top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Venus Versus Vaccinatie

ASHTAR: Vrouwelijke Kracht

Venus is de vrouwelijke kracht van zelfgenezing. Zij bezit de kennis over de vrede en het herstel van het duale geweld. Vanuit de kracht van Venus kan de aarde zichzelf weer herstellen in haar heelheid. De kennis vanuit Venus komt de aarde binnen en de mens heeft de mogelijkheid om dit te openen via een natuurlijke genezing.


Wanneer het angst-virus in jullie geesten blijft doorrazen, kan er geen helderheid ontstaan.

Het genezend vermogen in de mens kan enkel aangewakkerd worden vanuit liefde en empathie. Het natuurlijk bewustzijn is een godsgeschenk, de intuïtie is daar een onderdeel van. Door de intuïtie weer te gaan gebruiken kan het gevoelsleven weer op gang komen. Zo kan er een balans ontstaan. Breng de helderheid terug en zie dan hoe het spel werkelijk gespeelt wordt. De dualiteit waarin jullie leven heeft vele mogelijkheden. Venus stuurt de kennis van het creatief vermogen, zodat oplossingen op je pad komen. Je bent niet overgeleverd aan verwarring, want er zijn vele paden waarin de mens zichzelf kan spiegelen. De kosmos spiegelt jouw geest voortdurend om je wakker te houden. De updates zijn divers en het is de mens die in deze kosmische spiegel mag gaan kijken. Daar liggen de inzichten.


VENUS EN DE GROTE VERANDERING

De vrouwelijke kracht van Venus brengt genezing en opent de gevoelskant. Het hart gaat spreken in de taal van de liefde, zodat de heilige kennis zich opent. Alles wordt hersteld. Waarom spreekt Venus via de komende maan van mei? Er gaat een poort open welke de kennis van Venus zal gaan activeren. Verzwak jezelf niet langer en sta op en kijk in de kosmische spiegel van Venus. Werp een blik en vraag om opheldering. Venus maakt de verbinding met Shamballa. Een kristalstad van de binnenaarde, welke ooit de energie van Avalon in zich droeg. Het aardse paradijs.


THE GREAT RESET

Er zijn vele situaties in het verleden ontstaan, waarbij de vrouwelijke medicijnkracht werd misbruikt. Sommige aanvallen zijn zeer subtiel en veelal verborgen neergezet. De misleidingen waren groot en nog steeds werken zij door in het heden. De vrouwelijke Venuskracht is universeel. Dit wetende kan je helpen om deze kracht weer in jezelf te verbreden van hart tot hart. THE GREAT RESET is aangekondigd en dit is een aards politiek programma om een nieuwe kunstmatige wereld neer te zetten.


NATIVES

De oorspronkelijke bewoners van de aarde zijn overal verbannen en hun kennis is gestolen. Deze kennis is de werkelijke kennis van het natuurlijk bewustzijn. Daarin ligt de helende kracht verborgen van het Licht. De tekens van de universele taal zijn ritmisch. Dit is de taal van het hart en de sterrenhemel boven jullie is het Goddelijk speelveld. In het kunstmatige programma worden de manipulaties rondom de aarde voorbereid.


MEDICIJNKRACHT

De medicijnkracht is verbannen en deze is bijna verloren gegaan. Zij hebben jou in slaap gesust, maar nu wordt jij wakker! Vanuit het Goddelijke licht ontvouwt zich ook een plan. Deze is eonen geleden in werking gesteld om het kosmisch bewustzijn te openen!


De manipulerende machten bouwen laag voor laag op, om de mens in een vreemde realiteit te plaatsen. Er is een misleidende afslag ontstaan, welke de kennis van een super-rationele structuur vertegenwoordigt. Verken beide kanten van de dualiteit, zodat het je niet meer kan misleiden.


VERBINDINGEN MAKEN

De mannelijke structuur beschermt het vrouwelijke water en brengt rust in de hoge golven van de emoties. Het vrouwelijke gevoel geeft diepte aan de mannelijke ratio, zodat er inleving en begrip ontstaan voor de ander die lijdt. Beide delen zijn nodig. Het afwijzen van één kant brengt onnodige strijd met zich mee.


