top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan 19 Maart 2022: Reset Familiebanden

ASHTAR

Door de sterke kracht van deze volle maan, worden alle oude patronen in het licht gezet.

De spanningsvelden kunnen nogmaals ontstaan, maar worden nu door een nieuwe golf van licht aangeraakt. Het lijkt op een herhaling van oude conflicten, maar deze krijgt een onverwachte nieuwe wending.

Je zult gaan merken dat na deze volle maan de energie anders verloopt dan voorheen. Dit komt tot uiting binnen de familierelaties. In sommige diepere lagen ligt nog wat verborgen, stilletjes gaat dit ontwaken en door de energie van de volle maan gaat de trilling verder omhoog, zodat oude verbindingslijnen zich zachtjes losmaken van een negatief patroon.


LENTEMANEN

De volle manen in de lente maken een beweging van vernieuwing, zodat er steeds meer oude patronen doorbroken worden. Het gaat in golven, zodat het je niet meteen overspoeld. De rustige opbouw kan ondanks alles toch pittig verlopen, dit ontstaat door tegenwerking van deze krachten. De vernieuwende golven zorgen voor het opruimen van oude spanningsvelden, wanneer er een persoonlijke blokkade ontstaat kan dit innerlijk veel teweeg brengen. Het hoge licht gaat zich manifesteren in alle lagen. De zuivering verloopt heel intens wanneer er een tegenwerking ontstaat.


Aquarius energie staat voor heldere verbindingen in alle lagen. In de buitenwereld, zoals de politiek op wereldwijd niveau (zie vorige berichten in maart) maar ook op persoonlijke vlak en in de familiebanden. Alles wordt opgeschoond.


Wanneer de oude patronen van macht niet losgelaten kunnen worden, gaat de opschoning in een andere laag plaats vinden. Aquarius stroomt door alles heen en gaat daarheen waar het wel haar vernieuwing kan neerzetten. Dit gaat door tot alles is aangepakt. Het fotonenlicht is heel krachtig en deze bouwt zich steeds verder uit.


IN DE NACHT

Via de maanenergie werkt het ook door in de nacht via de onbewuste lagen. De maan kan het psychologische veld via de droom aanraken, daar waar de trauma's verborgen liggen.

De maan gaat spreken op een manier dat het begrepen wordt en het geeft je nieuwe inzichten. Zij spreekt door in het gevoel, zodat je weer moed krijgt om de nieuwe beweging door te zetten. Het kan ook zijn dat iemand zich in een stilstand bevindt, dan helpt zij via de kristallen in het water, om deze bevroren energie langzaam te laten opbloeien. Het ontdooien van blokkades zet alles weer in beweging. Er zijn vele vormen van bewustwording via de maan: "Zoals in de ochtend of nacht wakker worden met bepaalde beelden en gevoelens". Let erop en kijk wat het je brengt.


Soms leiden beelden of gevoelens je naar een bepaalde plek, een plaats waar zich een hogere energie bevind. Ga erheen en mediteer of stap in de stilte om deze energie te ervaren. Wie weet wat het je brengt. Jouw patronen worden zo in een andere beweging gezet en de nieuwe signalen leiden je naar een vernieuwde vorm van energie.


Sommige oude vrienden komen weer in je leven, dit heeft een vernieuwende functie. Hierdoor komen oplossingen naar boven en vooral nieuwe inzichten, zodat het oude patroon doorbroken kan worden. Het leven is boeiend en mooi, omdat er een nieuwe laag van bewustzijn opengaat.


De bloemen van de aarde raken je hart


OORLOG EN VREDE

Het strijdtoneel over heel wereld gaat ook anders resoneren, op bepaalde punten wordt er direct ingegrepen, zoals bij nucleaire rampen of bij het gebruik van vernietigingswapens. Er ontstaat dan plots een kanteling die iedereen zal verbazen. Deze plotselinge ommekeer zal zich ook IN jou gaan plaatsvinden. Alles heeft direct effect op elkaar.


MICRO MACRO

Wanneer deze kantelingen ontstaan, komen er nieuwe inzichten op het wetenschappelijk gebied. Het vernieuwd alles! Het is een natuurlijk proces wat door het hoge licht als vanzelf gaat bewegen in allerlei vormen van vernieuwing. Het micro proces geeft verandering aan het macro proces en andersom.


De oude manier komt uiteindelijk aan zijn einde, gewoon omdat het niet meer werkt. Er komen nieuwe methodes en deze blijken zo passend en kloppend te zijn, dat er geen twijfel meer overblijft. Het is het hoge licht wat nieuwe processen opent en dit werkt door in de hersengolven van de mens, zodat er een totaal andere manier van denken vrij komt. Het volgen van het gevoel staat op.


GELUID EN KLANK

Wanneer de mens terugkijkt denkt zij: "Waarom heb ik toch altijd zo getobd met deze materie, terwijl er een oplossing zo voor het oprapen lag?" Het antwoord is simpel, het oude patroon heeft een beperkt bewustzijn. Bij dit bewustzijn hoort een klank. Dit geluid verandert nu in hogere vibratietonen. Doordat er zoveel liefde vrijkomt zal deze vernieuwing omarmt worden en verwelkomd. Het collectief bewustzijn ontvangt de nieuwe tonen en deze worden massaal verspreid. De nieuwe tonen zorgen voor een grote aantrekkingskracht, de nieuwe verbindingen ontstaan als vanzelf. De nieuwe bloemen van de aarde worden geboren.


GELIJKGESTEMDE TONEN

Gelijkgestemde gaan dit als eerste ervaren, zij vinden elkaar door de klanken die hen roepen. Dit zijn de hooggevoelige mensen en zo worden zij in de toon gezet van vernieuwing. Het stromende water van Aquarius bevat vele nieuwe tonen en kleuren. Sommige van jullie horen deze tonen, sommige zien deze nieuwe kleuren. Het is de nieuwe klank van Aquarius. Er gaan vele mooie dingen gebeuren, stem je daarop af. Je zult zien dat de manifestatiekracht toeneemt en de negativiteit wordt omgezet. Door de nieuwe tonen ontstaat er een eenheidsenergie, de vormen die zij maken zijn heilig. De heilige geometrie wordt nu een hogere wetenschap.


Verbind je met de nieuwe kwantum-bloemen van de aarde en de kosmos en je zult zien dat er in jouw hart een bijzonder nieuw fenomeen gaat plaats vinden. Het innerlijk licht gaat nu gezien worden.


Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart


16 maart 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page