top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

UITLIJNING 21 DECEMBER 2020: "Lemniscaat-Wave"


ASHTAR

De shift en uitlijning van Aquarius zijn inmiddels begonnen en zullen op 22 december 2020 compleet zijn. Op 21 december zal dit alles ondersteunt worden door de zonne-winterwende. Deze uitlijning gaat samen met de conjuncties van planeten en deze zorgen voor een lemniscaat-wave, welke zich over de aarde uitspreid. Op 21 december zullen Jupiter en Saturnus in conjunctie staan met elkaar. Er zijn conjuncties die vanuit een andere planeet zichtbaar worden. Zo zal er vanuit Venus gezien een conjunctie plaats vinden op 22 december 2020, net na de zonne-winterwende van 21 december. Dit raakt de energie vanuit een dubbelde looping. Zoals het oneindig teken van de lemniscaat.


De conjunctie vanuit Venus zal de Aarde (vrouwelijk) en Mercurius (androgyn) laten samenkomen in één punt. Dit vormt de voorbereiding om het kosmisch mannelijk en vrouwelijk naar de eenheid te brengen. De lemniscaat komt langzaam tot een vorm, waarbij er in de middelste punt een verbinding wordt voltooid. Dit is niet vanuit de aarde zichtbaar.

LEMNISCAAT-WAVE

Wanneer er vanuit verschillende gekromde banen 2 planeten in een punt bij elkaar komen, ontstaat er een lemniscaat-wave. Het kan zijn dat de ene planeet wat langzamer verschuift dan de andere. De ene maakt een langere, maar snellere beweging t.o.v. de andere planeet. Het middelste punt bereiken zij samen en tegelijkertijd. Dit gaat nu ontstaan.


VERSCHUIVING VAN BEWUSTZIJN

Dit alles zal een grote kosmische (kr)acht gaan vrijgeven. De lemniscaat veroorzaakt trillingen en golven die verschillende waves teweegbrengen. Een verschuiving van energie welke door de kosmos heen gaat en wanneer de planeten het midden bereiken, ontstaat er een prachtige eenheids-explosie. De zon speelt hierbij een grote rol, het licht versterkt alles. Vooral nu de aarde op de lijn van de winter-zonnewende wordt geplaatst zal deze alles compleet maken.


REALITY SHOCK

Er vind een verschuiving in het bewustzijn plaats, alsof er een soort rimpeling via de ether door je energieveld schuift. De mens reageert hier duidelijk op, want de aura krijgt een vernieuwde impuls. Voor sommige kan dit een reality-shock teweeg brengen in het bewustzijn. Doe het kalm aan en zoek de rust op. Laat het hoofd rusten en communiceer vanuit je hart.

ACTIVATIES IN KRISTALIJN VELD

Daarnaast spelen de activaties van de volle manen (30 november en 30 december) een omringende rol in het kristallijne veld van de Aarde. December is de maand van de licht explosies, wanneer de eenheid tussen het mannelijk en vrouwelijk in balans komen gaat er in de kern van de aarde een verschuiving ontstaan in het etherisch veld. Alles komt in beweging, ook de natuur. De planeet kraakt in haar oude voegen. Wees gerust, want er komt een intens gevoel van liefde naar je toe.


CODES VAN AQUARIUS

Na deze maand van december gaan er vele codes open. Dit zijn de codes van Aquarius. Het jaar 2021 staat op in een vernieuwde vorm.


Wees stil en ontvang de codes van Aquarius via de "lemniscaat-wave". Wat doen deze codes? Zij verruimen je blikveld en geven een totaal ander perspectief. Oude problemen worden opgelost. Het kan zijn dat sommige codes indalen, maar nog niet geopend kunnen worden. Deze gaan later open, omdat het bewustzijn van de mens eerst ontvankelijk moet zijn. Nog vaak is de mens te druk in het hoofd. Degene die in liefde hun schaduwen kunnen omarmen, zullen de key van de Aquarius code ontvangen.


