top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Nieuwe Kristal Maan: Geluid v/d Nieuwe Tijd Geactiveerd


ASHTAR:

Vanaf de nieuwe maan (21 juni 2020) van de zevende kristalmaan, zal de stem van het nieuwe bewustzijn geactiveerd worden. Dit alles wordt opgebouwd naar de volle maan van 5 juli 2020. De extra Lichtpoorten van 22-6-22 zal bij vele een balans vertegenwoordigen. Ben jij uit balans dan wordt deze hersteld. Tijdens de volle maan van deze zevende kristallaag gaat er een nieuwe energie open in de aarde, ook in de mens. De aarde zal de mensheid in zijn totaliteit gaan aanraken. Deze energie is zeer krachtig. De zevende laag is het geluid van de nieuwe stem en deze zal zeer helder en zuiver gaan weerklinken op aarde. de maansverduistering die daarnaast ook in werking gaat, zal alle schaduwdelen aanraken in dit gebied van de keel en de stem. Soms worden deze even tijdelijk versterkt, zodat je weet wat er speelt in dat gebied. Herstel kan dan snel plaats vinden.


Wat de mens nu nog sterker gaat waarnemen is het monddood maken van elk sprekend wezen. Er bestaat een universeel spreekrecht.


HET UNIVERSELE SPREEKRECHT

Het recht van spreken wordt nu naar een toppunt geleid. Vele onder jullie spreken vanuit een vredelievend vrijheidsgevoel en volgen de universele wetten van het hart. De universele wetten of liever universele bewegingen zijn veel sterker dan de wetten en regels van jullie overheden. Waarom is dit zo?


Heel jullie aardse wereld overstijgt het oude en er ontstaat een nieuwe werkelijkheid en ook een nieuwe maatschappijvorm. Steeds als dit gebeurt in jullie aardse geschiedenis ontstaat er eerst chaos. Het zoeken naar een nieuw systeem kost tijd en het invoeren van nieuwe ideologieën staan langzaam op. Zij worden inmiddels geboren in jullie harten, maar het nieuwe zaad was daar al zeer lang aanwezig. Tijdens deze zevende laag wordt de stem geactiveerd en vele nieuwe bevindingen worden daarna uitgesproken. Het is tijd om jezelf uit te spreken en je zal gesteund worden. Steeds steviger zal dit gaan ontwaken. Daarom is het symbolisch invoeren van mondkapjes zo overtuigend neergezet, het bewegen van de mond wordt zo vervaagd. Inmiddels verliezen vele maatregelingen die zijn ingevoerd hun overtuiging. Wat eerst werkte, werkt nu niet meer. Jullie overheden kijken steeds vaker op hun neus en begrijpen werkelijk niet wat er aan de hand is.


Zij hebben de vele informatie die vanuit de alternatieve kanalen worden verstrekt, heel hard nodig. Dat gaan zij nog beseffen.


Het is ook hard nodig dat jij je gaat uitspreken over de gevoelens en daden die zij willen neerzetten. Hun paniek mag niet overslaan naar de totale mensheid. Wat zij graag willen is: "Alles stilzetten". Zodat zij de ruimte krijgen om een nieuw plan te bedenken en uit te voeren. De achterban en de overheden willen jou energie stil leggen. Bevriezen. Vooral de stem, de nieuwe keelklanken willen zij niet horen. Dat beperkt hun plannen, om jou onder controle te zetten. Hun macht wordt al langzaam minder sterk. Zij dachten dit even neer te zetten. Hun paniek kan overheersend worden, dus let op: op de volgende stap die zij nemen..


Wat gebeurd er dan?

Deze kristallaag is zeer belangrijk. Al eerder zijn het hart van de vrede en de vrijheid van de thimus actief geworden. Gelijktijding en toevallig met het opstaan van het corona-virus wat een rol speelt in die gebieden. Want de longen en de thorax (borstkast) zijn de cruciale delen van dit gehele plan. Het vastzetten van deze delen, zorgt voor verstikking. Angst past precies in dit plaatje.


Zorg goed voor jouw thorax, want de keel wordt nu hetgeen wat daar uiting aan kan geven. De verstikking wordt opgeheven. Alles wat opgekropt is de afgelopen maanden gaat er nu uit komen. De start is in juli.