KUNSTMATIGE MANIPULATIE

Kunstmatige medicijnen en behandelingen worden geïntroduceerd als een noodzaak. De mens heeft het verleerd om te vertrouwen op de eigen preventieve genezing en vele vertrouwen op een kunstmatig geproduceerd vaccine. Er zijn andere wegen, verken deze eerst. Zodat de keuze vanuit vrede wordt gemaakt en niet vanuit verwarring. Misschien is afwachten een betere optie om de uiteindelijke uitslag beter te begrijpen.

MOEDER AARDE: ER IS GENOEG TIJD

De aarde is vrouwelijk en het water stroomt door alles heen. De kennis over het energetisch lichaam is in de taboe sfeer geplaatst. Deze verbanning heeft een reden. Het zorgt ervoor dat het kunstmatige systeem deze ruimte kan innemen. Voordat dit plan helemaal uitgerold is zijn er nog vele periodes nodig. Het is belangrijk om dit nú te horen, zodat jij je richting op tijd kan aanpassen. Niet alleen voor jezelf, maar voor de komende generaties.


BUILD BACK BETTER

Angst kan geprojecteerd worden via diverse lagen van een parallel universum. Gedachten van angst liggen opgeslagen (bv trauma's) in verledentijdslijnen. Op die manier wordt dit alles in stand gehouden. Het kunstmatig programma biedt een utopisch uitvlucht naar een wereld van afhankelijkheid. BUILD BACK BETTER is de term die jullie wereldpolitiek wil neerzetten. Om vanuit de 'great reset' alles om te gooien. Dit programma belemmerd de groei van de evolutie.


TIJDLOOSHEID

De toekomstdimensies zijn zeer ver vooruit in hun kennis en willen dit krachtig medicijn doorgeven aan de mens. Zodra de aarde deze nieuwe kennis tot zich neemt, kiest zij voor vooruitgang. Overal op aarde ontluikt een nieuwe beweging. De ontkenning van een natuurlijke sprong voorwaarts richting Venus, zal het BUILD BACK BETTER programma ontkrachten. Het planetaire bewustzijn gaat opstaan om de nieuwe illusie te ontmaskeren.


KUNSTMATIG BEWUSTZIJN

De keuze is aan jou, wat geloof je? Voel de intentie achter de uitleg. Het kunstmatige programma zorgt voor een gevoelloze leegte en hoe wordt deze opgevuld? Er wordt gesuggereerd dat het natuurlijk immuunsysteem onbetrouwbaar is. Degene die dit beweren willen je overtuigen en hebben jouw input nodig. Hoe meer anti-medicijnen er gebruikt worden, hoe meer macht zij krijgen over de mens. Zij maken de mens afhankelijk van deze manier van leven. Het gaat hier niet enkel om een vaccinatie, het gaat hier om een totaal andere levensinstelling.

De mens is een uniek wezen met een zeer bijzonder systeem van herstel. Kijk hoe het lichaam zich geneest. Het brainwash-effect ontstaat door vele beelden te herhalen, zodat deze op het netvlies gebrand worden. De macht over jouw gezondheid geef je weg en zij zorgen dat je afhankelijk blijft in een systeem waar zij de macht over hebben. Stap hieruit en neem weer de verantwoordelijkheid over je eigen leven.


ACTIEF STERRENLICHT

Sjamanen, kruidenvrouwtjes, holy men, medicijnvrouwen en mannen dragen hun kennis over aan een volgende generatie. Zij bezitten een actief goddelijk DNA! Bij vele is dit DNA inactief geworden. Er is een kunstmatige taal ontstaan en de mens raakt vervreemd van het licht wat in hem of haar schijnt. Het openen van de medicijntaal gaat via het hart. Nu het kristalveld op aarde actief is, kan het sterrenlicht en de natuurlijke taal weer groeien. De sterrenzaden zijn geplant en kunnen evolueren naar een Aarde-Engel.


