top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Nieuwe Tijdslijn van Licht

ASHTAR: LICHTKRACHTEN WORDEN GEBUNDELD

LICHTPORTALEN

Vele krachtige portalen gaan open in het teken van de engelenenergie 4-4. Het getal 8 is het symbool van de lemniscaat en deze staat voor de eeuwige stroom van de levensenergie. Deze is tijdloos.


Een totaal andere ontwikkeling gaat vanuit het licht opstaan, dit bijzondere proces zal het bewustzijn van de samenleving een andere richting uit duwen. Bijzondere groeperingen worden gevormd vanuit het hart. Het liefdeslicht gaat opstaan en wordt geboren uit de modder van de chaos. Deze nieuwe visie wordt gecreëerd vanuit de nieuwe tijdslijn van licht.


Er zullen vele goede daden ontstaan om de medemens te helpen in nood. Deze initiatieven worden groter en krachtiger. De projecten die vanuit een humane visie neergezet worden. Worden door het Licht gedragen, zodat al het negatieve ontkracht gaat worden. Liefde is de sleutel in deze nieuwe beweging en het opent een grote kracht in jouw hart. Het zal een enorme golf gaan ontketenen die wereldwijd gaat opstaan. Een nieuwe verbinding tussen vele zorgzame mensen die elkaar willen helpen. Terwijl de politiek zich richt op oorlog en vernietiging, zal er een empathische beweging, vanuit een onverwachte hoek, de helpende hand gaan bieden.


POLITIEKE OUDE MACHT

De oude machten van manipulatie proberen hun visie uit te breiden, maar terwijl zij dit doen ondervinden zij steeds meer tegenwerking. De oude tijdslijn wordt zwak en verliest zijn kracht. Dat is de reden dat de oude machten zo snel mogelijk hun 'Big Reset' willen doorduwen. Zij hebben geen tijd te verliezen, want de lichtfotonen gaan de aarde omarmen met een versnelde kracht. Zij weten dat het oude systeem afbrokkelt, want het verliest zijn pijlers. Zij worden zwakker.


Er gaan storingen ontstaan in het veld van het ego, omdat de nieuwe energie van liefde alleen resoneert met het empathisch vermogen.


De chaos die door de media getoond wordt, geeft slechts één kant van het verhaal weer. Daar gaat ook verandering in komen, er zullen steeds meer beelden gaan komen vanuit een liefdevolle ontmoeting. Er leeft zoveel meer en dit gaat snel zichtbaar worden. De grote machten spelen het spel nog door en richten hun focus vooral op de macht van de multinationals. Deze oude visie stagneert.

NIEUWE TIJDLIJN

De mindset van de nieuwe tijdslijn luidt: Help jezelf, maar ook je medemens. Open je hart. Draag de liefde in je hart en je zult zien dat dit een van de krachtigste energie wordt. Richt je focus op de nieuwe groepering die vanuit liefde andere ondersteunen. Het licht gaat open en alles wat in het liefdeslicht wordt uitgedragen wordt groter. Wees niet bang om op te vallen, want er gaat een hele nieuwe tijdslijn open en deze staat los van alle manipulaties. In deze tijdslijn van liefde kunnen de manipulaties je niet langer raken, want het heeft daar geen invloed.


MIRAKEL

Deze nieuwe tijdslijn is voor vele een mirakel en je kunt door deze energie ineens overspoelt worden en bijzondere dingen gaan ervaren. Sommige worden ineens opgenomen in dit licht en voelen zich onwerkelijk. Sommige kunnen zich ineens afstemmen en zien het paradijs opengaan.


De nieuwe tijdslijn van liefde kan doorwerken in de oude tijdslijnen en zo ontstaat er soms wat frictie in de tijd. Voorspellingen worden aangekondigd en blijken later anders uit te pakken. Weet dat deze een kern van waarheid in zich dragen, alleen de ontvanger bevind zich op dat moment in een andere tijdsfrequentie en de vertaling naar deze tijd op aarde verandert steeds.


