top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Tweede golf: anti-christ en SARS 3

ASHTAR: Mensen worden wakker

Lieve mensen, vele van jullie zijn inmiddels ontwaakt en beseffen dat wat er nu plaats vind in jullie wereld, zo niet verder kan gaan. Het werelddrama ontvouwt zich langzaam en er zijn weer lockdowns. Er wordt wederom veel paniek gezaaid, dit alles draait om een SARS 2, het zogenaamde corona virus of COVID-19. Wat is de waarheid?

OVERNAME VRIJE WIL

Besef heel goed dat alles vanuit een speciale agenda gestuurd wordt. Langzaam voltrekt zich het verhaal op de bühne en de feiten vanachter de coulisse dragen een ander karakter. Het gaat hier om een overname van de vrije wil. Deze deep state agenda is zeer lang geleden begonnen en vanaf WOI en WOII hebben zij hun strategie zeer duidelijk uiteengezet. Alle oorlogen werden veroorzaakt om een groot experiment neer te zetten rondom het gedrag van de mensheid. Ja, zelfs ook hoe een mens reageert in gevangenschap en op ondervoeding. Hoe ver kun je gaan met mensen en dieren? Zij gaan ver, veel verder dan jullie beseffen. Het goede nieuws is dat de mensheid dit doorkrijgt en op gaat staan. De tweede golf zal daar voor zorgen. Het wordt uitgespeeld via de mens en wat is jouw positie daarin? Jij hebt invloed, dus genees je wonden en stap verder.


TWEEDE GOLF

Inmiddels wordt er een tweede golf van paniek veroorzaakt, dus wees voorbereid. Mutatie van het virus naar een SARS 3 kan "zomaar" ontstaan. Zoals je hebt gezien tijdens de eerste golf werden jullie massaal overspoeld door een nieuwe ervaring, wereldwijd. Op dat moment werd je lamgeslagen, maar deze periode ligt achter jullie. De tweede golf verloopt heel anders.


Mediteer, verwerk je emoties en blijf gezond

Er is een nieuw trauma geboren bij de mens en deze bevindt zich nog in de verwerkingsfase. Vandaar de haast van de deep state om nog meer angst te verspreiden. Het beschermen van de eigen vrije wil wordt zo ondermijnd. Wij noemen dit het stapelen van emoties. Veel verandering brengen in korte tijd met onlogische regels. In het onderbewustzijn van de geest ontstaat een psychische pijn. Gevormd door onderdrukte gevoelens, welke niet direct te duiden zijn. Een piramide van macht heeft onder een basis en bovenaan de punt van controle. Wanneer de basis verzwakt, stort ook de bovenste laag in. Hoe zorgvuldig zij ook te werk gaan, zij gaan ten onder in hun eigen drama van leugens.


Wat houdt die tweede golf in?

Aan één kant staat de tweede golf op en de politieke machthebbers gaan proberen om de wetgeving naar hun hand te zetten. Aan de andere kant beseffen veel mensen dat er "iets" niet klopt. Sommige van jullie willen graag geloven dat het nog best mee valt, maar daar gaat verandering in komen. Wij zijn zeer verheugd dat vele mensen opgestaan zijn. Dit worden de kerngroepen waaruit alles zich verder gaat ontwikkelen. De mens dient zelf op te staan, maar vele worden gedragen door een kracht die vanuit de aarde en vanuit de kosmos zich voortbeweegt. Deze kristalkrachten worden steeds sterker en nemen toe. Deze lichtgolven zijn niet te stoppen. Dit is de oerkracht van de evolutie van de aarde. Stem je daar op af en vanuit de stilte voel je meteen de energie opborrelen.

CHRISTUS BEWUSTZIJN

De machthebbers hebben grote haast vanwege deze kristallijne kracht die over de aarde heen spoelt. Het is de kracht van het Christusbewustzijn, die vanuit de Goddelijke liefdesbron naar jullie toestroomt. Vanuit de kern van de aarde en vanuit de vele lichtpunten in de kosmos, wordt de mens ingestraald. Maar ook vanuit de zon, deze bevat nu een speciale kracht van genezing. Zoek de zon op en verbind je met zijn warmte.


ZON

Hebben jullie het al door, dat er in het jaar 2020 zoveel zonuren zijn geweest? Dit zijn de krachten van het universeel bewustzijn die de aarde willen genezen. Heb vertrouwen, want de wonderen zijn de wereld niet uit, integendeel zij komen opnieuw jullie wereld binnen. De 4e en 5e dimensie gaat open. De anti-krachten willen een nieuw illusie-veld neerzetten, omdat de oude in verval zijn geraakt. Zij worden zwakker en voelen zich in het nauw gedreven. Dan maken zij rare sprongen en natuurlijk kan dit gevaarlijk zijn, voel goed wat er op een bepaald moment uitgevoerd kan worden.


