top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Nieuwe Maan Mei: INTERVENTIE VAN HET LICHT - Keerpunt & Wapenstilstand Nabij -

ASHTAR: INTERVENTIE VAN HET LICHT

START NIEUWE MAAN

De energie van de nieuwe maan, 30 april 2022, wordt de start van een bijzondere omslag welke op vele vlakken door gaat werken.


Mei wordt de maand van een totaal andere aanpak. De heftige problematiek die is ontstaan tussen grootmachten moet tot een halt worden geroepen. De oorlog brengt grote onbalans teweeg. De ommekeer wordt door middel van positieve oplossingen doorgezet.


Er gaat een wereldwijde kanteling ontstaan. De overheden en staatshoofden gaan zich buigen over de negatieve signalen die nu ontstaan, zodat zij rond en na de volle maan van mei zich gaan beraden.


Op individueel vlak gaat er nu een kering komen, waarbij leugens niet meer werken en doorzien worden. Deze signalen vanuit het licht zorgen voor een grote ommekeer binnen de familiesfeer.


SIGNALEN VANUIT HET LICHT


Er komt een interventie van het Licht, wij vanuit de lichtwerelden zullen de machthebbers toespreken en hen bewust maken wat de gevolgen zijn als zij zo doorgaan. Wij van de lichtwerelden gaan ingrijpen, zoals wij ook bij het Corona virus hebben gedaan.

Het lost zich op.


De opbouw vanuit de nieuwe maan naar de volle maan van mei zal vele verbaasd doen staan. Totaal onverwacht zal er een kering komen in de belangen die de landen in Europa gaan volgen.


DIEPTEPUNT APRIL

De volle maan van april bracht alles tot een dieptepunt, waardoor vele de moed begonnen te verliezen en ontmoedigt raakte. De ommekeer lijkt voor vele een onmogelijke uitkomst. Put er moed uit en hou er rekening mee, zodat iedereen de toekomst weer positiever kan inzien en een vreugdevolle beslissing kan nemen voor de dag van morgen.


OMMEKEER: DROOM OVER VREDE!

Op individueel vlak zal de ommekeer in de persoonlijke groei grote verandering brengen, vele worden wakker met nieuwe ideeën, op zakelijke gebied kun je beter nog even wachten met iets nieuws te ondernemen, totdat de omslag definitief is neergezet in de materie. Volg je droom, maar eerst mag deze vanuit een persoonlijke overtuiging stevig op staan en realistisch worden aangepakt.


ECONOMIE

De economie in jullie wereld heeft een enorme dreun opgelopen en nu de machthebbers dit via (licht)impulsen gaan inzien, volgen zij de signalen vanuit een onbewuste laag. Dit alles wordt binnenkort serieus genomen. De opbouw van deze omzetting begint rond de nieuwe maan, en na de volle maan van mei wordt het nieuws verspreid. Nog even volhouden dus.


SIGNALEN DEPRESSIE 2023

De signalen die de achterban en de machthebbers tot zich krijgen kunnen niet genegeerd worden. Deze signalen krijgen zij tot zich via diepe inzichten. De Lichtdimensies bereiden zich voor, voor een volgende interventie, zodat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet verder escaleert. De economie heeft teveel geleden door de impact die de Corona periode met zich mee bracht en nu wordt er op economisch vlak nog een extra druk neergezet vanuit de oorlog. De opbouwende ommekeer naar 2023 word een feit en de gevolgen worden in 2023 duidelijk.


De depressie zal ontstaan vanuit de vele misstanden die de overheden hebben gecreëerd om hun plannen door te zetten. Zij willen deze plannen snel doorzetten, zodat de BIG RESET een feit wordt, maar niet alles verloopt zoals zij het willen.


STARSEEDS: LICHTWERKERS VAN AQUARIUS

Een totaal nieuwe groep van lichtwerkers zal de start inluiden van een nieuwe manier van leven, deze ommekeer brengt hoop voor de dag van morgen. De starseeds dragen de nieuwe codes en deze gaan nu open, daardoor kunnen zij sneller afstemmen op de energie van Aquarius. Deze nieuwe groepering zal op gaan staan naast alle andere nieuwe veranderingen. Zij vormen een natuurlijk vangnet voor degene die het verlangen naar een nieuwe wereld willen realiseren. De aarde ondersteunt en beschermt hen.


