top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Tijdlijn van Kristal: Ombuigen Tijdslijnen

ASHTAR

In dit bericht wil ik uitleg geven over het ombuigen van tijdslijnen en welke effecten dit heeft op jullie wereld.


In het jaar 2020 ontstaat er elke maand een punt van verandering. Op 22 juli 2020 wordt er een grote sprong vooruit gemaakt. Een ombuiging van negativiteit naar positiviteit veroorzaakt een krachtige energiestoot. Elk mens mag uit de angst stappen van de illusie. In deze ombuiging van tijdslijnen worden jullie allen aangeraakt en omgezet. Vele van jullie voelen dit.

KOSMISCH BEWUSTZIJN

Het kosmisch bewustzijn is een onderdeel van de aarde en het kristalbewustzijn is daar doorheen geweven. Via het kristalbewustzijn kunnen er heldere waarnemingen worden gedaan via het virtuele veld. Zowel naar je eigen innerlijke kennis als naar je omgeving. Maak daarom regelmatig een mooie reis naar binnen.


Via het kosmisch bewustzijn worden de tijdslijnen hersteld en omgebogen naar wat zij ooit waren. Kristalheldere lijnen waarin jij en vele andere, nieuwe en oude levens kunnen waarnemen en manifesteren. Het reizen in de tijd was een onderdeel daarvan. Wij, lichtwezens doen dit regelmatig, zodat er kennis naar boven word gehaald. Tijdslijnen zijn voor ons zoals geschiedenisboeken voor jullie. Wij, Lichtwezens reizen niet alleen naar het verleden, maar ook naar de parallelle toekomstlijnen. Het reizen in de tijd gaat niet lineair, maar vanuit circulaire golven. Het zijn de bewegingen van aaneensluitende ervaringen die daaruit voortkomen.


Wanneer wij creëren, maken wij nieuwe manifestaties en kunnen wij deze kennis aflezen in de toekomstlijnen. De gevolgen die ontstaan vanuit de nieuwe manifestaties kunnen wij overzien en aanpassen. Wij willen geen onbalans en op die manier kunnen we dat voorkomen of juist de balans versterken. Het inzicht in de eigen verwezenlijking van manifestaties, kun je zo afstemmen met het planetair of stellair bewustzijn. De afstemming is erg belangrijk en deze stellen wij boven alles. Zodat wij vredig kunnen leven op een planeet of ster. De hogere lichtwezens weten dit. De lagere levensvormen reizen alleen via het verleden. Dit komt vanwege de trilling die zij maken en zij veroorzaken een matrix van illusie.


Trauma's geven hen inzicht in hun spel van macht. Hun focus is gericht op hoe een mens, dier of plant lijdt op aarde. Het is een heel ander uitgangspunt dan wat het kristalbewustzijn wil manifesteren. In de nieuwe aarde en vanuit het kristalbewustzijn worden vooral de groei en de geboorte van nieuwe elementen omarmt. Nu de mens overgaat naar een kristallijne vorm, wordt deze energie weer vrijgegeven.


BE FREE

BEVRIJD JEZELF VAN ANGST

Angst is een groot onderdeel waar vele mensen op aarde in verkeren en om daar los van te komen, moet er eerst meer liefde in het hart verschijnen. Kijk goed naar waar de angst zich bevind. Ben je daarom zo angstig over de toekomst? Angst kan ook ontstaan omdat je deze opzoekt, misschien vanuit nieuwsgierigheid of overlevingsdrang. Je probeert dan iets te voorkomen, omdat je geen herhaling wilt van verdriet en pijn. Misschien zoek je gelijkgestemde en delen ze jouw angst. Delen met elkaar is helend, het kan een mooie ondersteuning zijn in moeilijke tijden. Het is goed om te delen, maar niet om dit steeds te herhalen. Voel steeds weer of de groepsenergie en de ervaringen die je opdoet nog bij je passen. Want hoe groter het delen, hoe heftiger het gevoel.


JOUW VOELSPRIETEN GROEIEN

Bepaalde groepen waren helend voor je en je merk plots dat je in een lagere vibratie wordt gezogen? Zoals boosheid en angst. Laat deze groepsenergie dan los en volg je eigen nieuwe pad. Kristalenergie werkt helend via de liefde en brengt alles in balans. Het schud de angst los. Dat kan raar aanvoelen. Het lijkt op een ontwenningskuur en tijdens het ombuigingen van de tijdslijnen voel je dat ook. Soms wordt je wat licht of duizelig in het hoofd of er ontstaat even een raar gevoel in de maagstreek en een druk op de borst. Deze klachten kunnen lijken op die van het corona-virus. Neem dan rust, ook wat afzondering van alle prikkels die binnen komen is goed. Er kunnen dagen gaan ontstaan dat je het allemaal niet meer met je hoofd kunt volgen. Het gevoel is zuiver, maar het hoofd zit in een wolk. Het betekend dat de vele gevoelssprieten gaan ontwaken en het overnemen van het hoofd. Dit kan tijdelijk zijn. Steeds verder gaat het hartenbrein open. In een kristalbewustzijn is het gevoelsleven het kernpunt van alles. De overstap van koolstof naar kristallijn mens gebeurt via de ontwikkeling van het hartenbrein. Een ander soort kennis komt dan bij je binnen.