Zie alles wat genuanceerder, voel met je hart, want de nieuwe beweging heeft nog geen herkenbare vorm. Het moet allemaal nog ontstaan in de geest en in de materie. Soms gaan ontwikkelingen zo snel dat er hiaten vallen in de tijd of in het geheugen. Het licht lost versnelt de oude delen op en deze verdwijnen plots.


De nieuwe en oude tijdslijnen lopen door elkaar heen. Dit is tijdelijke van aard en dit proces gaat vanzelf weer in een eigen vaste structuur over.


Hoe vertaal je deze nieuwe vormen en symbolen die aan jou worden getoond, want er zijn nog geen voorbeelden voorhanden: 'Zij mogen gecreëerd worden'. Voel goed of jouw hart resoneert bij de berichten die langs komen en let ook op de wensgedachten die daarin verpakt zitten. Soms zijn dromen nodig om de realiteit op zijn kop te zetten en om het zaadje van mogelijkheden te activeren. Een nieuwe beweging resoneert nu door alles heen, stel je ervoor open, dan beleef je een totaal andere werkelijkheid.


VOORSPELLINGEN

Raak niet teleurgesteld als het voorspelde niet precies uitkomt, want waar was je naar op zoek? Veranderingen beginnen in het hart en de Goddelijke vernieuwing komt vanuit de kosmos. Deze verbindingen zijn heilig en zij komen via de liefdesenergie bij jou. De nieuwe tijdslijn is een mirakel die nog niet goed begrepen wordt. Het gaat zich allemaal ontvouwen, diep binnenin jouw hart gaat er een weten open. Deze kennis resoneert met de nieuwe tijdslijn en alles is zich nog aan het integreren, waardoor het anders geïnterpreteerd mag worden. Blijf vertrouwen in een mooie en bijzondere toekomst.


Jouw wensgedachten, de droomtijd en de nieuwe tijdslijn werken samen aan een nieuwe aarde. Manifestatie ontstaat zodra alles samenkomt in het punt van de eenheid.


Elk bewustzijn wordt opnieuw in balans gebracht, zodat de nieuwe energie jou kan transformeren. Jouw verborgen talenten komen tevoorschijn en wat jij diep in je hart ooit gewenst hebt kan nu gerealiseerd worden. Het innerlijk kind mag weer gaan spelen, maar nu als een verlicht wezen. Het spel wordt vernieuwd.


De nieuwe tijdslijn zal energetisch door gaan werken, sommige stoffelijke dingen kunnen niet mee naar de nieuwe tijdslijn, daar worden andere vormen voor gecreëerd. De nieuwe tijdslijn bestaat uit een fijnstoffelijke materie, waarin puur licht kan resoneren. De zwaarte wordt vervangen door een andere vorm van bewustzijn. In dit proces zijn jullie nu aangekomen en de beleving van het onzichtbare wordt zichtbaar.

Het voertuig van de mens zal meegaan in deze hogere trilling en deze verandert voortdurend. Ervaar jij dit als magisch of denk je dat je droomt? Dat kan kloppen. De geest en jouw waarneming ontvangen nieuwe impulsen en regelmatig ook een reset, zodat je weer goed resoneert met de nieuwe tijdslijn. De frisse lucht en de natuur kunnen je helpen om weer te aarden.


Wanneer de prikkels of omzettingen te heftig worden, volg dan je gevoel. Kun je op een bepaald moment echt niet meer functioneren, laat alles dan gaan en geef toe aan deze impulsen. Zijn de prikkels van buitenaf teveel voor jou, rust dan uit, maar neem wel op tijd een 'medisch specialist' in de arm. Zorg goed voor jezelf en je medemens.


Adoania Ashtar


Ik groet het Licht in je hart
28-10 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ahtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page