top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Shirley MacLaine: Buitenaardsen & JFK

Academy Award-winnende actrice Shirley MacLaine praat met Leonard Lopate van WNYC over waarom "Sterrenwezens" zo geïnteresseerd zijn in de aarde en andere observaties uit haar nieuwe boek. Luister hier naar het hele interview:5 november 2007: Interview Shirley Maclean: Sterrenwezens en de politiek.

Vertaling naar Nederlands door Arthura Hector


-Interviewer Leonard Lopate: Dus deze ET die jullie sterwezens noemen zijn bezorgd over hoe wij onze eigen planeet vernietigen?


Shirley: Absoluut


- Interviewer: Waarom zouden ze zich zorgen maken?


Shirley: Omdat het een effect heeft op de hele kosmos als deze planeet vernietigd wordt. De atmosfeer voelt het en de buitenste ionosfeer voelt het enz.

En daarnaast geven ze om ons en willen ze, in sommige gevallen, niet zien hoe hun kinderen zichzelf vernietigen.


- Interviewer: Je zegt dat de Amerikaanse regering veel minder geneigd is om buitenaardse bezoekers te erkennen dan de regeringen van andere landen.


Shirley: Nou, de landen die hun bestanden met sterrenbezoekers hebben vrijgegeven zijn Brazilië en Frankrijk (tussen haakjes, toen zij die vrijgaven in Frankrijk, legden de onderzoekers het netwerk plat, dat was nogal uitzonderlijk).

China, ik kan me niet alle landen herinneren, maar er zijn er geweest. Ik denk Venezuela, misschien Argentinië.


Ik weet dat ik hierover heb gesproken met president Menam in Argentinië en hij liet zijn militairen het fenomeen onderzoeken, hij wist dat het echt was.


Carter en ik hebben erover gepraat. Hij had zijn eigen ontmoeting, weet je, hij schreef erover. Dus ik heb... Alle astronauten, zoveel astronauten hebben erover gesproken en mensen zoals Kennedy, de Amerikaanse luchtmacht. De Amerikaanse luchtmacht verzekert me dat UFO's geen bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.


Dat vind ik leuk om te horen, hij wist dat ze er waren en wilde weten wat ze waren, hij was niet bang. Reagan had zijn ontmoetingen. Ik zou veel mensen kunnen citeren, maar het belangrijkste is dat ik denk dat we ons in een echte crisis bevinden.


- Interviewer: Je zegt dat je de verkiezing van George Bush niet steunt. Je zegt in het boek: Het moest gebeuren, dus u bent ook een fatalist?


Shirley: Een hele goede vraag.

Ik ben geen fatalist, maar we hebben hem per slot van rekening in genoeg getale gekozen dat hij de president is. Dus ik denk dat hij de president is voor onze leerervaring en ik denk dat de leerervaring draait om de noodzaak om het nemen van verantwoordelijkheid om een democratie te begrijpen.


-Interviewer: Dit is net als wanneer ze over een alcoholist zeggen dat je absoluut de bodem moest raken.


Shirley: Juist, we moeten de bodem raken in onze mening over de president voordat we beginnen met het nemen van verantwoordelijkheid en onze eigen macht terug te nemen, ja precies.


-Interviewer: Het zou mooi zijn dat elke conservatieve in Amerika het op die manier zou zien.


Shirley: Oh ik weet zeker van niet, maar laat me horen wat ze er leuk aan vinden.----------------------------
Shirley MacLaine over het leven buiten ons universum: 'Ik zag buitenaardse voertuigen'| Larry King Now Ora TV


Shirley MacLaine over leven buiten ons universum: 'Ik zag buitenaardse voertuigen' | Larry King Nu, Ora TV. Hier verteld Shirley over haar ervaring met ET en over vrije energie.


Vertaling in Nederlands door Arthura:

Larry King interviewt Shirley Maclain over UFO’s


- Larry King: Je houdt van wonen in Mexico?

Shirley: Ja, het is als een teken, het is een betoverende plek. Het is een land van betovering.

- L: Santa Fe?

Shirley: Ja, ik woon op 8.000 voet. Het is absoluut buitengewoon mooi. Het is de achtertuin van UFO's die je leiden naar wat je wilt.

-L: Daar landen ze en daar zijn ze gekomen. Heb je er ooit een gezien?

Shirley: Ja

-L: Wat heb je gezien? Craft, buitenaardse voertuigen?

