top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle maan 27 februari: 'Genezing van jouw pijn en angst'

ASHTAR

De volle maan van 27 februari 2021, zal een opening creëren in het schaduwdeel van het hart. De pijn geneest en laat zich herstellen, zodat het hart weer kan liefhebben zoals het ooit bedoeld was.

Er wordt een proces van Goddelijke omzetting voorspeld. De interne ervaringen zullen hemels zijn, maar de interactie met de buitenwereld kan even wat lastig worden. De buitenwereld kan overprikkeling veroorzaken, vooral omdat de belevingen die ontstaan in je hart zo puur zijn. De chaos buiten jou wordt teveel. Te confronterend. Jezelf terugtrekken van alle commotie helpt je om door deze periode heen te komen. Geef toe aan het stilte proces. Een zuivering komt tot stand in alle lagen van het emotioneel veld. Geniet van de zon en de natuur. Zelfs de regen kan op een symbolische manier, je tranen wegspoelen en het hart zuiveren.


INNERLIJKE BELEVING EN OMZETTING

Er wordt veel van je verwacht, luister daarom goed naar je innerlijke stem en kijk wat de mogelijkheden zijn om dit tot realisatie te brengen. Diep vanbinnen weet jij de oplossing, open jezelf voor de kristallijne energie van Aquarius en je zult de vrede gaan ervaren.

Te midden van de chaos, die de komende tijd heftiger wordt, komt er bevrijding. De wolk van illusie wordt verdreven. Via het doorzichtige spel van de politiek, ga jij inzicht krijgen. De chaos van de twijfel vertrekt, want het eindpunt van de pijn komt in het vizier.


Dit is goed nieuws en je gaat steeds meer stralen. Verwijten maken naar andere siert niemand, maar nu besef je waarom. Dat geeft enorm veel rust en nu kan je weer gaan genieten. Genieten van de kleine dingen in het leven. De simpele dingen in het leven zijn zo belangrijk en raken de kern. De diepte van de emotie waarin de genezing plaats vind is onomkeerbaar, deze is blijvend: Jij wordt een nieuw mens, geboren uit de Goddelijke liefde en de puurheid van de nieuwe aarde.


Harmonie zal ontstaan, jouw hart wordt verrijkt en de innerlijke kennis gaat open.

Deze individuele beleving ontstaat, maar tegelijkertijd gaan er vele gelijkgestemde opstaan.

Zodat er een eensgezinde beweging in gang wordt gezet, om de zin van de onzin te onderscheiden. Het lijkt ineens alsof de zon in elk hart gaat schijnen, zo groot wordt de verandering in alles. Deze maan geeft het ritme weer van de genezing.


Het lijkt onmogelijk, want dit is nieuw


KRISTALTIJD

Er valt niets te bewijzen via de huidige wetenschap en deze faalt. Keer op keer wordt er een uitleg gegeven, een benadering, een 'wetenschappelijke' grafiek. Je voelt steeds dieper dat het niet klopt. Dit is niet de uitkomst van wat er werkelijk speelt, dit zijn slechts misleidingen.


MACHT

Sommige willen dit 'onzichtbare event' claimen, maar er valt niks te claimen. Het in bezit nemen van iets wat niet bezeten kan worden, vormt een grote frustratie voor degene die de macht willen behouden. Dit geeft machthebbers een machteloos gevoel. Ze raken in de war en in paniek. Vanuit een onzichtbare laag worden vele aangeraakt en zij krijgen een heldere blik.


'De nieuwe kristaltijd wordt gecreëerd vanuit vrede en liefde'. Eerlijkheid en empathie spelen daarbij een grote rol, want helderheid en transparantie geven de kracht weer van herstel. In werkelijkheid begrijpt niemand hoe dit kan, maar het is er en het lijkt wel magie. Dus bereid je voor op een speciale tijd van ontluikende harmonie, te midden van alle chaos. Deze volle maan opent de creatieve vermogens om het negatieve om te zetten, zodat het voelt alsof de Engelen dit voor jou manifesteren. Weet, jij bent dit zelf en je hart weet nu wat Goddelijke manifestatie is. Het kristalveld komt door alle lagen heen en bereikt verschillende lagen.


2021 KRISTALVELD

De kracht die in je stroomt is subtiel, maar uiteindelijk zeer aanwezig. Het zal vele gaan overspoelen en het doet de angst verdrijven. De angst welke zo heftig was neergezet in 2020, komt in 2021 aan het wankelen. Uiteindelijk valt dit angstvirus uit elkaar. Angst gaat immers niet samen met de heldere eerlijkheid van Aquarius. Een nieuwe kijk op het virus gaat zich nu ontwikkelen.


Een fris lentebriesje blaast zacht alle oude herinneringen weg. Zo ook de oude angsten en de ongemakken. Beweeg soepel mee in deze lentebries. Laat het je optillen en inzicht geven, zodat je uiteindelijk weer met beide benen op de grond terecht kan komen. Jouw illusie komt ten einde. De aarde roept en zij geeft haar kennis vrij, gezondheid wordt een dagelijks medicijn. Dit alles is nodig, want het nieuwe kondigt zich aan. Na de grote aanval op jullie psychische gesteldheid, komt er genezing. De angst heeft jullie op de hielen gezeten: 'Het positieve daarvan is dat vele oude angstpatronen geopend werden en stevig zijn doorgrondt'. Hou moed, want de kering is in aantocht. Dit is de maan van genezing.


Dans op het ritme van herstel.


Ik groet het licht in je hart

Adonai

Ashtar


26 Februari 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com


Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page