HET HART VERLANGT NAAR EEN NIEUWE WERELD

De starseeds zijn de nieuwe Lichtwerkers van Aquarius en zij staan langzaam op in hun nieuwe vorm. Hun ideeën worden wakker en zij worden niet direct begrepen of serieus genomen, zodra dit alles gerijpt en uitgewerkt is, zal het in het stoffelijke gerealiseerd worden en dan worden zij zichtbaar. Steeds meer mensen worden wakker om dit natuurlijke pad te volgen. Inmiddels worden de nieuwe ideeën geboren en deze nieuwe dromen worden in het collectief bewustzijn geplaats.


GEVESTIGDE ORDE

De gevestigde orde zal nog even blijven bestaan, omdat een deel van de mensheid in de oude programmering gelooft en zij zitten vast zit in dit systeem. Zij kunnen het nieuwe pad van Aquarius nog niet waarnemen: Want hun angsten zijn te groot. De bewijzen van misstanden komen in de zomer en in het najaar naar boven. Een nieuw bewustzijn gaat open en vele gaan het oude systeem verlaten, zoekende naar nieuwe mogelijkheden.


De BIG RESET wordt neergezet voor hen die verdwaald zijn, althans zo is het plan. De elite wil dit plan voordragen om een nieuw begin te presenteren. Zij weten dat de nieuwe tijdgeest vele wakker gaat maken en zij willen hierin hun aandeel wereldwijd behouden. Weet dat dit er is, maar geef voorrang aan de liefde. Hoe meer aandacht voor deze natuurlijke manier van leven opstaat hoe beter. Vertel, naast alles chaos en angst die bij vele nog levend is, hierover en geef het door.


NIEUWE TIJDGEEST: INNERLIJKE ONTWAKING

Het gevoel van ontevredenheid komt van binnenuit en niet van buitenaf, los het op door innerlijke voldoening. De nieuwe tijdgeest die nu spoedig gaat opstaan zal vele prikkelen om op zoek te gaan naar andere uitdagingen. Onrust, afkeer en ontevredenheid komen boven en kunnen slechts gevoed worden door een innerlijke openbaring van licht. Wanneer je op zoek gaat naar een innerlijke verandering, maakt je het bewustzijn wakker.


Er gaat iets opborrelen vanuit een innerlijke ontwaking, degene die enkel van buitenaf hun honger willen stillen door sensatie worden misleid en zij die nog steeds waarde hechten aan grote bezittingen worden teleurgesteld. Vanuit die misleiding en teleurstelling gaat er een andere deur open, naar een werkelijkheid die zij lang niet konden waarnemen. Zonder sensatie en grootbezit gaan zij beseffen hoe zwaar het juk was op hun schouders om dit alles te dragen. Sommige zullen geloven in de BIG RESET, omdat zij de hang naar overdreven rijkdom en bezit niet kunnen loslaten.


Op vele vlakken zal de mens opstaan en wakker worden en met leden ogen aanzien wat er werkelijk ontstaan is. De tijdelijke crisis in 2023 zal vele ogen openen. Het is de innerlijke ervaring die het pad van vernieuwing bewust maakt. Creëer in deze spannende periode een geluid van liefde, laat zien dat er meerdere keuzes mogelijk zijn.


Kies het pad van de innerlijke rust en de innerlijke groei. Daar ligt de kern van een nieuwe wereld waarin eenheid en verbinding worden geboren. De komende zomer gaan er vele sterrenzaden opstaan en zij zullen in verbinding treden met elkaar. Zij dragen de codes van Aquarius en geven deze lichtzaden door aan ieder die dit wilt ontvangen.


Adonai, Ashtar

Ik groet het licht in je hart


28 april 2022


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Comments


 ARCHIEF
bottom of page