NA DE SHOCKWAVE

De codes vormen een schakel in het kosmisch bewustzijn van Aquarius. Dit betekend dat er een groot nieuw waarnemingsvermogen ontstaat. Deze intensieve gewaarwording kan alles even op stil zetten, om alles te integreren. Het is even wennen aan deze verandering. Heldere en voorspellende waarnemingen gaan opstaan. Voorspellingen hoeven niet altijd een vaste vorm te hebben. Vanuit de lichtdimensies worden de voorspellende codes gezien als een voorbereiding, zodat er vanuit de toekomst nieuwe kennis binnenstroomt. De mens leert nu vanuit het verleden, maar dit kan ook andersom. Vanuit het verleden kennis opdoen verloopt via de fysieke zintuigen. Het lijden wordt doorleefd en trauma's ontstaan. Je kunt terugkijken en alles herbeleven. Door deze ervaring leert de mensheid hoe het wel of niet kan.


TOEKOMST-VISIE

Wanneer men in de toekomst kan kijken, kan er een hele andere beleving ontstaan. Het heden kan direct worden omgezet. Er zullen geen trauma's meer zijn en karma krijgt een andere betekenis, want deze wordt overbodig. Werken via de toekomstlijnen gaat supersnel en preventief: Grote manifestatiekracht!


Waarom zijn de toekomstvelden afgesloten voor de mens?

Ooit was de mens een volledig wezen van Licht. Na de val van de aarde (en Atlantis) zijn de toekomstvelden afgesloten geraakt. De schaduwdelen wilde zich in de toekomst verbergen, zo zijn de Heilige Raden en tijdmeesters (timelords) ontstaan. Zij hebben de besluiten genomen om deze toekomstlijnen tijdelijk onzichtbaar te maken. Op dit moment gaan zij samen met het Aquariusveld weer open. De toekomstvisies worden hersteld in de mens. Het vermogen om met de toekomst samen te werken wordt een feit. Vele dimensies komen dan samen op één lijn. Mooie ontmoetingsmomenten gaan ontstaan met vele andere levensvormen. Zowel vanuit de binnenaarde, als vanuit de kosmos.


VENUS

De planeet Venus speelt een belangrijke rol voor de aarde. Zij en de Aarde dragen een zusterenergie van gelijke vibratie, zoals een tweeling. Nu zijn zij nog opgesplitst in twee, maar later in de toekomst zullen zij weer samen gaan werken en tot een eenheid komen. Dit alles wordt nu voorbereid.


DE ZON

Vanuit de vele zonnen worden de sterrenstelsels geboren. Deze vorm van geboorte is bijzonder mooi. De schoonheid wordt met verwondering steeds weer aanschouwt vanuit het universum. Aquarius speelt een grote rol in de evolutie van de Aarde en ook in de eenwording van Venus en de uitlijning van de andere planeten. Dit duurt nog even. Maar door de energie van Aquarius zullen vele van jullie prachtige beelden gaan ontvangen vanuit de toekomst. Deze zijn hoopvol en vredig. Sommige onder jullie voelen dit al een tijdje. Het Licht wat opengaat is zo vredig en bevat een zuivere schoonheid. Een klein percentage mensen kunnen dit nu al ervaren, maar daar komt snel een verandering in. Door de verschuiving kunnen vele wakker worden in dit nieuwe veld. Het is de Goddelijke liefde die dit alles teweeg brengt.


De mens kan zich gaan afstemmen op Aquarius, zodat dit warme gevoel jouw aura binnen kan stromen. Het beschermt je energie en de onzekerheid verdwijnt. Het virus van de angst wordt uiteindelijk verledentijd.


Adonai,


Ashtar


Ik groet het Licht in je hart20-12-2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel, onder vermelding van link en de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.CONJUCTIE: Het moment waarop planeten aan de sterrenhemel vlak naast elkaar lijken te staan of zelfs lijken samen te vallen, heet een ‘conjunctie’.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page