top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Reacties Vaccin: Bijwerkingen, Mutaties en Immuniteit


ASHTAR: VERWERKING VAN VIRUS IN VACCIN


ASHTAR

VERWERKING VAN VIRUS IN VACCIN

Er staat veel te gebeuren en vele mensen zullen gaan beseffen dat het Covid-19 vaccin een totaal andere uitwerking heeft. De aarde en vooral de mens is op dit moment in een experimentele fase beland. Het virus muteert nu vanuit een natuurlijke impuls.


Dit gaat veranderen. Er wordt nu een onnatuurlijk weg ingeslagen. Een kunstmatige werkwijze wordt nu toegepast en het virus wordt op een onnatuurlijke manier verwerkt in verschillende soorten vaccins. Vraagt de mens zich niet af, waarom er slechts een deeltje van het virus wordt gebruikt? Het hamerdeeltje (spikes) wordt apart gekweekt, wat is de functie van dit deeltje? Nadat het in de cel is toegelaten kan het zich vast gaan haken aan onderdelen in het lichaam, zoals orgaancellen, bloedcellen, huidcellen en alle andere cellen in het menselijk lichaam kunnen hierbij betokken worden. Wat daarmee gebeurt wordt nu als experiment uitgevoerd op wereldwijd niveau. In de uitleg over het vaccin worden stappen overgeslagen, deze is niet compleet.


Wat als een genetisch gemodificeerd virus zich begint te verspreiden vanuit zo’n vaccin?


Een virus heeft niet voor niets een lichaam, een eigen vorm. Delen ervan afhalen zorgen voor een totaal andere beïnvloeding en reactie in het menselijk lichaam. Dit kunstmatig gekweekt hamerdeeltje of spike eiwit kan zich vasthaken aan de cellen van een zwak orgaan of het zorgt voor een versnelde of vertraagde celdeling. Het kan het immuunsysteem binnendringen en verstoren. Het kan zichzelf een andere taak toebedelen, omdat elk mens een verschillend DNA heeft ontstaan er talloze variaties van reacties. Wat gebeurt er als het virus muteert via de menselijke cel en daarbij de immuniteit uitschakelt? Dit kan voor extra uitbraken zorgen. Een vaccin kan deze niet meer bestrijden, omdat deze de veroorzaker is.


Wat doet het vaccin?


Het hangt er vanaf welk vaccin er toegediend wordt. Sommige veroorzaken extra uitbraken, deze bevatten een kunstmatige code welke tot mutatie leidt. De verschillende bijwerkingen zullen vele onnodig verzwakken tot de dood aan toe. Het immuunsysteem ligt dan direct plat.


WEES NIET BANG

Niet iedereen zal dit treffen, het hangt af van jouw DNA in combinatie met het soort vaccin en jouw gesteldheid. Vele factoren spelen mee, het is de gelaagdheid van belasting. Verander jouw levenswijze en mediteer dagelijks, dan komt er balans in je leven. Het zijn vooral de zwakke mensen die het eerst getroffen worden. Daarnaast zullen er gevallen ontstaan, waarbij men niet begrijpt hoe dit kan. Een mysterieus verschijnsel zal tevoorschijn komen. De wetenschapper lanceerde een experiment, maar hun oplossing zal complex zijn. Deze materie van immuniteit, zal begrepen worden als er een groot respect opstaat voor al het leven op aarde. Het levende deeltje zal ons allen duidelijk maken, dat dit experiment niet de juiste weg is. Een empathische communicatie mag open gaan. Een hogere intelligentie is nodig om het levende deeltje te begrijpen en te omarmen.


DE LICHTWERELD KAN HELPEN, MAAR ALS DESTRUCTIE OP DE AGENDA STAAT VAN JULLIE MACHTHEBBERS, KUNNEN WIJ GEEN INFORMATIE VRIJ GEVEN AAN DE WETENSCHAPPER.


START CORONA 2020

Het grote verschil in het begin van de corona (2020) is, dat het immuunsysteem op een natuurlijke wijze kon reageren. Daarom hebben vele het wél overleeft. De immuniteit zorgde op een natuurlijke wijze voor een antilichaam. Het immuunsysteem kon zich gaan verweren en werd sterker, ook voor de mutaties van het virus. De intelligentie van het immuunsysteem wordt onderschat. Het onbegrip vanuit de wetenschappelijke wereld is groot. Zij richten zich op de bestrijding van het virus, maar nemen hier niet de natuurlijke immuniteit in mee. Deze intelligente communicatie van het immuunsysteem bevat zoveel kennis. Het bevat de kennis van triljarden eonen van overleving. Eonen lang heeft het leven op aarde met elkaar gecommuniceerd. Zij zijn afgestemd op elkaar.


