top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Sirius Portaal: Hogere Magie & Heilige Leeuwenkracht


ASHTAR: DE HEILIGE MISSIE

Nu het Sirius portaal opengaat zal er een enorme kracht vrijkomen in het collectief bewustzijn. De heilige kennis die nu zichtbaar wordt, wordt geïnjecteerd in het collectief geheugen. Deze instraling gaat samenkomen met de kracht van de zonnestormen en de fotonen die heel hoog trillen en zij zorgen ervoor dat er vanuit het diamantlicht een toestroom komt van heilige energie.


DROOMBEWUSTZIJN

Heilige kennis en hogere magie komen voort vanuit het archetype van de kattachtige, zoals de leeuw. Het intuïtief vermogen gaat grote sprongen maken en verbindt zich met alles wat goddelijk is. Open jouw goddelijke vonk en laat het binnestromen.

De leeuw zachtaardig en liefdevol, kan ook af en toe zijn klauw uitslaan ter verdediging, vanuit rechtschapenheid en om zichzelf te beschermen.


Er gaan nijpende situaties ontstaan en sommige kunnen het onrecht niet meer aanzien. Vanuit die visie worden de zaken heel duidelijk belicht: 'Wie manipuleert zal ten onder gaan'.


KRACHT VAN ACHT

Daarnaast zal de kracht van acht een oneindige energie laten toestromen. De lemniscaat wordt vanuit het diepe bewustwording opnieuw gecodeerd. Dit is de sleutel van de verlossing en de kennis van het eenheidsbewustzijn, zoals het christusbewustzijn.


Via de droom kan er een verbinding worden gemaakt met het collectief geheugen, zodat er in jouw verledentijdslijnen het eenheidslicht gaat schijnen, dit licht wordt geactiveerd. De schaduwwolk die nu wordt weggetrokken laat de kennis van het heilige licht ver schijnen.


Dit alles verlicht de vele tijdslijnen die verbonden zijn met jouw bewustzijn, deze lopen vanuit het verleden naar alle andere levenslijnen die jij ooit hebt doorleeft. Deze versnelling is pittig en soms kun je even in de war raken. Er wordt dan zoveel losgetrild, opgelost en aangeraakt dat er tijdelijk een soort storing in de waarneming plaatsvindt. Je kan letterlijk je balans verliezen of figuurlijk de horizon zien kantelen.


FYSIEKE WERELD

Alles wat in de fysieke hersenen opengaat, zal ook de darmen beïnvloeden. Het zenuwstelsel geeft signalen af en daardoor lijkt het alsof je fysieke gezondheid ook even uit balans raakt. Het bewustzijn kan daardoor ook even gaan dwalen en het lijkt alsof je even wat buiten jezelf geraakt. Het vele slapen brengt je naar de droomtijd, je kunt dan heel dicht bij de hogere energie komen. De heilige kennis wordt dan aan je getoond en als een boek van wijsheid geopend. Dit boek van heilige wijsheid gaat zichtbaar aan je verschijnen. Als dit via een droom bij je komt, probeer deze dan te herinneren of vraag om een herhaling zodat je het beter begrijpt.


NIEUW GEVOEL

Het gaat niet zozeer om allerlei symbolen, maar eerder om het nieuwe gevoel wat boven komt. Symbolen of beelden helpen je om dit makkelijker te onthouden, zij leiden je naar de betekenis die achter de droom verborgen ligt. Het nieuwe gevoel is vaak onbekend en moeilijk te bevatten of uit te leggen.


DROOMTAAL

Het is belangrijk om de droomtaal te leren lezen. De vertaling zal steeds beter tot je doordringen, zodat het gevoel omgezet kan worden naar de fysieke wereld. De manifestatie van de droom wordt werkelijkheid. De grenzen vervagen op een bepaald moment, zorg dat je ten alle tijden goed verbonden blijft met de kern van Moeder Aarde. Je mag niet gaan dwalen tussen de fysieke wereld en de droomwereld.


