top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Politiek 2021: Het Jaar van de Ontluiking

ASHTAR: Bewogen Ommekeer

Het jaar 2021 zal in het teken staan van een bewogen ommekeer in de politiek.

Degene die nu de touwtjes in handen hebben kunnen deze lijnen niet langer meer beheren, waardoor er veel onstabiliteit gaat ontstaan. De beloftes die zij hebben gemaakt in 2020 komen op de tocht te staan, want deze hebben niet de juiste uitwerking. Pas eind 2021 zal dit te zien zijn. In de tussentijd komen er golven van veranderingen over jullie wereld heen, daaruit zal blijken hoe verward deze touwtjes zijn geraakt. Dit zijn de zuiveringen van Aquarius en deze zijn helend.


VERKIEZINGEN

Tijdens de Nederlandse verkiezingen van maart 2021 zullen vele kiezers een ontevreden geluid laten horen. Tegengestelde meningen zaaien verwarring en chaos, blijf in je neutrale punt van kracht. Nieuwe opposities komen tevoorschijn om de kiezer tegemoet te komen, want na alle ophef in 2020 willen de mensen een duidelijk beeld krijgen van de politieke macht. Helaas kan daar niet direct aan voldaan worden en door vele chaotische omstandigheden rondom de verkiezingen, kan er tijdelijk geen coalitie gevormd worden en zal er waarschijnlijk geen regerende macht aanwezig zijn. Daardoor ontstaat er geen derde lockdown in Nederland. Onrust en verwarring worden een feit, maar niet alleen in Nederland.


Het totale wereldbeeld geeft vele verstoring weer, op tal van gebieden. De naweeën van het virus beginnen zich langzaam te tekenen aan de horizon. Zuid -Amerikaanse landen geven een noodkreet af. Dit alles zal een zwaarte drukken op de verkiezingen en op alle politieke bewegingen en machten. Duidelijke gevolgen nemen een plaats in, terwijl er nog zoveel verzwegen wordt om de misstanden te verdoezelen. Daar komt een eind aan wanneer de argwaan is gewekt bij het volk, dan is dit alles niet meer tegen te houden. Door dit alles heen proberen de machthebbers hun gezicht te redden, maar dit blijkt een moeilijke opgave te zijn. Hoe verder in het jaar 2021, hoe meer de onrust toeneemt. Politiek en economie gaan recht tegenover elkaar staan. Grote problemen steken de kop op die direct een oplossing eisen. Blijven deze uit?


VACCINATIES

De vaccinaties zullen uiteindelijk het deksel van de beerput openen naar de wetenschappelijke feiten en medische misstanden. De medische wereld en de wetenschap gaan zich ook roeren: De resultaten en de gevolgen kunnen uiteindelijk niet meer worden geaccepteerd. Het wordt te groot en teveel. Zij die dit monster hebben geschapen zullen de controle verliezen en door het monster verpletterd worden. Studies en onderzoeken komen op de tocht te staan en laten vele sluiers vallen. De gevolgen van het vaccin zijn groot en daardoor wordt de onrust nog verder aangewakkerd.


PSYCHISCHE GEVOLGEN

Psychiaters, psychologen en andere hulpverleners gaan nu ook op staan. Zij luiden de bel vanuit angst, de toestroom van mensen met depressies en andere psychische aandoeningen worden zo immens, dat zij zich werkelijk geen raad meer weten. Schrijnende gevallen komen voorbij in de media.


AQUARIUS

"Out of the box"

De Aquarius energie laat vele golven van zuivering ontstaan in 2021, zowel letterlijk als figuurlijk. Deze energie is als een zachte bries vol liefdevolle intenties. Alleen al door eerlijkheid kan de situatie gered worden. Dit geldt voor alles en iedereen in welke situatie dan ook, groot of klein. Wil je een probleem overwinnen, wees creatief en ten alle tijden eerlijk. Naast alle chaos staat er heel veel creativiteit op, waardoor jij kan ontsnappen aan de verwarring en onrust, door "out of the box" te gaan leven. Neem die stap en vertrouw op Aquarius. Zij draagt jou samen met moeder aarde in haar liefdes energie.


