top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volg de kering: NIEUWE TIJDSGOLF


ASHTAR

Tijdens de maand augustus (2020) zal je merken, dat er dingen totaal anders lopen in je leven. Na augustus wordt jouw gevoel steeds duidelijker. Deze helderheid helpt je om door vele situaties heen te komen. De mensheid komt in een totaal nieuw veld terecht van vernieuwde energie. Dit is de vibratie die jou kan helpen om werkelijk los te komen van allerlei manipulaties.


PASSIEF OF ACTIEF

In een vorige bericht heb ik gesproken over de ombuiging van de tijdslijnen en dit fenomeen draagt hier aan bij. Dit alles kan je in een vreemd gevoel plaatsen. Besef: dit is de werkelijke ommekeer, zowel fysiek als energetisch. De nieuwe beweging wordt een feit. Je gaat steeds duidelijk staan voor wat je belangrijk vind. Terwijl andere wat moe zijn van al die veranderingen, nemen zij de tijd om alles nog even te laten doorwerken. Misschien ben je nu wat sloom en traag en denk je: "Is dit de nieuwe tijd"?


Je dacht dat het anders zou verlopen...


Jawel, dit is de start van de nieuwe tijd en jouw energie gaat veranderen: Je gaat veel energieker worden. Tot dat moment mag je even veilig in je coconnetje blijven. Voel gewoon wat je nodig hebt en kijk wat je aan kan. Alles op zijn tijd, het gaat komen lieve mensen! Ook al draait jouw wereld drie keer om, blijft bij jezelf en volg je eigen stroom van verandering. Sommige zijn sneller of stappen meteen in een vlotte beweging. Kijk ernaar en voel: Is dit wat voor mij? Wees eerlijk en ga niet tegen je gevoel in zwemmen. Wil je het vol blijven houden, volg dan je eigen innerlijke proces. Volg de nieuwe golf vanuit actie of rust. Jij mag kiezen. De nieuwe golf zal dwars door de chaos heen gaan, dus je intuïtie is heel belangrijk. Jouw intuïtie zorgt ervoor dat je het juiste spoor blijft volgen. Wees niet bang en stap in de vernieuwing, laat het gewoon gebeuren. Ieder heeft een eigen draagkracht. Draag deze verandering naar eigen vermogen uit.


INTENTIES

De intenties die je nu uitspreekt zijn veel krachtiger dan ooit. Besef dit goed en zet je eigen intentie van vernieuwing neer. Spreek ze uit of deel ze via de stilte. Pas deze intentie steeds aan, laat ze meegroeien met de tijdsgolf van dat moment. Durf eens iets nieuws te ondernemen. De golven van vernieuwing gaan zeer snel en veranderen steeds van vorm. Het is de creatieve energie welke de natuurlijke groei stimuleert. De golf van het levende water spoelt al het oude weg. Voor vele is dit hard werken, vooral omdat dit multi-dimensionaal gevoeld kan worden. Dat geeft veel prikkels en deze prikkels mogen uitgekristalliseerd worden.


Steeds als er een nieuwe golf over je heen spoelt, verandert je energie. Soms moet je nog bijkomen van de vorige golf, terwijl er alweer een nieuwe opkomt. Sommige mensen surfen op al deze verschillende golven tegelijkertijd en ze zijn in hun element. Voor vele andere is dit een totaal andere manier van wakker worden en is rust het medicijn. Zij verwerken alles heel diep, zowel overdag als 's nachts. Zoveel lagen gaan er open. Rondom elke volle maan is er een nieuwe activatie, tel daarbij de nieuwe golven op welke op de 22ste van de maand (2020) in beweging komen. Deze vele golven overspoelen jullie wereld, jullie geesten en jullie gedachten. En wat nieuw is: Het overspoelt jullie fysieke lichaam. De kristallen gaan reageren in jullie systeem, het opent nieuwe mogelijkheden.


HET STABIELE PUNT IN DE CHAOS

De kern van je wezen is het enigste wat stabiel blijft in de chaos. Dit is de innerlijke kracht van de ziel, jouw unieke zijn. En deze wordt versterkt door de eigen innerlijke overtuiging. Jouw waarheid komt boven tijdens al deze golven en deze eigen waarheid wordt uitgedaagd door de chaos om je heen.