HOGERE MAGIE

De kennis van Sirius is verbonden met de kracht van de Hogere Magie. Na de val van Atlantis is dit portaal lang afgesloten geweest . Dit ter beveiliging om misbruik van de krachten te voorkomen, zoals bekend werden de heilige krachten misbruikt voor de inzet van verkeerde doeleinden. Let goed op de manipulatietechnieken die toen gebruikt werden, herken ze en zet deze om. De oude valkuil mag gedempt worden.


REGENBOOGLICHT

Het regenbooglicht zal in het hart gaan verschijnen, zodat alle kleuren omarmt kunnen worden en het empathisch vermogen vergroot wordt. Veel warmte en liefde zal opstaan tijdens deze zomer via de Maria energie. De passie en de compassie mogen in vrijheid samenkomen en vanuit verbinding resoneren in de vele groepen die vanuit het hart leven.

Haar liefdevolle energie zal voelbaar zijn.


REGELS EN RESPECT

Vanuit liefde en eenheid mag er respectvol met elkaar omgegaan worden, vooral wanneer men iemand geneest, regulier of alternatief. In de alternatieve genezing mag men een afwachtende houding aannemen totdat iemand een hulpvraag heeft. Wanneer een medemens vast loopt, maar zijn eigen blokkade niet kan zien. Stel dan de vraag of je hen kan helpen. Ga een gesprek aan en kijk wat er mogelijk is. Manipuleer niet maar bescherm jezelf.


GENEZING

Een gesloten aura mag niet zomaar opengebroken worden. Jouw vermogens gaan sterker worden, dat betekend niet dat er op los gewerkt kan worden. Je kan niet zonder toestemming zomaar bij de ander binnendringen, dit is ongepast en wordt gezien als manipulatie, schending van de vrije wil. Ook op afstand mag er eerst aan het hogere zelf gevraagd worden of deze persoon toestemming geeft. Het gaat niet om wat jij wilt genezen, hoe goed je ook bent, maar om wat de ander nodig heeft en kan ontvangen. Daarnaast mag het hogere Goddelijke licht de genezer ondersteunen, zodat deze via een hogere visie de juiste informatie ontvangt en overbrengt.


HULP HOGERE DIMENSIES

Zuivere informatie komt vanuit een hogere laag en niet vanuit het alter ego. Let hierop wanneer de verschuiving van energie plaats vindt in je systeem. Neem even rust of vraag om extra begeleiding vanuit de hogere liefdevolle dimensies en het Goddelijke Licht. Kan je tijdelijk geen verbinding meer maken met het Licht, dan kan het zijn dat jouw systeem wordt geüpdated, dat kost tijd en energie vanuit jouw eigen vermogen. Op dat moment heb je alle energie nodig voor jezelf, neem dan een time out.


NOOD

In noodgevallen zijn er andere regels van respect. Wanneer er een levensbedreigende situatie ontstaat, wordt je geleid vanuit het hogere veld: 'Je bent op de juiste plaats en op het juiste moment aanwezig, om deze hulpbehoevende te ondersteunen en te begeleiden naar een veilige toestand'. Wees niet overmoedig en schakel desnoods extra hulp in via een alarmcentrale.


KRACHTEN NEMEN TOE

Jouw innerlijke krachten kunnen enorm toenemen, vooral wanneer de blokkades zijn opgeheven. Of wil jij liever niet verder stappen en in je oude vorm blijven steken? Dat kan. Jij kiest. Weet wel dat nu de tijd is gekomen om mee te gaan in een bijzondere omzetting, zodat de echte innerlijke kracht op gaat staan om je talenten te versterken. Deze worden ingezet vanuit een diepe verbinding met de Lichtwereld en de Goddelijke Bron. Als je kiest, kies een duidelijk pad en niet die van de twijfel. Heb daarbij geen schuldgevoel over de keuze die je maakt.


Er zullen vele worden aangeraakt door het liefdeslicht en zij gaan opstaan om in verbinding te treden met de Sterrendimensies en de Lichtwerelden, om het Goddelijke in de mens te openen.


De innerlijke wereld wordt als een droom gemanifesteerd.


Ik groet het Licht in je hart,


Adonai Ashtar8 Augustus 2022


Dit bericht mag in haar geheel gedeeld worden onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page