KINDEREN EN JONG VOLWASSENEN

"Kinderen zijn de kracht van de toekomst".

Zij zijn het mikpunt van de deep state agenda. EN omdat dit zeer gevoelig ligt bij elk mens, zullen zij eerst de ouders aanpakken. De hulpverlenende instanties zijn al eerder lam gelegd. De huidige maatregelingen vergroten de verwaarlozing van de kinderen en jongeren in nood, maar zorgen ervoor dat bijna elk kind vastloopt. Dit zal leiden tot het aanpakken van de ouders. Het schuldprobleem verleggen zij en zij nemen de taak over van de opvoeder! Dit mag absoluut niet gebeuren. Ouders blijven de allerdiepste band behouden met hun kinderen. Dat is hun recht op aarde en volgens de universele wetten van de ziel, is dit een misdaad. De deep state agenda bevat vele schendingen van mensenrechten, waarin zij zichzelf beschermen. Keer op keer denken zij daarmee weg te komen. Deze deep state is een kleine kern van machthebbers welke proberen hun geheimen te beschermen. Het gaat veel verder dan alleen de macht grijpen of rijk worden. Er gaat een grote beerput open.


ANTI-CHRIST

Hun manier van leven bevat geheimen die ver buiten de grenzen van het menselijke liggen.

Hun beschermingswal vertoont duidelijke scheuren.. De punt van de piramide staat op instorten. Zij begrijpen maar steeds niet dat de drager van dit alles, de mens is. Dat hebben zij zo neergezet. Ontkracht je de mens, dan ontkrachten zij zichzelf. Zij proberen andere manieren te verzinnen om toch tegen deze universele krachten in te gaan. De buitenaardse liefdevolle inmenging is voor hen dan ook een taboe. Alles willen zij kopiëren. Vandaar dat zij wetenschappelijke experimenten en onderzoeken in hun laboratorium stimuleren. De wetenschap proberen zij zo te sturen, dat het in hun voordeel gaat werken. Dit is de nieuwe anti-christ: De Kunstmatige Intelligentie. Deze is gestart tijdens de WOII.


OPSTAAN

Diep vanbinnen voel jij dat het niet klopt. Toch blijf je doorgaan en draag je deze gevoelens in stilte. Daarom is het belangrijk dat er kernpunten ontstaan, in de vorm van een platform. Durf je niet te spreken in het openbaar? Deel je verhaal dan op een andere manier, zodat jouw invloed en kennis niet verloren gaan. Dit is de enigste manier om jouw gevangenis omver te werpen. Start in het klein, dan wordt het vanzelf groter. Sta je liever op de achtergrond dan vooraan bij de frontlinie? Maak andere wakker, maar blijf bij jezelf. Volg je gevoel. Via persoonlijke gesprekken gebeurt er zeer veel. Daarom willen de overheden hun maatregelingen snel verscherpen om jullie privacy achter de voordeur te beïnvloeden. Ook hier gelden de aardse en universele wetten. De mens heeft recht op privacy, dit is de heilige cirkel van de familielijn. Het gezin was de hoeksteen van de maatschappij, wel deze zijn ze nu aan het vernietigen.

HULP VANUIT HET LICHT

Het is een spannende tijd en vele steken hun hoofd boven het maaiveld uit, dat is niet niks. Dat beseffen wij ook en wij ondersteunen jou vanuit het licht. De aarde ondersteunt de mens. Iedere levensvorm vanuit het natuurlijk bewustzijn staan klaar om jullie te helpen. Ook de natuurkrachten.


GEDACHTEN ZIJN KRACHTEN

Wanneer elk mens zichzelf weer in haar punt van kracht zet, zal er ook in het collectief bewustzijn een verandering plaats gaan vinden. Via gedachtekracht komt er een energie vrij die de mens kan bevrijden. Dit zijn de liefdeszaden die vanuit gedachten ontstaan en die geplant dienen te worden. Dit alles is mogelijk en op verschillende manieren uit te dragen. Via een creatieve manier in de stilte of draag het uit via een ander kanaal, maar draag het uit. Zet jouw gedachten van herstel neer.


MOND-DOOD: LAAT EEN LIEFDESBEELD TOT LEVEN KOMEN

De machthebbers kunnen nog zoveel verzinnen, om jouw gedrag te beïnvloeden. Monddood maken via afscherming van de mond? Vind dan een manier die tussen de mazen van de wet mogelijk zijn en wees creatief. Als jouw mond niet mag spreken, uit het dan via beelden. Reclames werken ook zo en raken de mens via een omweg, het onbewuste.

Besef: Dat je met elkaar veel sterker bent, dan deze kleine kliek van machts-misbruikers. Laat deze enorme kracht opstaan en gebruik deze! De mens overwint alles vanuit liefde. Laat liefde je drijfveer en symbool zijn.Het licht in je hart, zal vele gedachten verlichten


Ik groet de liefde in je hart.


Adonai, Ashtar


12 September 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page