top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

NWO: Tweede Golf , het Programma wordt Uitgerold

ASHTAR: "Het Lichtproces in jou hart wordt versneld ".

De komende maanden zal het licht-proces in de mens versneld worden. Dit is een nieuwe beweging welke vanuit het Licht is gelanceerd. Het programma van de duistere achterban is inmiddels uitgerold. Deze tweede golf hebben zij hard nodig om jullie te overtuigen van hun gelijk, zodat ze hun macht kunnen behouden en vergroten! Deze tweede golf stond al heel lang gepland, maar er zijn veranderingen op komst...

Vanuit de hogere planetaire sferen is er een bijzondere kracht ingezet, om het Licht op aarde te versnellen. Inmiddels zijn jullie allen in deze versnelling geplaatst, samen met de planeet aarde. Er gaat een groot licht in jullie harten open en langzaam wordt dit Licht in jullie sterker: "zoals een klein vonkje een groot vuur kan veroorzaken". In de donkerste maanden van dit jaar zal dit vonkje als een explosie opengaan, om in de lente een nieuw ontwaken aan te kondigen. Vanuit deze explosie zal alles in jullie wereld in een totaal andere beleving worden neergezet. Sommige mensen moeten hieraan wennen, dus neem op tijd rust als het je teveel wordt.


10e VOLLE MAAN: Activatie pijnappelklier

Vanaf de komende volle maan van 1 oktober 2020 starten de voorbereidingen, jullie voelen dit al diep van binnen. Voel je de omzetting? De afkoppelingen van het oude programma zijn begonnen en het lijkt alsof je geen klik meer hebt met het "oude" denkpatroon. Dat klopt, de nieuwe prikkels van Aquarius komen nu binnen. Dit is de start van een nieuw bewustzijn om het oude mechanisme op te laten lossen. Ooit was je verbonden met een wereld vol illusies en oude programmeringen. Leugens krijgen steeds minder vat op je en je merkt dat je anders reageert. Er staat iets moois op, want jouw Licht gaat schijnen vanuit een diepe kern. Deze christus-energie (eenheids-energie) wordt weer levend in je hart geboren. Diep in je zielsbewustzijn ligt deze vonk te wachten om op het juiste moment open te gaan. Het moment is zeer nabij.


GEDULD, RESPECT EN BELEVING

Wees geduldig met jezelf en de mensen om je heen. Zij bevinden zich ook in een bijzondere omzetting, heb respect voor het proces van andere. Kies vanuit rust je eigen pad, om de nieuwe beleving te kunnen begrijpen. Omarm de nieuwe golf van bewustzijn en besef: " Het gevoel is belangrijker dan de vele woorden die men spreekt ". Deze ervaringen leiden je naar een pad van vernieuwing en dit gevoel van jou is als een nieuw kompas. Kies steeds opnieuw de route die bij je past. Laat daarin oude schuldgevoelens los.


Wandel rustig op dit Aquarius pad en laat de middelen die je nodig hebt tevoorschijn komen. Neem alles goed in je op, maak onderscheid in wat goed voelt en niet. Er gaan vele meningen opstaan. Je hoeft niet direct te reageren op wat je om je heen gebeurt, dat kan altijd nog. Er is zoveel tijd en ruimte beschikbaar en zoals je weet is tijd flexibel. Haast je niet, maar wees doelgericht. Volg het ritme van de schildpad en draag je schild als bescherming. Trek je terug in het schild als dat nodig is.

FOCUS JE GEDACHTEN

Focus je gedachten op de dingen die je beroeren en waar je energie uit kan putten. Gevoel is belangrijker dan ooit. Gevoel is iets wat de ratio niet kan bevatten, met name de kunstmatige intelligenties. Wanneer jij vanuit je gevoel leeft, kunnen ze jou niet volgen via de algoritmische waarneming. Je raakt dan buiten hun veld van digitale logica en calculatie. Daarom willen zij alles op orde brengen volgens de systemen van de digitale controle.


