top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Strenge Lockdown: Grote virusgolf?


ASHTAR

Het SARS-3 virus is gemuteerd en zal zich wereldwijd gaan verspreiden waardoor een strenge lockdown kan ontstaan. Misschien wel wereldwijd, er zal een bepaald moment kunnen komen dat alles in de stilte wordt gezet.

Een virus beweegt zich zodanig dat het met golven omhoog komt en weer verdwijnt. Wanneer de omstandigheden goed zijn voor dit SARS-3 virus, zal het zich gaan ontvouwen in de komende maanden: Februari, maart en april (het voorjaar). De piek van het virus ligt ergens in het midden. Dwars daardoorheen zal ook het griepvirus weer actief worden. Deze vermenging van virussen kan bij de mens verschillende klachten geven. Een duidelijke diagnose kan daardoor niet worden gesteld. Let goed op je lichaam en neem rust en afstand indien nodig. Volg daarbij je intuïtie. Wat goed is voor de een, hoeft niet voor de ander te gelden. Door te oordelen stem op een de ander, raak je buiten jezelf. Het is nu belangrijk om pas op de plaats te maken, blijf in je eigen energie. Je bent veilig als je in de resonantie van moeder aarde blijft. Het Aquariuslicht kan dan bij je komen en het kristallijne veld opent zich. De kosmische lichtkrachten werken samen aan een veilige basis voor jou via de aarde.


SARS-3 EEN NIEUW GRIEPVIRUS?

Dit nieuwe virus wat nu bij de mens aankomt, heeft zich sterk ontwikkeld. Een virus heeft ook een collectief bewustzijn en wil overleven. In een eerder bericht over SARS-3 heb ik dit verteld. Nogmaals, een nieuw virus wil overleven en niet alles uitschakelen. Daarom is het gemuteerd. De kennis van vaccinaties houden deze vernieuwing niet bij en zullen altijd achter de feiten aanlopen. Vaccinatie is een keuze die ieder voor zich zelf mag maken, omdat hier experimenten aan verbonden zijn. Degene die hier in meegaan hebben deze keuze gemaakt, zodat er na deze chaotische tijd bewijzen zullen ontstaan en de waarheid over gezondheid duidelijk naarboven komen. De grondrechten van jouw privacy en lichaam zijn doorslaggevende bewijzen, laat je niets wijsmaken.


Sta op voor jezelf en voor de kinderen. Geef hen een stem.


Vanuit de stilte ontstaat er iets moois, het Goddelijke zal overal doorheen werken. Zo zal moeder aarde haar natuur beïnvloeden en een mooi medicijn komt vrij. Het zal het virus laten verzwakken door de koude, de hitte en de zon. Op die manier kan de mens wennen aan dit nieuwe virus en zich sterk maken. Jouw immuniteit neemt toe wanneer je afstemt op de voedende energie van de aarde. Luister goed naar haar geluid, stem je hart af op deze nieuwe resonantie. Een kracht komt vrij en verlost alles.


Zie het Virus als een bloem en maak van het gif een medicijn. Dit betekend niet dat je het virus ontkent, je gaat er anders mee om. Niet vanuit angst, maar vanuit de kristallijne energie.


VACCINATIE ADVIES

Mocht jij in de positie terecht komen en een gedwongen vaccinatie ontvangen van wegen je werkzaamheden of omstandigheden? In alle gevallen kies jij hier zelf voor, probeer eerst alle mogelijkheden uit om het niet tegen je gevoel in te accepteren. De mens bezit het recht over het eigen lichaam. Zij schenden jouw humane rechten en dat mogen zij niet.


Misschien zijn er onder jullie die vanwege andere reden toch een vaccinatie willen ondergaan? Dan is hier een advies hoe ermee om te gaan. Deze visualisatie kun je ook inzetten voor het virus of andere reguliere medicijnen die je tijdelijk moet ondergaan.


VISUALISATIE VAN OMZETTING


1) Stem je van te voren af en ga in gebed, stilte of in meditatie. Voed en zuiver jezelf met de kristallijne energie. Laat deze door je heen stromen, zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden. Laat deze uiteindelijk samenkomen in je hart en spreek dan de woorden uit:


Alles wat in mijn lichaam binnen komt, wat goed is zal mij sterk maken

Alles wat in mijn lichaam komt, wat niet goed is zal worden afgevoerd

Zodat ik sterk en gezond zal blijven.

Niks zal mij raken, geen virus, geen vreemde middelen of negatieve gedachten

Ik blijf stevig staan en ga fier door deze periode heen

Vanuit vrede en liefde

Herstel ik mijzelf

Elke dag, elk uur, elk moment


Advies

2) Communiceer met het virus, de vaccinatie, het medicijn of je lichaam.

Zodat jij bewust blijft over jouw lichaam en geest. Alles wat jouw lichaam of geest binnenkomt, kun je omzetten. Niet alles is een vijand. Zet dit om! Omarm het met liefde en voer datgene af wat niet (meer) nodig is. Op deze manier ga je niet de strijd aan, maar laat je alles stromen vanuit het kristallicht. Kristallicht is heel zuiverend en helend. Aquarius werkt door je heen, het werkt door alles heen.


3)Wees niet bang, want jij komt door deze periode heen. Na dit alles, ben je gegroeid. Meer bewust en meer alert. Dit wat nu wereldwijd ontstaat kan slecht eenmalig gebeuren. Elk mens is uniek en de mens heeft grote krachten van herstel en genezing in zich. Zodat dit uiteindelijk allemaal tot rust komt. Er zal wereldwijd een groot inzicht ontstaan. Het is een zeer heftige tijd, maar probeer dit te zien vanuit een ander licht. De overgang is nu sterk aanwezig en zichtbaar. Het nieuwe kan ook een vervreemding geven. Laat het allemaal maar even los en rust uit. Het hoofd is te klein om dit alles te bevatten, maar het hart is groot genoeg om dit alles te begrijpen. Blijf bij jezelf en ga op tijd naar binnen. Inkeer kan helpen als de strijd buiten jou te groot wordt. Verwarring kan een groeistuip aangeven, maar ook dat je te overprikkeld bent geraakt. Zorg voor en zachte energie in je hart, want chaos roept boosheid en frustratie op.


4) Hardheid ontstaat in de wereld, maar blijf werken aan de zachtheid en vergroot deze in je leven. Daardoor kun je alles aan. Overstem de ander niet, als deze niet wil luisteren en vooral als het een geliefde is. Dit zijn moeilijke processen, maar dragen een duidelijke boodschap. Luister naar de boodschap...


Als laatste: Wees lief voor jezelf


Adonai

AshtarIk groet het licht in je hart6 Februari 2021
Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page