Jouw nieuwe visie en de opluchting die daardoor ontstaat, vormen een positief gevoel. Dit alles zal je lichter maken en zo kom je op een speelse manier door deze chaotische tijd heen. Wie niet geleerd heeft om te spelen en alles te serieus neemt, kan door een zwaarte worden overvallen. Wees als een kind en stap elke dag de verwondering tegemoet. Kijk vanuit een frisse blik. Laat de uitdaging van de chaos, als een speelveld zijn en laat het je niet overvallen. Daarbij zal deze grote uitdaging voor elk mens anders uitpakken. Je kunt niet langer meer doelloos meelopen, kopiëren en afkijken. Jouw eigen passie zal het kernpunt vormen van jouw nieuwe start. Je zal er zelf hard voor moeten werken. De passie zal tegengewerkt worden door de chaos. Laat dat niet gebeuren! De beloning van je harde werk is je totale hogere eigenheid ervaren. Zoveel kracht komt daarbij vrij, dit alles is de nieuwe geboorte van de mens en de aarde. Datgene wat altijd als de verboden vrucht werd gezien, gaat nu in vrijheid ervaren worden. Dit is de aarde waarvan je droomde. Laat nu je droom uitkomen via zuivere intenties.


VERLICHTING

Wie verlichting zoekt, kan veel tijd verloren laten gaan. Vele vragen zich af, hoe wordt ik verlicht. Zoek niet verder, want het licht zit in jou! Maak het sterker en sterker. Wij, sterrenwezens van het liefdeslicht helpen vele naar een "verlicht moment" toe. Om zo de herinnering weer te openen. Het verlangen om nogmaals een verlicht moment te beleven, maakt je wakker. Dit is de graadmeter van het wakker worden, de disclosure van het zelf. Het stimuleert je om weer verder te stappen en niet langer genoegen te nemen met de huidige wereld van oppervlakkigheid. De diepte van je passie is oneindig.

ZELF-LIEFDE

Deze diepe belevingen zijn de ervaringen van een nieuwe wereld. Deze nieuwe wereld ontpopt zich als een vlinder, aan jou en wil met je gaan communiceren. Hoe communiceer jij met de natuur en de dieren? Spreek jij als een opdrachtgever naar een boom of is er ruimte voor interactie. Stel liever vragen... en luister naar het antwoord, wanneer je een vraag stelt. Wees vriendelijk en eerlijk, handel vanuit respect. Deze nieuwe energie is als een nieuwe relatie, een vriend(in) die bij je is gekomen vanuit liefde. Zoals in elke nieuwe relatie mogen jullie elkaar aftasten en ontdekken. Samen ontdekken en spelen. Dit nieuwe pad zal door veel vrolijkheid ingevuld worden en een bijzondere liefdevolle beleving is de uitkomst. Tenzij je deze nieuwe energie niet vertrouwd en als vijand gaat zien.


Je kunt ermee gaan strijden..


De nieuwe stroom is jouw droom. Creëer de allermooiste droomwereld vanuit maginale gedachten. Dan bereikt de mensheid een hoogte van creatiekracht, die men nooit had kunnen bedenken. Maar wanneer de nieuwe energie een nachtmerrie wordt voor jou en de achtervolgingen via angst en onmacht ontstaan, dan loopt je vast in de zwaarte van de chaos. De keuze is aan jou, lief mens. De liefde die jij geeft aan deze nieuwe energiegolf, is de liefde die jij jezelf gunt.


Sommige zijn nog niet zover en mogen eerst leren van zichzelf te gaan houden. Zij vechten met zichzelf en de aarde. Deze mensen mogen gaan ontdekken wat het woord liefde inhoudt. Heb geen oordeel, want uiteindelijk zal alle strijd verdwijnen. Als een druppel water in de hete zon. Tegelijkertijd zal zich het allermooiste paradijs gaan ontvouwen in de weerspiegeling van de verwondering. Dit zijn de reflecties van de kinderlijke speelsheid. Welke te zien zijn in de ogen van de nieuwe aarde kinderen, zij die op dit moment de aarde bewonen. Zij worden steeds opnieuw belemmerd door de schaduw van de chaos. Help hen en leid hen naar de werkelijke kennis van het natuurlijk bewustzijn. Geef het stokje door, zodat zij zich niet meer alleen voelen en onbemind.


Adonai Ashtar,


Ik groet het licht in je ogen


12 Augustus 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page