WIE ZIJN HET WERKELIJKE VIRUS?

Het ware virus zijn degene die alles demonteren. Zij respecteren de goddelijke kennis niet en verstoren dit ingenieus systeem. Op wereldwijd niveau zijn zij nu bezig, hoe groot kon de misleiding worden? Dit brede experiment moet gestopt worden.


Via dit vaccinatie programma zal het immuunsysteem uit balans worden gebracht. Het werkelijke pad van onderzoek, welke de intelligentie van het immuniteitsysteem zou moeten onderzoeken was een wereldwijde kans, deze is nu ontkent.


Via een vaccinatie kan het virus in bepaalde gevallen een andere weg kiezen en het immuunsysteem binnendringen.


Wat willen zij bereiken, de wetenschappers en degene die hiervoor opdracht gaven?

De bedoeling van een vaccin ontwikkelen is een versterking geven aan het immuunsysteem. Vele zullen in ongeloof komen, wanneer het tegendeel boven gaat komen. Deze shock zal de heftigste zijn in de corona pandemie. Dit wordt een SARS 3 pandemie.


BIO-INDUSTRIE IMMUNITEIT

In de bio-industrie zijn deze experimenten al langer gaande. Zij experimenteren via vaccins en het aangepaste voedsel wat hen vele malen sneller laat groeien. Dit heeft gezorgd voor vele uitbraken. De ziekte van koeien, varkens en vogels zijn daar het bewijs van. Het ruimen van veel dieren was niet nodig geweest. Het experiment is nu voor een deel doorgezet naar de mens. Het gaat om het levende deeltje, waaruit groei ontstaat, te beheersen. Om dit te kunnen beheersen stuit je tegen een belangrijk immuunsysteem. Deze intelligentie is superslim en flexibel. Het overleeft uiteindelijk alles, ook dit corona experiment.

Wat kan er aan gedaan worden?

Laat je niet leiden door angst en paniek, neem geen belangrijke beslissingen tijdens een onbalans. Heb geen angst naar andere die wel of niet gevaccineerd zijn. Ook al draait het virus dol, weet dat jouw lichaam een zeer sterk voertuig is en de geest kan dit voertuig nog krachtiger maken. Start daar nu mee. Zorg voor een goede levensstijl. Laat het onzichtbare lichaam, het energetische deel, jou op tijd waarschuwen zodat je steeds veilig bent. Volg goed je gevoel. Communiceer empathisch met het immuuunsysteem. Ga het begrijpen. Ga de kennis openen van de liefdesenergie. Dit is de taak van de mens.


HULP IS IN AANTOCHT

Wanneer de kunstmatige geest uit de fles ontsnapt, komt de lichtwereld in actie. Het goddelijke licht gaat dit onheil aanpakken, maar wel via de mens. Op een bepaald moment zullen wij bepaalde kennis vrij gaan geven. Verbindt je met het Goddelijke licht van liefde, want sommige van jullie zullen schokkende zaken van dichtbij beleven en andere van veraf.


De gebieden die het eerst getroffen worden, zullen het voorbeeld geven. Helemaal voorkomen kunnen wij dit niet, want de mens heeft dit pad zelf gekozen. Het hoort bij een bepaalde bewustwording. Ervaring en inzicht mogen opstaan en tot een disclosure leiden.

Het bewustzijn zal versneld opengaan en dit geeft een grote creatieve kracht voor een belangrijke omzetting. De noodkreet van wanhoop zal gehoord worden tot diep in het universum. In 2022 zal er een noodverordening worden opgesteld om dit alles aan te pakken. De feiten komen boven water. Hou vol, jullie komen hier doorheen.


De wetenschapper, de machthebber en de vele andere mogen leren om respect te hebben voor de natuur en het goddelijke leven in alles. Teveel verknippen in het natuurlijk systeem van de mens, kan juist alles verergeren. Een zeer grote les voor de machthebbers en de gehele mensheid.


Ik groet het licht in je hart


Adonai Ashtar


18 juni 2021Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page