top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Vampirisme: Het Wezen van Angst

SANANDA:

Het Goddelijk Licht in het hart verjaagd alle duistere vormen van wanhoop. Treed toe tot het verlichte hart. Het vampirisme is een zuigende energie en deze vormt mistlagen. Zij leven van de angst en willen deze mist vergroten. Clusters van chaos ontstaan en verwarring in de psyche zorgen voor een waas en de ware realiteit vertroebeld. De mens mag zich bewust gaan worden van deze neerwaartse spiraal.

OVERGAVE AAN HET GODDELIJKE LICHT

De overgave aan het Goddelijke Licht geeft helderheid. De ontmoeting van de innerlijke kracht zal leiden naar een heldere geest. Op die manier kan het collectief bewustzijn weer krachtig worden in de liefde en de angst uitbannen. Gelijkgestemde zielen gaan opstaan en komen samen in de stilte van het hart. 'Het innerlijke heilige pad' zal geopend worden door de Goddelijke Zegel. De intuïtie ontwikkeld een eigen taal via de stilte. De herkenning van deze Aquarius energie zal de angst verdrijven. Bewustwording gaat opstaan in vele lagen waarin de mens werkzaam is.


DECEMBER 2021

In de komende maand december van het jaar 2021, gaat er een groot Licht de aarde bereiken. Dit grote Licht zal vele harten verlichten en in 2022 komt dit op vele manieren tot uitdrukking. Het vampirisme zal in dit licht verschrompelen. De misten van angst worden verkleind door de verlichting in de harten. In de ogen van de mens zal de chaos weerspiegeld worden en de angst wordt steeds verder onthult. Vele zullen de waarheid gaan steunen en op gaan staan om zich tegen deze angsten te gaan verzetten. De manipulatie van angst zal ten gronde worden gericht en overwonnen worden door een individuele innerlijke kracht.

DE INDIVIDUELE KRACHT

De individuele innerlijke kracht van de mens wordt zeer belangrijk in deze psychologische strijd. De vrije wil zal via een suggestieve invloed worden versluierd om de waarheid te verbergen.


Het vampirisme word zichtbaar gemaakt en hun manier van werken wordt met afschuw bekeken. De mens zal verschrikt om zich heen kijken en zich gaan realiseren wat er zich heeft afgespeeld. Daardoor ontstaat er een afscheiding van energie. Een nieuwe energie zal op gaan staan. Binnen zeer korte tijd (2022) verspreid deze nieuwe energie zich over heel de aarde. Vele punten zijn inmiddels ontstaan en zij gaan zich binnenkort verbinden.


De machthebbers willen via een persoonlijke benadering bij jou binnenkomen, omdat de overwinning via het individuele hart verloopt. Elk mens, zelfs elk kind, bezit de potentie om het hart te verlichten.


Het Goddelijk hart is de belangrijkste bescherming


Het vampirisme probeert het Goddelijke Licht te ontwijken door een mist op te trekken via vele verstoringen. Want de verlichting in het hart van de mens betekend de ondergang van het vampirisme en zij weten dit. Zij hebben hun angsten in de herinnering van de mens gezaaid en willen een explosie van angst gaan openen. Vele herinneringen komen dan boven, maar de zwaarte ervan kan nu verlicht worden. Het spel verloopt niet zoals zij willen.


GODDELIJKE LICHTVERBINDING

Maak een Goddelijke lichtverbinding en herstel de trauma's via het innerlijke hart, zodat de vrije wil gericht is op de vrede. Het vampirisme wilt binnendringen in het collectief bewustzijn, om hun imperium van ziekte uit te breiden. Zij willen het Goddelijke Licht en het cruciale keerpunt wat zal gaan ontstaan, aantasten. Hun innerlijke angst is zeer groot en zij verspreiden hun wanhoop over de hele wereld. Deze angst ligt niet in de mens, maar in hun zwakke systeem van bluf. Zij willen je deze angsten aanpraten, zodat het zonlicht wordt versluierd door duistere gedachten.


