deze vijfde kristalmaan is de activatielijn naar de aarde direct gericht naar haar hartenkern. Er ontstaat een spiraalbeweging die alles opruimt. Vanuit haar kern zal elk mens gaan voelen wat de liefde van moeder aarde inhoudt. Veel dieper dan anders voel je haar pijn, maar juist ook haar liefde. Zij wil niets liever dan haar hart openen naar jou. Ze wil je omarmen en veilig stellen. Vanuit die rust, kan ze jou haar oplossingen tonen.


Wat betekend dat?

De nieuwe wereld is vanaf nu gezegend vanuit het kristallijne hart, daarin kan er niet veel meer mis gaan. Zeker nu de kristallijne activaties stevig doorgaan. Het beste is je openstellen en meegaan in deze stroom, soms kan dit een pittige transformatie inhouden. Voel je je licht in het hoofd? Ga dan direct naar je hart. Train jezelf om af te stemmen vanuit het hart. Vanuit je hoofd naar beneden toe, raak je hart aan en wacht dan even,....voel dan wat er gebeurt.


Openen van het hart

Je hebt in het verleden gemerkt dat dit niet altijd vanzelf ging, maar dat wordt nu anders. Veel sneller kan de mens gaan reageren vanuit het kristallijne hart. De puurheid die opengaat en de energie van Aquarius worden sterker. Dit geeft jou een boost, een kracht komt vrij en je herinner je weer de aarde van toen. Het aardse paradijs gaat open in je systeem.

Aardse Paradijs

Het aardse paradijs is niet enkel een herinnering, maar een code van herstel. Plots weet je weer dat er een totaal andere kennis in jezelf ligt. Die komt naar boven, omdat jij dit nu wilt. Het wordt steeds makkelijker om vanuit het hart te leven, de enigste vijand kan zijn: de angst en de twijfel. Deze mag jijzelf gaan overwinnen want waar stem jij je op af?


Gedachten zijn krachten

Vele keren heb ik, Sananda hierover gesproken, omdat de gedachten vanuit jouw hoofd anders zijn dan die vanuit je hart. Heeft het hart gedachten? Jawel, voel het maar als je spreekt vanuit liefde of vanuit angst. Wordt sterk zodat de chaos je niet meer kan raken, deze chaos hoort erbij. Zie de chaos als de modder waaruit de lotus opbloeide. Jij bent die lotus op aarde. Jij staat op vanuit die modderpoel.

Jij bent die kosmische bloem.


En uiteindelijk zal de kosmische roos opengaan in het hart


Dit is de poort van multidimensionaliteit.

Tijdens de volle maan wordt de kracht om de schaduw te overwinnen groter. De schaduw die jouw hart verstoorde, zal kleiner worden en minder belangrijk. Het ego gaat samen met die schaduw, dus jouw ego zal zich gaan verkleinen. Wat er dan tevoorschijn komt is het zuivere hart. Het kristallicht wat uit jou gaat schijnen, heel helder, zal alle schaduwen doen verdwijnen. De grote lagen van frustratie lossen op door de liefde die jij gaat voelen. Heel intens en heel intensief. Je voelt je mooi vanbinnen..


Innerlijke schoonheid

De innerlijke schoonheid wordt nu belicht en kijk daar ben je uit voort gekomen. Via de innerlijke schoonheid kan je anders gaan kijken naar de uiterlijke schijn. Maskers doorzie je sneller en je weet wat belangrijk is voor jou. Het oordeel wat op het uiterlijk is gericht verdwijnt langzaam. De stralende liefde vanuit jouw hart zullen je leiden naar vele gelijkgestemde, zij dragen een zelfde uitstraling. Het hart heeft vele lagen van liefde, maar deze is echt en niet nagemaakt. Je gaat herkennen wat echt is en wat namaak is. Het hart kan niet meegaan in een maskerade van leugens, dus jij gaat zelf het onderscheid maken en zien. Jouw vrije wil gaat nu heel anders kiezen, namelijk zonder oordeel. Dat is nieuw, heel nieuw, maar vooral bevrijdend.


Geniet van de komende volle maan, zij gaat vooral vanuit een diepe liefde schijnen. Liefdestranen kunnen gaan vloeien, gewoon omdat de diepte die je voelt zo intens mooi is. Eindelijk weer deze diepe emotie kunnen waarnemen, ook bij andere. Het zal jullie allen gaan verbinden. Samen door de grote chaos heen gaan, gaat makkelijker dan wanneer je er alleen voor staat.


Plant je zaadje van liefde nu alvast en kijk hoe mooi het zich ontwikkeld.

Ik groet het kristallicht in je hart


Adonai, Ashtar


1 mei 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Kommentare


 ARCHIEF
bottom of page