Shirley: Craft, dat is het wel zo'n beetje. Toen ik het zag, had ik zoiets van oké het gaat aan mijn gevoel voorbij, dus ik ga weer.... Dan dringt het tot je door...Wacht even, zag ik dat net?


Ik zag er veel in Peru. Oh mijn God, ik ging helemaal naar boven op 13.000 voet en alle wetenschappers hadden mensen en ooh, deze jongen zoekt naar bewijs en maakt foto's enz. Ik bedoel, het was net een bowlingbaan.


- L: Waarom denk je dat het een gok zou zijn dat ze niet zijn gearriveerd om met ons te praten?


Shirley: Ik denk dat om de een of andere reden onze regeringen, vooral de Amerikaanse, het niet bekend willen maken, maar ik zou niet bang zijn voor dit contact.


Shirley: Larry, ik denk dat het problemen kan veroorzaken. Maar buiten dat, weet je, mijn grote reden om te denken, afgezien van het militair-industrieel complex, het verliezen van de controle. Wat ik daarnet zei, laat zien dat 60 jaar geleden het idee was dat als ze over zo'n grote afstand door de ruimte reizen, ze vrije energie hebben. Als we van die vrije energie afwisten, zou de Elite wereldwijd geen geld meer hebben.


-L: Je hebt alleen al een punt, toen NASA in 2014 meer nieuwe planeten ontdekte dan in de voorgaande 17 jaar bij elkaar. Wat zegt dat jou?


Dus we zijn niet alleen....-----------------------------------------------
Shirley MacLaine: Ik kan me een vorig leven in Atlantis herinneren | TODAYVertaling naar het Nederlands door Arthura


Dit interview gaat over een film waar zij in meespeelde, ABOVE AND BEYOND. Is deze film ooit uitgezonden? Tijdens de opname van deze low budget film, maken zij veel aparte dingen mee. Zij verteld contact te maken met een groot wezen OP een positieve manier. Dat alles heeft haar bewustzijn vergroot, op zoek naar wie zij was.

BOEK: ABOVE THE LINE.


Interview Shirley Maclain over Atlantis en vorige levens

- Interviewer: We worden nu vergezeld door Oscarwinnares Shirley Maclain, ze heeft een nieuw boek uitgebracht over haar ervaringen met het opnemen van een recente film en wat ze daarbij heeft geleerd: Above the Line, my wild oat (Boven de lijn, mijn wilde haver).


-Interviewer: Goedemorgen Shirley Maclain, goed je te zien.

Dat is lang geleden.

Shirley: Ja, leren leven met ouder worden. Heel interessante ervaring.

- Interviewer: Je ziet er geweldig uit. Mag ik dat trouwens even zeggen?

Shirley: Dank je, nee, nee geen dingen gedaan. (Raakt haar gezicht aan).


Interviewer: Nou, ik denk dat de film het met je deed. Is dat zo?

Deze ervaring was een primeur, meestal komen acteurs en actrices hier om hun film te promoten. Deze film is nog niet uit, hij is nog niet uitgebracht, maar de ervaring van het filmen was zo interessant voor jou en zo consequent dat je er een boek over hebt geschreven. Waarom?


Shirley: Oké...We maakten een film eigenlijk voor niets. Je weet hoe onafhankelijk films maken nu is, toch? Het is echt oefenen en hoe je reageert op materialisme. We stelden onze salarissen uit, we kregen iets betaald en stelden de rest uit. Zodat de obligatiemaatschappij ons toestemming zou geven om te beginnen.


En toen begon het allemaal te gebeuren.


I- Interviewer: Je agent wilde niet dat je de film zou doen. Niemand wilde dat. Hij werd op locatie op de Canarische eilanden opgenomen. Wat wist je over de Canarische Eilanden voordat je daar aankwam?


Shirley: Ik wist van niets, maar toen ik met Iberia Airlines deze film ging maken, wist ik dat we er geen budget voor hadden. Een imprimatur was de enige vlucht die naar het verloren continent Atlanta vloog. Ik dacht: dat is echt iets voor mij.


-Interviewer: Ik ken je al heel lang. Dus laat me de mensen even op de hoogte brengen. Hier ben je iemand die echt geloofd dat je in vorige levens hebt geleefd en een van die vorige levens waarschijnlijk in Atlanta en Atlantis. Dus toen je uit het vliegtuig stapte, voelde je toen alsof je naar een willekeurig vliegveld ging of viel je iets op?