Lief mens, stap uit de gedachten van misleiding en beweeg naar de nieuwe aarde, want dit Licht is heilig en bedoeld voor hen die in liefde willen leven. Wees creatief en droom jezelf vrij. Diep in het hart ligt de herinnering van een UTOPIA VAN LIEFDE, ga naar die kern en verspreid deze gedachten via dans, muziek, beeldende kunst, woorden of een vriendelijk gebaar. Het collectief bewustzijn mag langzaam opengaan in het licht van vernieuwing. Elke positieve en liefdevolle gedachten is er één en telt mee. Train jezelf in het verwezenlijken van helende beelden. Jouw gedachten spelen een grote rol in deze krachtmeting van psychisch geweld. Zet het met elkaar om, want het kristallijne veld zal het opnemen en versturen naar hen die nog slapen.

VIRTUELE WERELD

De digitale wereld vormt een uitlaadklep voor vele emoties, maar het Goddelijke Licht raakt de harten en brengt verandering. Via de virtuele wereld zal ook deze laag volstromen met heilige impulsen van vrede. De virtuele wereld is slechts een neutrale zone welke door vele gemoederen beïnvloed kan worden. Het virtuele wordt een belangrijke zone. De angst die zich wereldwijd in de psyche heeft vastgezet kan direct omgezet worden. Het vampirisme leeft van deze angsten, zij zuigen de angst op via de mist en vormen zo psychische clusters van slavernij. Het is een nieuwe vorm van macht die zij ontwikkeld hebben, om het Goddelijke Licht te omzeilen.

GODDELIJKE IMPLOSIE

De Goddelijke implosie zal plaats vinden in 2022 en een nieuw bewustzijn ontluikt. Er zal een bijzondere reactie-keten ontstaan tussen alle levende wezens op de aarde via het heilig hart.


ARTHURA:

PROTON-PROTON-REACTIEKETEN

De proton-proton-reactieketen werd mij als (symbolisch) voorbeeld doorgegeven, in werkelijkheid zal deze implosie in het klein ontstaan. Jouw hart wordt een ster. Het heeft te maken met het levende lichtdeeltje welke alles laat groeien en het hart laat imploderen. Het verlichte hart wordt geboren en steekt de ander aan. De sterretjes zullen vanuit jouw hart gaan resoneren met vele andere lichtdeeltjes van de zon.


DE ZON IS EEN STER, NET ZOALS HET VERLICHTE HART


"De proton-proton-reactieketen is een van de twee belangrijke klassen kernfusiereacties in zwakkere sterren, zoals de zon. Bij de proton-proton-reactieketen worden in verschillende stappen vier waterstofkernen (protonen) omgezet in een helium-4-kern (alfadeeltje)".


SANANDA GAAT VERDER OVER LICHTEXPLOSIES:

Er zullen verschillende lichtexplosies gaan plaats vinden in de zon, waardoor de aarde gevoed zal worden in haar energie. Dit alles gaat in golven en deze lichtexplosies volgen elkaar zeer snel op. De eerste lichtversnelling is inmiddels ontstaan, waardoor vele lichtdeeltjes een versnelde groei veroorzaken in alles wat leeft op aarde. Deze hoge lichtfrequenties zuiveren de negatieve gedachten van angst en openen het heilig hart.


WEES NIET BANG

De mens hoeft niet bang te zijn, want dit is een natuurlijk fenomeen en deze is afgestemd op het levende bewustzijn van de aarde. Degene die overgaan naar gene zijde hebben dit gekozen vanuit hun vrije wil en zullen opstijgen naar het Goddelijk Licht. De omzetting zal middenin de chaos worden omgezet, maar degene die in hun lichtkracht staan zullen niet geraakt worden. Maak een zuivere keuze, want in de chaos die ontstaat zijn de keuzes en misleidingen ruim aanwezig, wees alert. De onderliggende agressie van de manipulators wordt groot. Buig de agressieve triggers die jouw raken om.


Elke Individuele handeling heeft groot Effect

Twijfel je zo nu en dan? Ga naar binnen en open het hart van liefde. Omring jezelf met mooie gedachten, zodat je gelijkgestemde geesten aantrekt. Deze gedachten van liefde sluiten aan op het kristallijne grid. De Cirkels van Licht zullen ingestraald worden door het Kristallijne Licht wat opengaat. Elke individuele handeling heeft een groot effect, besef dat. Hoe klein jij ook bent, jouw handeling zal van grote invloed zijn, het voedt de kristallijne energie.


Stap uit de slavernij van angst

Laat liefde herlevenAdonai Sananda


Ik groet het Licht in je hart


9 December 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved


コメント


 ARCHIEF
bottom of page