top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan 22 Augustus: Bescherming vanuit de Binnenaarde

ADAMA

Omzetting negatieve vibraties en giftige pijlen...

Vanuit de Lichtkern van de aarde sturen wij een beschermende energie naar de oppervlakte. Negatieve vibraties worden verspreid door een manipulerende beïnvloeding en deze veroorzaken steeds weer opnieuw een spanningsveld. Zij wakkeren de strijd via de angst aan. Hieruit ontstaan giftige pijlen welke als doel hebben de heilige visie van de mens te verstoren. Weet, dat deze negatieve velden snel hun kracht en geloofwaardigheid verliezen, want de leugens en disbalans resoneren niet langer in het nieuwe veld van de liefde. Geef er zo min mogelijk aandacht aan, en richt je op het nieuwe Licht van eenheid, want de waarheid komt boven.


BESCHERMING VANUIT FOTONEN

Wanneer er giftige pijlen jouw richting uit komen, weet dan dat je beschermd bent.

Een Grote Bescherming vanuit de kern van de aarde en de kosmos worden nu neergezet vanuit het fotonenveld. De grote versnelling van energie zal tot een hoogtepunt komen in het laatste kwartaal van 2021, waardoor het belagen van jouw energie steeds moeilijker zal worden. De hoog trillende deeltjes welke in Moeder Aarde aangekomen zijn verspreiden zich in je systeem. Alles ontvouwt zich snel en vanaf de volle maan van 22 augustus 2021 ontstaat er een extra energiegolf en zij gaat krachtige golven maken. Een nieuwe energie schoont alles op. Deze zuivering is nodig om alle negatieven gedachten te filteren. Je zult het gaan merken in een subtiele afstemming met de natuur, de zon en de maan. Dit opent het hart van de mensheid.


Zie dit alles niet als een gevecht of strijd

Creëer via de nieuwe velden een goddelijke energie van liefde. Laat een etherische schoonheid verschijnen op je netvlies. Op deze manier wordt er een nieuwe sfeer van Goddelijke eenheid geboren. Hoe luider de negatieve signalen worden, hoe meer jij in de stilte mag verblijven om de kracht van vrede op te roepen. Richt je focus op wonderschone dingen, zodat angst en nieuwe spanningsvelden kleiner worden en niet meer kunnen ontstaan. Is jouw voedingsbodem zuiver en helend, dan zal het zaadje van Goddelijke creatie gaan groeien in je hart.


DROOM BEWUSTZIJN EN ETHERISCHE SCHOONHEID

Behoor jij ook tot de dromers?

Elk mens is verbonden met de droomsfeer, vooral tijdens de slaap. Het droombewustzijn is altijd aanwezig, ook in wakende toestand. Het manifesteren van de vrede begint bij jezelf en via een zuivere intentie kun je deze bereiken. De creatieve dromers welke via de droomtijd reizen worden aangeraakt door een heilige wens. Zij kunnen nu een extra zuivere kracht om hun wens verder tot leven te wekken creëren. Via het kristallijne veld, mogen zij de heilige lijnen gaan verbinden. Deze heilige lichtlijnen bestaan uit nieuwe trillingen en beschermen de zuivere intentie. Dit is een speciaal pad voor degene die dit nastreven. De blauwdruk van de ziel beschermen zij vanuit de droomtijd. Vergeet niet dat een droom ook realiteit kan worden. Er worden ook cirkels van liefde rondom de dromers heen gevormd, zodat de droom in de materie kan ontstaan.


Wat zijn jouw diepste verlangens?

Droom jezelf vrij en ga naar het veld waar de wens geboren wordt. Voel diep in je ziel wat er voor jouw besloten ligt en stem af op deze nieuwe sfeer van onbegrensde mogelijkheden.


Ben jij een Tempel van Licht en Vrede?

Vele lichtbakens gaan opstaan: In, op en boven de aarde. Dit wordt het nieuwe werkveld waarin de mens mag gaan creëren met de hogere levensvormen. Vele soorten manifestaties zijn mogelijk, kies de specialisatie die bij je past en realiseer deze. Alles gaat ontstaan vanuit jouw eigen vrije keuze. Volg je hartenwens om goed te doen, want dan vormt er zich een beschermende energie om je heen en een nieuw pad van genezing.

Volle Maan Cyclus

De volle maan speelt een grote rol in de opbouw van energie, de aarde gaat zich openstellen voor de allerhoogste liefde en creaties van het Goddelijke Manifest. Via de maan wordt de aarde ondersteunt en reflecteren de kristallen heen en weer, zodat de vibratie sterker gaat worden. De maan maakt golven net zoals het water en de waterkristallen resoneren versneld op dit alles. De cyclus van de maan maakt vanuit de leegte de volledige cirkel.


Zonlicht

Dit mooie fenomeen wordt sterker en sterker, het zonlicht zal steeds hoger in frequentie gaan stijgen. Zodat de nieuwe aarde zichtbaar wordt en zich gaat manifesteren in een hogere laag van energie. Vanuit deze hoge frequentie wordt er een bijzondere genezingskracht geboren. Deze vernieuwende kracht komt tot uiting via het fotonenlicht, zodat elk mens een licht-upload ontvangt en kan overstappen naar de nieuwe golven van manifestatie. In deze overstap kunnen er momenten zijn van negativiteit, maar de beschermende krachten in en om de mens zorgen dat de overstap gerealiseerd wordt.

In de nieuwe tijd is alles mogelijk, want niets is onmogelijk

Iedereen zal gevoed worden door de vernieuwde stroom van helende gedachten. Deze gaan stromen vanuit de kern van de Aarde en direct vanuit jouw energie als mens. De aarde straalt haar verhoogde frequenties uit naar iedereen, ook degene die nog niet bewust zijn worden aangeraakt. Je hoeft alleen maar naar de stilte te gaan en de golven van vernieuwing toe te laten. Ervaar deze en je zult meteen een grote bescherming ontvangen. Straal deze bescherming uit naar je omgeving vanuit een passieve houding. Wees het kanaal en het baken, wees de stilte en de ontvanger. Meer is niet nodig. De actieve Goddelijke stroom golft door jou heen en verspreid zich zo naar alles om je heen. De kennis van vernieuwing wordt geopend.


INVLOED VERSNELLINGEN

De hoge frequentie op aarde zorgt ervoor dat de mens veel meer kan neerzetten dan voorheen. Vanaf 2022 ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden om vernieuwende gedachten om te zetten naar een realistische vorm.


Waren je ideeën ooit onmogelijk of te hoog gegrepen? Dan is nu de tijd om deze weer boven water te halen en het plan verder uit te werken. Probeer het opnieuw en je zult zien dat het proces veel boeiender verloopt. Vanuit de nieuwe lichtkracht kun je deze gaan verfijnen en afstemmen op de nieuwe tijd.


Spreek de wens in de stilte uit naar jezelf en hardop naar de wereld om je heen. De energieën van de droomtijd worden dan wakker, zodat de manifestatie van de droomkracht in werking wordt gezet.


Niets is onmogelijk, want alles is mogelijk!


Bewandel het pad van de onbegrensde mogelijkheden.


Adonai,

Adama

Ik groet het Licht in je hart


21 augustus 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page