Shirley: Het viel me later op. Ik wil alleen maar zeggen dat, weet je, als je ouder wordt, het korte termijn geheugen zijn problemen heeft.

Ik heb nu een ongelooflijk lange termijn geheugen. Het gaat over andere levens.


Interviewer: Lang geleden? Help me, ik heb je dit eigenlijk nooit gevraagd, wanneer je deze gevoelens of deze gedachten begint te krijgen, verbonden met het leven, zijn dat subtiele momenten of raken ze je als een baksteen?


Shirley: Bij mij is het subtiel, het zijn een soort emotionele beeldfeiten. Je weet dat je dit ergens anders hebt verstopt. Ik heb trouwens in bijna elk land vorige levenservaringen gehad. Ik ben in, weet je, ik ben een meisje dat van reizen houdt. Ik hou van reizen in de straten van India, tempels in Rusland, ik kan niet eens alle plaatsen meer bedenken.


Ik wilde zo graag begrijpen wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Het is heel belangrijk voor mij om te weten dat ik 'andere mensen' ben geweest.


-Interviewer: Dus daar zit je dan op de Canarische Eilanden elke dag deze film te schieten, je wist niet dat de film de volgende dag door kon gaan omdat de financiën zo zwaar waren.

Wat heb je geleerd of onthouden en gevoeld over je vorige leven in Atlantis toen je daar was?


Shirley: Nou, er begonnen veel dingen te gebeuren. Niet alleen met mij, maar gewoon met iedereen, de andere castleden, we hielden een glas vast en het brak.


Oh, we hadden moeite om ons aan te passen aan de tijdsverandering. Ik ging een beetje wandelen en liep op een van de bergen daar draaide me om en daar was deze enorme mens met gouden... hij keek naar mij en Ik kijk naar hem en ik denk .... dit is wat me raakte. Ik kijk naar een ander besef van tijd. Hij is in de war over waar hij is en ik weet niet wat hij is. Ik ben niet in de war over waar ik ben, maar ik weet dat hij uit een andere tijd kwam. Dat overkwam mij, als ik contact maakte met vorige levens.


-Interviewer: Is het geruststellend of kan het verontrustend zijn als het een vorig leven is waarvoor je vandaag je karma in evenwicht probeert te brengen?


Shirley: Ik bedoel, als je iemand in een vorig leven hebt vermoord en je je echt schuldig voelt, omdat je van hem of haar houdt.


-Interviewer: Gebeurt dat ooit?


Shirley: Oh ja, al die dingen zijn mij overkomen.


-Interviewer: Deel B van het interview, dat is een heel ander interview. Maar voordat ik je laat gaan: je bent een nieuwsjunkie, je blijft op de hoogte van wat er aan de hand is.


Shirley: Vraag mij er niet naar.


-Interviewer: Je weet dat ik je wilde vragen naar de verkiezingen....

Je houdt er niet van om iconisch of legendarisch genoemd te worden en toch verwijst iedereen er naar.


Shirley: Nou, het komt omdat ik een lang leven achter de rug heb. Ik heb veel dingen gedaan die bekend zijn. Niet iedereen doet het op deze manier, maar ik ben gewoon mezelf. Eerlijk gezegd wil ik niet te veel spanning, geen toeters en bellen. Ik ben graag alleen. Houd van mijn honden en eet wanneer ik zin heb, zoals iedereen.

Iedereen houdt van deze dingen in het leven en dat is mijn dezelfde ambitie, als een gewoon persoon.


-Interviewer: Ik neem het risico dat ik je van streek maak nu we dit interview beëindigen, door te zeggen: ' Je bent legendarisch en iconisch.' En je bent één van mijn favoriete mensen waarmee ik graag praat, wat een plezier zoals altijd.


Het boek heet: Above the line……. Later een interview met Kathy Lee.…

(Kijk het interview van 5 november 2014).


Shirley Maclaine is een wereldberoemde filmster en bracht dit alles naar buiten, ook over incarnatie enz. Zij heeft vele boeken geschreven vanuit haar eigen ontwikkeling. Je kunt haar spiritueel noemen, maar vooral hoog bewust.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shirley MacLaine

Actrice

Shirley MacLaine, geboren als Shirley MacLean Beaty is een Amerikaans actrice. Ze is de oudere zus van acteur-regisseur Warren Beatty. Wikipedia (NL)

Volledige naam

Shirley MacLean Beaty

Geboren

24 april 1934

Land

Verenigde Staten


Comments


 ARCHIEF
bottom of page