top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

ShockWaves: Tsjernobyl en Bescherming

ASHTAR

De wereld waarin jullie leven begeeft zich in een vernieuwing, deze zet zich door op alle fronten. Vele ontwaken in versneld tempo en dit gaat samen met het opengaan van shockerende feiten.

Het één is nog niet vrij gegeven of het andere shockwave kondigt zich aan. Deze Shockwaves verwijzen naar de zwaartepunten in jullie wereld. Dit zijn de duistere delen die opgeschoond mogen worden. Alles gaat versneld open en bepaalde onderdelen die onzichtbaar hadden moeten blijven in jullie wereld, worden zichtbaar.


KERNCENTRALE RUSLAND

De volgende shockwave zal te maken hebben met een mogelijke kernramp, Tsjernobyl. Deze kerncentrale is al geruime tijd onder invloed van een bepaalde opwarming. In tijden van oorlog kan dit alles onder druk komen te staan, wanneer er een grote hitte plaatsvind. Het gaat de natuur aantasten en ook de mensen eromheen. Deze donkere wolk die op dit moment wordt gevormd kan worden afgeremd. Als er op tijd wordt ingegrepen.


Dit alles is bekend bij de overheden en het sterrenlicht: Het Ashtar Command benaderen de machthebbers regelmatig om over de verschillende oorzaken die kunnen ontstaan te spreken. Wij tonen de consequenties en ook hoever zij mogen gaan in de universele wetgeving.


HULP LICHTWERKER

De vele Sterrenlichten gaan de mensheid hier zeker bij helpen, maar wij vragen de Lichtwerkers op aarde om ook dit deel mee te nemen in de Heilige Cirkels, Meditaties, Healingen en Gebeden.


Waarom gaat het op Deze Manier?

Er worden door de tegengestelde machten nieuwe verzwaringen neergezet, ze zien hun wereld ten ondergaan en willen ingrijpen. Dit was vooraf bekend en dus hebben zij een agenda gemaakt over wat er in stappen uitgevoerd moest worden, maar alles verloopt niet volgens hun plan. Sommige resultaten hebben zij niet voorzien, maar zijn wel het gevolg van hun eigen gemaakte interventies.


De onderliggende wrijving van de verschillende machthebbers spelen een rol. De mensheid is hier de dupe van. Soms werken zij samen en in bepaalde gevallen niet, ook daar liggen nu spanningsvelden en knopen die opgelost mogen worden.


De volle manen dragen bij aan de verkoeling van het probleem.


Zij willen hun oude macht behouden en willen dit in een structuur inpassen die totaal niet hoort bij de vernieuwing van de aarde en dit komt hen duur te staan.

De oude manier werkt niet meer en dit gaan zij nu beseffen. Vol verbazing zien zij hun snode plannen ten ondergaan, want de ingeplande veranderingen en ingrepen pakken totaal anders uit, doordat de lichtkracht op aarde verhoogd wordt.


Dat vereist een alerte staat van zijn voor hen die dit willen beheersen. De touwtjes die zij in handen hebben bewegen nu op een andere manier en dat maakt hen onvoorspelbaar. Sommige touwtjes staan op springen en sommige zijn al losgeraakt. Zij moeten snel wisselen en de onverwachte uitkomst opnieuw bijstellen. Hun intelligentie wordt op de proef gesteld en zij weten niet meer wat de uitkomst van hun plannen zullen zijn in de toekomst. Deze onzekerheid maakt hen kwetsbaar, maar ook onberekenbaar.


PLANETAIR BEWUSTZIJN

In dit alles betrekken zij de gewone mens, hun destructie vormt een psychische zwaarte van wat zij kunstmatig manipuleren. Zij gaan de strijd aan met het planetair bewustzijn en zij weten niet eens wat zij veroorzaken in het groot, deels weten zij wel wat zij op aarde bij de mens en de natuur veroorzaken. Hun arrogantie is zo groot dat zij denken een evolutie te kunnen omzeilen.


Daarnaast willen zij een groot deel van de mensheid meenemen naar hun toekomstige kunstmatige wereld. De mensheid overzetten in een volledige programmering, de Big Reset is slechts een deel ervan. Onder de machthebbers gaan er ook opstaan en kiezen een ander pad, daarom ontstaan er fricties.


BLIJF IN RUST

Ondanks alles willen wij van het sterrenlicht aan jullie doorgeven, om toch zoveel mogelijk jezelf af te schermen en in de rust te blijven. Vind een eigen manier om dit te ontwikkelen. Spreek je innerlijke kennis aan en straal ondanks alles je innerlijk licht uit. Zelfstandigheid, eigen wijsheid en innerlijke kracht is als gif voor de manipulerende machten.


PLANTEN

Wordt je toch te diep geraakt, isoleer je dan even van alles. Zorg goed voor jezelf ten alle tijden. Het leed wat steeds opstaat kan je plots raken, de gevoelige Sterrenmensen en de Aqua kinderen kunnen dit moeilijk verdragen. Vind je kracht terug en ga op pad. Vind kruiden in de natuur of kweek ze thuis. Dit kan helpen om de shockwaves aan te kunnen. Versterk jezelf met de energie van planten.


ZOMER

Deze komende zomer wordt wat heftig en er zijn er die oververhit raken. Weet Wij van het Goddelijke SterrenLicht helpen de mens en de aarde hier doorheen. Wij staan achter jullie, ontwikkel het kosmisch contact via het innerlijke licht. Stel je open voor jouw eigen Universele Licht. Maak je verticale Lichtlijn vanuit de aarde door jou hart heen naar God de Bron. Liefde is het antwoord.


PSYCHOLOGISCHE SCHUILKELDER

Na de Covid-19 periode heeft de mens ondervonden hoe het is wanneer er een shockwave over de wereld wordt verspreid en wat een plotselinge shock van angst teweeg kan brengen. Haal hier je voordeel uit en bereid je voor. Dan blijf je in je kracht staan, vang je de komende shockwave op door je psychologische schuilkelder te ontwikkelen.


Ik, Ashtar en vele andere van het Liefdeslicht gaan je helpen. Om steeds weer de juiste focus neer te zetten voor dat moment. In de basis heb ik benoemd om je innerlijk licht te activeren en te verbreden. Dit is een zeer belangrijk proces.


Vele Sterrenmensen en Aqua kinderen hebben een debet aan licht in hun systeem, het etherische lichaam heeft licht nodig, juist in donkere tijden. Versterk je zelf met (zon)licht.


Adonai Ashtar


Ik groet het Licht in je hart


11 maart 2022


Dit bericht mag worden gedeeld in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page