Wees het stiltepunt in de storm


DOOFPOT GAAT OPEN IN 2021

Vele beginnen langzaam het spel te doorzien en dit is slechts het begin. De waarheid begint door te sijpelen en wie zal de gaten dichten? Het plafond van leugens staat op barsten, wie wil hier nog mee verbonden worden? Vele splitsen zich af van de wandaden die zijn ontstaan, omdat zij gaan inzien dat er vele zaken onopgelost blijken te zijn. Fout op fout wordt vrijgegeven. De schaamte in de hele wereld zal stijgen naar een ongekend niveau. Sommige landen spannen de kroon en zij zijn het voorbeeld van mislukking op internationaal niveau. De grote ramp die in 2020 is ontstaan door het virus wordt nu duidelijk zichtbaar. Hoe lost de politiek dit op? Veranderingen dienen direct doorgevoerd te worden en de schaduwregering komt met een "logische oplossing" of is hun macht zodanig aan het slinken dat zij zich ook geen raad meer weten?


Hoelang houden zij zich staande en wat gaat er tevoorschijn komen?


VS EN TRUMP

In de VS zullen er vele openbaringen aan het licht komen, verborgen geheimen kunnen niet langer meer onder de mat geveegd worden. Vele zijn hierdoor getroffen en Trump zal vanuit zijn nieuwe positie, niet langer als president, de mogelijkheid krijgen om vele geheimen prijs te geven. Wat hij niet eerder kon waarmaken, zal hij nu gaan neerzetten. Hij heeft teveel gezien en vormt daardoor een gevaar voor de gevestigde orde. Hijzelf ondergaat een persoonlijke ontwikkeling door en zijn aanpak verandert.


Daaruit voort komen een aantal veranderingen en vele volgen.


Tot de lente van 2021 zal er een broeierige sfeer ontstaan. Deze bouwt zich op en uiteindelijk barst het open. In het begin van het jaar zijn er hier en daar wat kleine mistanden, maar hoe verder in het jaar 2021 steeds meer op groot niveau. Vanuit verschillende kanten zal er een opzienbarend geluid gaan galmen. Het virus ontstond vanuit één punt, één gebied en dit verspreidde zich razendsnel over heel de wereld. Zo zal de grote golf van vernieuwing ook plaats gaan vinden. Als een zachte lentebries zal deze ontluiking de wereld veroveren, maar de gevolgen zijn opzienbarend.


Het kristallijne veld wat in 2020 is geactiveerd zal nu vele mensen positief gaan beïnvloeden, eind 2021 wordt deze kerngroep steeds groter. Er ontstaan naast alle wanorde, vele mooie bijzondere en vernieuwende gedachten. Wees dus niet bang, maar blijf vertrouwen in een goede afloop. Het licht aan het einde van de tunnel komt snel dichterbij en beschijnt degene die het nieuwe gaan introduceren.


DE AARDE

Diep in de aarde ontstaat er een druk waardoor er methaangassen en andere vormen van ontlading open gaan. Het weer kan zeer snel omschakelen, soms met extreme windvlagen en onverwachte zonneschijn. Plotselinge temperatuurswisselingen: Zachte regenbuitjes in de lente kunnen veranderen in stortbuien van hagel, sneeuw of heftige regenval. De aarde staat niet stil en komt in beweging, zij zal wat opschudding geven hier en daar, maar wees gerust het komt goed. Beweeg met haar veranderingen mee, wees soepel en flexibel. Samen met de natuur één zijn is helend.


Een bewogen tijd met vele veranderingen: "blijf in de rust, vindt je balans en versterk je middelste punt van kracht".Adonai Ashtar

Ik groet het kristallicht in je hart


28 December 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page