In dit stadium willen zij de verschillende groepen tegen elkaar opzetten, als experiment. Dit zijn de zaadjes van de chaos. Oordeel niet vanuit angst en onmacht, maar observeer de ander in stilte en vorm zo je eigen mening. Kies: of je beïnvloed wilt worden of niet en ga vreedzaam verder op je pad. Op deze manier wordt je niet onderdrukt, op deze manier heb jijzelf het heft in handen en op deze manier ben je niet machteloos.VRIJHEID VAN KEUZE


STRIJDMIDDELEN

De mens heeft een groot wapen, het is geen wapen zoals die worden gebruikt in de fysieke oorlogen. Het is eerder een beschermingsmiddel welke je vanuit liefde kan inzetten: Jouw intuïtie en creatieve kracht om ergens in te geloven zijn zo enorm groot en uniek. Geen machine kan dit nabootsen. Op die manier manifesteer de mens enorme nieuwe projecten. De manipulators hebben jouw geest hard nodig als creatief bouwmiddel voor hun kunstmatige intellect. Zij willen de mens nog niet helemaal vernietigen. Hun agenda bevat verschillende stadia. Dat betekend voor iedereen op aarde, dat er nog genoeg tijd is om alles om te gooien. De mens wordt krachtiger en de machthebbers worden zwakker, dat weten ze al heel lang. Dit moment is niet nieuw, daar is al heel lang naar toegewerkt. Niet alleen vanuit het duister, maar juist vanuit het Licht.


BALANCEREN

De balans neerzetten is de grootste uitdaging voor de mens op aarde. Deze balans is aanwezig in de vrije natuur van de aarde. Probeer niet te winnen op de oude manier, maar sta in het midden. Ben je uit je krachtpunt geduwd? Stap dan direct terug in het midden en wordt je bewust van deze beweging. Aquarius is de nieuwe golf welke alles in balans gaat brengen.


HOGERE CHRISTUS ENERGIE

De energie stijgt heel snel op aarde de komende tijd en vanaf 2021 zal dit merkbaar en zichtbaar worden. Jullie staan er middenin. De aarde geeft signalen af naar de kosmos, haar familie van Licht en Liefde. Op dit moment signaleert zij dat er meer licht nodig is voor de mens. Op die manier kan de versnelling van Licht plaatsvinden. Grote processen breken aan, vooral bij degene die diep in de put zijn geraakt. Zij krijgen een directe aanraking vanuit het Christus- bewustzijn en kunnen direct uit deze zwaarte stappen. Vele worden de komende winterperiode bij hun kraag gepakt, opgetild en weer neergezet op een nieuw licht-pad.


VEEL KENNIS KOMT VRIJ

Er breekt een aparte, maar bijzondere tijd aan met een grote explosie van nieuwe kennis. Kies daarom jou eigen pad en voel wat daar bij hoort. Oordeel niet over de ander en kijk naar je eigen proces. Je hebt alle energie nodig om in deze versnelling te kunnen functioneren. Richt je aandacht op je eigen leven en volg de versnelling vanuit rust. Aquarius komt nu pas echt op kracht en er komt een zeer grote lichtgolf aan. Er is niets wat dit kan stoppen.


DE AARDE EN DE GODDELIJKE BRON

De aarde is een levend bewustzijn. Zij zendt de signalen uit naar de kosmos en vraagt om genezing. De Goddelijke Bron van Liefde zal haar altijd ondersteunen. Zij werken samen via haar Lichtkern. Via haar kern kan zij ook de mens direct bereiken en voeden. Alle levensvormen op aarde worden door haar kern van licht gevoed met levende energie. De natuur zoals de planten, de dieren in het wild, maar ook de huisdieren staan direct met haar in contact.

LICHTKERN

De mens heeft ook een Lichtkern en deze is direct verbonden met de Goddelijke Bron. Wanneer deze verstoord is: "Kan de mens zich verbinden met het licht van de aarde". Maak een mooie lichtlijn naar haar kern en laat deze door je heen stromen. Tegelijkertijd opent zich een heilige lijn naar God de Bron. Wees bewust van dit helende licht en plaats jezelf in dit liefdeslicht. Er gaat veel op je afkomen de komende periode. De manipulerende machten proberen een tweede golf en een nieuwe lockdown volgens planning uit te voeren. Ondanks alle omslagpunten die er zijn ontstaan gaan zij door. Ga er goed mee om en verlies de moed niet, want er staan grote manifestaties van het Licht te gebeuren.Dit was Ashtar en ik groet het Licht in je hart


Adonai


24 september 2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved
Comments


 ARCHIEF
bottom of page