top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Verkiezingen NL 2023: De mist Lost op

ASHTAR: EINDSTRIJD KINDEREN EN JONGEREN VERGETEN?


GOLVEN VAN BEWUSTWORDING

Tijdens deze verkiezingen zal de het vlammetje van de juiste keuze steeds groter worden, waardoor het eindresultaat zeer bijzonder wordt. Degene die gekozen wordt als grootste partij zal vanuit het midden het land mogen gaan leiden en dit alles in vanuit de samenwerking met een nieuwe politieke ideologie.


JONGEREN

De kinderen en jongeren mogen niet vergeten worden en komen tijdens dit komende kabinet uit de mist tevoorschijn.


ONVERWACHTE DRAAI

De onverwachte draai zal uiteindelijk de partij naar voren brengen die het volk kiest, ook al worden jullie steeds heen en weer geschud en uit balans gebracht door allerlei trucs die vele laten twijfelen. De media beïnvloed veel, maar het bewustzijn van de kiezer is niet meer gelijk als 4 jaar geleden, deze is duidelijk verandert.


Dit spel wordt vanuit de hogere kringen geleid en gevormd. Toch zal het Nederlandse volk bewuster zijn dan ooit in de keuzes die zij gaan maken. Het resultaat zal verbluffend zijn en elke kiezer kiest bewuster dan ooit.


SAMENWERKING

De uitkomst vanuit een totaal onverwachte zijde zal iedereen doen opkijken. Alles wordt door elkaar geschud en opnieuw uitgerold.


NA DE VERKIEZINGEN

Na de verkiezingen zal er vanuit een schone lei gewerkt mogen worden, degene die dit nieuwe beleid niet aan kunnen vertrekken sneller dan gedacht. De sterke blijven en gaan door, zij zullen de nieuwe richting in gaan luiden. Een warrige start met een uitkomst die niemand kan nog raden.


OBSTAKELS WORDEN KLEINER

Het bewustzijn blijft stijgen en dit zal de politiek beïnvloeden, ook omdat het volk dit eist. De nadruk is op een ander vlak komen te liggen, het zoekende oog zal uiteindelijk toch tot een nieuwe uitkomst leiden en na ongeveer één jaar wordt de nieuwe richting duidelijk.

Er zal uiteindelijk rust komen en vol verbazing zal gekeken worden hoe de politiek zich nu gaat bewijzen.


De nieuwe golven van bewustzijn gaan de aarde opnieuw raken en dit brengt alles in een hogere frequentie. Steeds opnieuw wordt de visie van elk mens vernieuwd. De route in het het labyrint van de Nederlandse politiek wordt vanuit een andere ingang gestart en dat brengt veel verandering, maar ook wat chaos.


VERNIEUWING IN DE CHAOS

Het kost tijd om vele nieuwe ideeën tot realisatie te brengen, tijdens het uitrollen van de nieuwe plannen zal er chaos ontstaan. Ontevredenheid zal niet direct helemaal opgelost worden. Vele nieuwe plannen worden juist door de gewone burger naar voren geschoven.

Zij die ervaring hebben en de problemen kunnen aantippen, zullen hun stem laten horen. Vele klokkenluiders gaan opstaan om de zwakke punten die in de mist zijn gehuld zichtbaar te maken. Vooral voor de kinderen en jongeren zal er aandacht mogen zijn.


JONGEREN IN NOOD

Het komende kabinet zal geconfronteerd worden met de problematiek van de jongeren. De knelpunten worden steeds duidelijker en deze worden benadrukt door vele schrijnende gevallen die in de media tevoorschijn komen. Waardoor de jongeren eindelijk zichtbaar worden en een stem krijgen. Zij gaan na de verkiezingen om grote aandacht vragen. De jongeren en jong volwassenen gaan eindelijk opstaan. Oplossingen wankelen, want beslissingen moeten snel genomen worden. De meest sterke oplossingen blijven overeind en vormen de nieuwe basis om een andere richting uit te gaan om werkelijk de hulp te bieden die nodig is. Noodtoestanden zullen ontstaan.


INTERNATIONAAL

De wereldpolitiek komt in een turbulente verandering terecht en dit beïnvloed alles en iedereen. De oorlogen zullen gestopt mogen worden en het dieptepunt is bijna daar.


GEZONDHEIDSZORG

Gezondheid zal voorop staan en vanuit deze hoek zal alles in een nieuwe daglicht komen te staan. Het collectieve bewustzijn mag gevoed worden met nieuwe ideologieën, zodat de nieuwe gezonde wereld geboren kan worden. De creatiekracht wordt groter en daardoor wordt alles versneld aangepakt. Nieuwe mogelijkheden ontstaan, maar worden zij meteen toegejuicht of moeten er eerst 'slachtoffers' vallen?


De Lichtwereld helpt mee om de balans te herstellen en het hart te openen daar waar knopen en discussies (gaan) ontstaan. De nieuwe tijd van creatie wordt een feit en dit levert nieuwe resultaten op. De regenboog verbind alles en iedereen, alle kleuren komen daarin voor en deze werken samen op het pad van gelijkheid.


WAARHEID UIT DE MIST

De waarheid komt boven, de mist lost op. Steeds dieper en dieper komen er lagen naar boven die het lijden verborgen hielden, de politiek kan er niet meer omheen. Dit gaat nationaal en internationaal ontstaat (COVID PERIODE). Daarin wordt duidelijk dat elk mens en elk kind telt. Het erkennen en herkennen van de problemen en misstanden zijn de eerste stap, maar deze moeten ook praktisch opgelost worden. Mensen, kinderen en jongeren zijn in een hoek gedreven tijdens de COVID periode. Dit mag geheeld worden.


Daar waar de leugen wordt verteld lost de mist op. De politieke partijen die vóór de verkiezing van 2023 hun praatjes alleen maar gebruikte om te winnen zullen falen. Het gaat deze keer niet om het perfecte verkiezingsplaatje, maar eerder om het vertegenwoordigen van de juiste intentie. Het warme hart die de eigen fouten kan toegeven en met een eerlijke toon spreekt zal binnenkomen bij de kiezer.


Vanuit de dichte mist zal er een totaal andere uitkomst tevoorschijn komen.


Kies bewust en vanuit het hart.


Arthura Hector


22 november 2023


Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en in haar geheel, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved (kopieer of knip geen stukken tekst uit het bericht).


PS: Ik heb dit bericht binnengekregen de avond vóór de uitslag van de verkiezingen en de volgende ochtend hier neergezet.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page