top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Portaal van Liefde: 'Opluchting en Vrede'


ASHTAR

Volle maan 17 maart 2022:

De energie van de volle maan in maart komt nu langzaam in beweging en brengt levensvreugde bij de mens. Deze levendige energie is nieuw en het zal de mens in het hart raken. Het zal na al het verdriet en de zwaarte veel opluchting teweeg brengen. Er ontstaat een liefdevolle aanraking vanuit de maan, welke vele in vervoering zal brengen. Het is het begin van een bijzonder liefdesportaal.


Deze vreugdevolle energie komt vanuit de zon naar de aarde en hij verspreid zijn licht via de volle maan, zodat deze levensenergie in jouw dromen verwelkomd wordt. Het astraal lichaam ontvangt dit licht en geeft het door naar het stoffelijke lichaam. Bij het ontwaken voel je de zachtheid en de verruiming in je energie, alsof er een grote zucht van verlichting door je heen is gegaan.


OORLOG EN VREDE

Oorlog en vrede staan pal naast elkaar en de energie van opluchting zal daar gaan stromen. Een oplossing wordt gevonden voor de vele tragedies die als een spiegel reflecteren in jullie wereld. Deze piek van negatieve energie is spoedig voorbij en het geweld zal tot rust komen. Het zijn de donkere lagen die zich hebben opgehoopt vanuit een oud spanningsveld en deze worden gezuiverd. Tijdens de komende volle manen gaat dit gevoel van opluchting zich verder ontwikkelen, want de resonanties van de aarde worden weer verhoogd.


Tijdens de opbouw van hogere energievelden, komt er een spanningsveld vrij en deze waren nu gelegen in Europa. Europa heeft oude verbindingslijnen lopen met de rest van de wereld en deze zorgde voor een tijdelijke maar heftige reactie. Dit 'geschil om machtsposities' zullen worden opgelost door nieuwe onderhandelingen vanuit verschillende lagen. De vrede zal spoedig wederkeren, nog voor de zomer zal dit hele conflict verdwenen zijn.


NIEUWE INZICHTEN

Een nieuwe blik opent zich naar de politiek en zij gaan zich snel beraden om de nieuwe inzichten vorm te geven. Een nieuw geluid gaat door alles heen resoneren. Het bewustzijn wordt van alle kanten aangeraakt en tot inkeer gebracht. Vele Engelen fluisteren over de liefde die gaat komen en zenden dit naar het bewustzijn van de mens. Degene die verzet bieden zullen uiteindelijk in een overgave komen.


De kracht van Aquarius is enorm aan het toenemen. De golven van bevrijding worden groter en groter. Europa zal in een vernieuwing ondergedompeld gaan worden, om de oude machten los te laten. Draden van oude manipulaties worden ontkoppeld. Onrust en disbalans worden niet meer getolereerd en de nieuwe golf van Licht, zal ook jouw hart raken. Als mooie muziek zal het innerlijk licht zich verder gaan uitwaaieren.


Deze vrolijke wind zal de lente aankondigen, zodat jij je eigen ruimte weer in kan nemen zonder angst of zwaarte. De komende zomer zal voor veel verbijstering zorgen, maar de lente zorgt eerst voor een grote opfrisbeurt.


HEILIGE TEMPELS

Na de Lente-equinox van 20 maart zal er definitief een positieve wending neergezet worden. De Heilige Tempels bereiden zich al geruime tijd voor op dit fenomeen en bereiken nu het punt van eenheid. De toon die nu wordt voortgebracht zal helend zijn en deze is nodig om alle Tempels te verbinden in dit licht. De eenheidsenergie van deze Heilige Tempels wordt een feit en zal de aarde vanaf nu extra gaan ondersteunen. Het zijn de Heilige Tempels van de Shamballa en zij worden actief in de laag waar de mens deze kan betreden. Deze hogere toon kan worden waargenomen door degene die in een hogere vibratie op aarde leven.


OPGETILT WORDEN

Daarnaast worden vele door deze zuivere toon omhoog getrokken in een nieuw veld van liefde. Deze upgrade zal voor vele een omwenteling betekenen en een andere manier van leven tevoorschijn toveren. Een levensstijl die meer bij het hart past, dus droom je vrij. Vanuit het hart gaan vele samenkomen, om de nieuwe verbinding vorm te geven. In de eerste fase, die nu gaat opstaan, worden kleinschalige cirkels van vernieuwing gevormd. In het begin zal er nog wat onwennig op worden gereageerd, maar al spoedig krijgen zij bekendheid en hun methode wordt overgenomen door andere groeperingen. Steeds meer breidt zich dit uit en vele nieuwe ideeën sluiten zich daarbij aan.


Het wordt mooie en verfrissende lente, deze energie zet zich verder door naar de zomer waarbij er opzienbarende feiten naar buiten gaan komen. Onderscheidt het kaf van het koren via het hart en niet via het hoofd. Je zult zien dat er in ieder een andere laag wordt aangeraakt, deze opent zich permanent.


Een hete zomer zorgt voor vele zuiveringen op aarde, zoals koorts het lichaam van de mens opschoont. Het laat blokkades oplossen en zie daar komt iets boven drijven, is het belangrijke informatie en welke kennis komt vanuit de diepte zo naar het licht om gedeeld te worden? Nieuwe, maar ook oude verborgen kennis komen naar de oppervlakte. Het brengt nieuwe bewijzen die voor ophef kunnen zorgen.


Hou je ogen goed open, want veel gaat er voorbij komen in een rap tempo.


Adonai Ashtar


Ik groet het licht in je hart7 maart 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comentários


 ARCHIEF
bottom of page