Vandaar dat vele ook in de war raken tijdens deze crisis, waarin de maatregelingen van de overheid juist haaks op jouw gevoel in druisen. Het verscherpt het trauma van onderdrukking, maar ook jou overlevingsdrang. Het natuurlijke gevoel komt onder druk te staan. Wat moet je nu doen?


TWEEDE GOLF: LOCKDOWN

In de tweede corona golf zul je merken dat er iets heel anders op staat. Zorg voor veel rust en mediteer regelmatig. Kies zelf voor de eenzaamheid en creëer daarin een vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Dan voelt de onderdrukking van buitenaf minder heftig. Draai alles om en trek er je voordeel uit. Maak van je huis een retraite-oord. Bereid je voor op dit alles en zie de lockdown als een voordeel om dichter bij jezelf te komen. Ver weg van het rumoerige leven.Jij kiest misschien niet voor de lockdown, maar wel voor de invulling ervan. De kristalkracht werkt nu veel efficiënter door. Laat deze keer de angst achter je en stel je jezelf helemaal open voor de liefde en de schoonheid van de aarde. Lees over haar natuur zoals de bloemen en insecten.


CREËER EN MANIFESTEER

Verdiep je in vele dingen waar je nooit tijd voor had. Beschilder een leeg doek, je huis of jezelf. Luister naar de muziek die je steeds niet kon beluisteren, máák muziek en zing. Schrijf of lees een goed boek of biografie en verdiep je. Laat het verleden vrijelijk omhoog komen en kijk naar de dingen die je nog belemmeren. Uit dit via creativiteit. Op die manier geef kleur aan je leven. En laat alles dansen! Op die manier verwerk je de mistige lagen die om je heen hangen. Maak eindelijk ruimte voor een nieuwe manier van leven, droom ervan en fantaseer.


Beeld je in hoe jij een zelfvoorzienend leven kan neerzetten, ook in het klein. Manifesteer in de stilte jouw droomplaneet of droomhuis. Plant die zaadjes en kijk hoe bijzonder het groeit. Naar binnen gaan kan je zeer krachtig en gezond maken. Visualiseer jezelf als een gezond mens en activeer het zelfgenezend vermogen. Mocht je daardoor in een proces komen van omzetting, laat het gebeuren. Psychisch gezond blijven gaat via het uiten van je emotie.


VLIEGEN EN REIZEN

Deze tweede golf van crisis is vooral ontstaan door het reizen, zoals over zee en met name het vliegen. Vervuilde luchtenergie gaat zo overal weer stromen. Vele mensen over de gehele wereld worden te snel met elkaar verbonden, zoals een meervoudige kruisbesmetting. De vele vormen van her-besmettingen herhalen zich continue. Zonder dit, was de uitbraak veel milder en dragelijker geweest. Een nieuwe lockdown was uitgebleven.


Na een grote lockdown ontstaan er altijd een milde naweeën. Een kleine en korte opleving van het virus is dan normaal. Helaas is er weer en grote golf opgewekt en dit gaat voor vele landen een echte zware crisis opleveren. Een lichtpunt is dat er uit deze crisis de nieuwe visies nog steviger opstaan. Nog meer zal de mens gaan inzien wat er in de matrix van angst wordt neergezet. Nog meer scheiden zich af en slaan een nieuw pad in van het natuurlijk bewustzijn. De mens gaat zichzelf onderzoeken. In het psychische veld gaat er iets open.


Na deze tweede lockdown zullen vele machthebbers ook uitgeput raken en het verval is een feit. Vele zullen hun functie neer gaan leggen. Kleinere groepen mensen overwinnen hun angst en kiezen voor een nieuwe vorm van leven. Het vertrouwen in de overheden worden nu totaal ontmanteld.


WEES VOORBEREID

NATUURLIJK BEWUSTZIJN

Wees voorbereid en volg je hart. Je mag genieten tijdens deze crisis, omdat jij nu een ander visie hebt ontwikkeld. Jouw visie over het zelfgenezend vermogen word daardoor versterkt. Vele raken psychisch in de knel, zorg voor je eigen therapeutische waakvlam. Deze waakvlam waakt over je eigen gezondheid. Laat deze opvlammen en niet uitgaan. Veel kan in de stilte gedaan worden, door het volgen van je passie. Er ontstaan zo vele mooie dingen en deze kun je verder uitdragen. Ontdek de mogelijkheden van het kristalbewustzijn. Stap weg van de angst en stap weer in de liefde van moeder aarde. Zij is helend en wonderschoon.Ik groet het kristal in je hart


Adonai, Ashtar


22 juli 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved

Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page