Het trauma wat de manipulators neerzetten, zorgen ervoor dat de mens zich alleen richt op pijn en lijden. De aandacht gaat nu naar een veld van lijden, een collectieve wolk van pijn. Niemand wilt dit, maar het gebeurt. Dat heet manipulatie, zonder dat jij er erg in hebt wordt je in dit veld geplaatst. De dominantie van vele kunstmatige middelen die jouw immuunsysteem via de darmflora aantasten, zorgen dat jouw immuunsysteem niet meer optimaal werkt. De darmen liggen in de maanenergie van het lichaam en zijn de reflectie van de hersenen. Daar waar het chi-punt van jouw levensenergie is gelegen, ligt de verbinding met de pijnappelklier. Laat je deze kracht niet afnemen en bescherm deze. De kennis die verborgen is geraakt, mag nu opgehaald worden. Vraag er gewoon om en het komt weer boven. Je hebt wél een keuze!


VERLEDEN EN TOEKOMST

Dit mooie sterrenlicht gaat open en de mens ontdekt een creatieve genezingskracht. Het verleden wordt nu een open boek. Heldere beelden leiden je nu en je ziet hoe het spel werkt. Het aangetaste sterrenlicht kan hersteld worden.


Het kunstmatig programma wordt voortgezet, zodat het verleden verwarring gaat geven in de geest van de mens. Het toekomstig sterrenlicht wordt aangetast via een manipulatie van het DNA, dit is de nieuwe versluiering. De start begint nu: de nieuwe vorm van vaccinatie die nu wordt geïntroduceerd bevat onderdelen welke een nieuwe illusie ondersteunen. Dit alles heeft te maken met de celdeling en de signalen van de cel naar andere cellen. Daar ligt een bijzonder kracht van impulsen en groei. De vaccinaties zorgen dat er in de cel een extra virusdeel wordt aangebracht. Wanneer de impulsen misleid worden vanuit de cel, door een vreemde toevoeging dan wordt er een totaal andere verbinding tot stand gebracht. Geen stap vooruit, maar juist terug: BUILD BACK BETTER.


Zij nemen de rol over van God en spelen met jouw lichtkrachtGELOOF IN VACCINATIES?

Er zullen volgers zijn die deze kunstmatige ingrepen omarmen. Wie gelooft dat dit de nieuwe bevrijding zal zijn, wordt gemanipuleerd en teleurgesteld. Dit alles accepteren betekend dat de mens het innerlijke talent van zelfgenezing ondermijnt. De signalen van het gevoel worden onderdrukt en angst wordt de nieuwe leidinggevende in je leven. Trauma's spelen een grote rol, het is slim opgezet. Laag voor laag is dit alles opgebouwd. Kijk naar het verleden en zie hoe deze opbouw van manipulatie steeds weer terugkomt in een nieuwe vorm. In dit jaar 2021 zullen de tekens uit het verleden bloot worden gelegd, zowel positief als negatief. Alles heeft twee kanten, laat de negatieve kant niet overheersen in je leven. Benoem regelmatig de positieve kanten en laat zien wat jij met dit alles doet. Welke invloed laat jij toe om in balans te blijven?


De aarde is een groot experimenteel speelveld van liefde, maar dat wil niet zeggen dat er geen natuurlijke wetgeving bestaat. De Goddelijke begrenzing wordt beschermd door tijdslijnen en parallelle universa: via de Heilige Universele Raden. De aarde brengt uiteindelijk alles weer in balans. Juist daar waar onbalans heerst, zal zij met haar levenskracht ingrijpen. Zij wordt ondersteunt door het planetair bewustzijn en het universeel Goddelijke bewustzijn. Deze krachten zijn immens groot en brengen harmonische tijdlijnen voort.


DE VERWARRING

Welk programma volg jij? Het programma van de verwarring of die van de helderheid. Verwijder de sluier om je hoofd en kijk op!


Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart


9 mei 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.(Arthura: Onderzoek deze termen: THE GREAT RESET en BUILD BACK BETTER).


Comments


 ARCHIEF
bottom of page