top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Tiende Kristallijne Activatie: Pijnappelklier, activatie van de Kroon


ASHTAR:

Tijdens deze volle maan van 1 oktober 2020, gaat de 10de activatie in het kristalbewustzijn van start. Dat betekend dat iedereen op aarde de cirkel van liefde kan herstellen in het hart. Dit zal gaan plaats vinden via de kristallijne activatie van de pijnappelklier, het besturingscentrum van de mens. Wanneer dit alles in werking gaat, zal er een bijzondere energie door jou gaan stromen. Het hoofd wordt nu aangeraakt en geactiveerd. De hersencapaciteiten nemen toe, maar ook het 12-delig zenuwstelsel zal deze nieuwe energie verspreiden. Het totale fysieke lichaam komt nu opnieuw "tot leven". De kristallijne cellen worden krachtiger en gaan open daar waar het kristallijne bewustzijn naartoe stroomt.


PIJNAPPELKLIER EN DE KROON

Rondom de pijnappelklier ligt de "kroon", een cirkel van 12 poorten. Wanneer deze geactiveerd worden door het kristallijne veld, kan de mens gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Talenten die nog niet eerder aanwezig waren worden zichtbaar. Hoe kan dit ontstaat? Het hele gebied in het hoofd wordt nu ingestraald door het kristalveld. Activatie van de pijnappelklier wordt een feit en deze straalt nu blauwachtig licht uit. De actieve pijnappelklier kan nu de kroon verlichten. Zodat er een multidimensionale doorgang ontstaat, maar daarvoor zijn nog andere chakra's nodig en wel die van het hart.


HART EN BASISCHAKRA

De activatie van het hart in het kristallijne veld heeft al eerder plaats gevonden in mei 2020. Deze kan nu een kristallijne verbinding maken met de pijnappelklier. De kundalini in de basischakra kan nu ook opstijgen, alles komt weer in beweging in het kristallijne lichaam.


DE AARDE

In de aarde kan nu de kundalini volledig gaan stromen in het kristallijne veld. Al eerder waren de polen verplaatst en verankerd, nu kan er een kristallijn-licht gaan stralen vanuit de aarde, welke haar pijnappelklier in een kristallijne golf opent. Er komt een krachtig veld van liefde vrij in jullie dualiteit. Een dualiteit waar strijd een belangrijke rol speelde en liefde slechts een kleiner part bekleedde. Hier gaat verandering in komen.


OKTOBER 2020 TWEE VOLLE MANEN

Oktober bevat twee volle manen en is daarom zeer krachtig. Op 1 oktober zal de pijnappelklier geactiveerd worden en op 31 oktober, tijdens de blauwe 11e kristalmaan, wordt de kruin actief gemaakt. Alles wordt nu vanuit het kristallijne veld geactiveerd in het lichaam van de mens. Dit is een bijzondere maand waarin de kristallijne liefde weer terug komt naar de aarde. In een vernieuwde vorm zal de mens nu de kristalenergie gaan inademen. De ademhaling, de longen en het hart spelen een grote rol.

Blokkeert de liefde in jou hart?

In dit nieuwe kristalveld zal er een opheffing van oude blokkades gaan plaats vinden. In het laatste kwartaal van 2020 komt er een heleboel kristalenergie vrij. Deze kristalenergie gaat tot een explosie komen tijdens de donkere dagen van december 2020. Langzaam wordt dit opgebouwd, zodat je dit ten goede kan ontvangen. Vandaar dat de agenda van de deep state het angstvirus wilt vergroten, zodat de mens in de illusie verblijft..


De aarde is zeer krachtig en zal iedereen aanraken en voordat dit kristallicht in de mens gaat exploderen: "Zal deze eerst in de aarde tot ontploffing komen". Vanuit deze explosie van kristallicht, wordt de mens geboren in een hoger bewustzijn. De omarming van deze kristalenergie vanuit moeder aarde, bevat zoveel kracht en liefde dat vele (opnieuw) wakker gaan worden. Richt je focus op deze kracht en laat het zware achter je.


CHRISTUSBEWUSTZIJN

Het Christusbewustzijn bestaat uit het levende kristallicht, de eenheidsenergie. Een zeer hoge frequentie welke nu naar de aarde komt. Een zuivere golf van vernieuwing stroomt vanaf 2021 de aarde binnen en deze start langzaam in oktober 2020. Stel je open voor dit prachtige fenomeen, jouw regenboogkleuren gaan open in dit zuivere kristallicht. Heb volledig vertrouwen in de grote verandering op aarde, maar vooral in de liefde vanuit

je eigen hart.Jouw kristallijne gedachten vormen een

kristallijn paradijs op aarde


Dit was Ashtar en ik groet het licht in je hart


Adonai

30 September 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved
Comments


 ARCHIEF
bottom of page