BEVRIJDING ENERGETISCHE NEK-KLEM EN ONDERDRUKKING

Het toepassen van de nek-klem door politie e.a. heeft vorige maan(d) op wereldwijd niveau voorpagina nieuws opgeleverd. Dit heeft vele emoties geopend van het hoger hart, de thimus, het betreft de vrijheid van verschillende minderheden, zoals het racisme. Op energetisch level opent dit ook heel veel. Het bevrijd jou energetisch lichaam van de onderdrukkende matrix.


Nu wordt dit extra geactiveerd en aangevuld met de stem, het keelgebied gaat vernieuwd open. Steeds verder staat de mens in haar kracht. Heel onopvallend, maar doelgericht werkt moeder aarde haar evolutie uit. Zij heeft ook een plan en haar plan is om alles in te zetten voor de overgang naar het kristalbewustzijn. Dat gaat er komen, dit kan niet gestopt worden, ook al wordt zij misbruikt..

DIGITALE WERKELIJKHEID

Haar misbruik gaat door, maar ook haar evolutie. Probeer elke dag om nog beter voor haar te zorgen. De mens heeft ook een taak, net zoals de aarde. De moeder zorgt voor haar kinderen, maar de kinderen ook voor hun moeder. De kosmos ondersteunt dit gehele evolutieproces. De kosmos, het universum heeft haar roep gehoord en zij gaat open als een kristalbloem. Dit groeiproces kan niet worden gestopt, jullie overheden komen daar nog achter. Want deze sprong heeft met een veel groter geheel te maken. Het digitale tijdperk houd meer in dan een maatschappij die zich vernieuwd op wereldwijd niveau.


BUITENAARDS CONTACT

Het heeft tevens te maken met het kosmisch contact wat opengaat tijdens deze kristal-evolutie. Een groot bewustzijn wordt weer herstelt in vele lagen. Wij worden als vanzelf verbonden met de aarde en de mensheid. Het is de aarde die dit wilt, stap je ermee in? Kristalbewustzijn opent andere realiteiten, zowel binnen als buiten de aarde. De virtuele werkelijkheden zijn onderdeel van de digitale technieken.


DE NIEUWE BEWEGING OP AARDE

Dit is een zeer nieuwe beweging die niet uitgelegd kan worden in de taal die nu gesproken wordt op aarde. De keel en de stem van de mens worden zo immens anders gebruikt nu! Maar in combi met de andere kristallagen die geactiveerd worden in dit jaar van 2020, staat er een bijzondere superkracht op. De kracht die achter deze bijzondere evolutie ligt, is zoveel malen groter dan wat de machthebbers op aarde denken tegen te komen. De digitale wereld is er onderdeel van, dat is zeker zo. Maar wat de wetenschap nog gaat ontdekken ligt ver buiten het bewustzijnsveld van de aardse overheden. Een universele wetenschap staat op, gecombineerd met een vrijheid van meningsuiting. Jullie hebben elkaar nodig, de rangen en standen zoals die nu zijn, zullen uiteindelijk verdwijnen. Wat komt daarvoor in de plaats?DE MAGISCHE KRISTAL-TUIN

Een totaal nieuwe verdeling van de vele ringen die zullen ontstaan in een kristallijn bewustzijn. Deze ringen zullen elk een specialisatie vertegenwoordigen. Op die manier zal er veel respect zijn voor ieders verschil. De verschillende lagen maken als een spiraal contact met elkaar vanuit gelijkwaardigheid. Er zal veel verschil zijn in het uitvoeren van de vele soorten functies die elke laag bevat en dat is goed. Jij zal jouw creativiteit gaan uiten. Zie het als een magische tuin en in deze magnifieke tuin, is het samenzijn zo noodzakelijk. Elke bloem vult het andere aan en elke bloem mag anders zijn. Ieder draagt een eigen functie en verantwoordelijkheid. Het samenzijn in een prachtige magische tuin zorgt voor aparte creaties: De mensheid creëert een nieuwe wereld van liefde. Waarin ieder zijn eigen deel mag kiezen. Op die manier kan er een magische beschaving ontstaan waarin groei en talent belangrijk zijn. Een gezonde geest wordt de belangrijkste reden om daar te zijn. Gezondheid staat voorop en omvat alles. Het zelf-genezend vermogen wordt uitvergroot en verder ontdekt, zodat ieder zichzelf kan stimuleren. Maar ook elkaar.


CHAOS

Laat je niet teveel afleiden door de chaos, want deze gaat ontstaan. In de oude lagen dien jij nog wel wat te doen, zodat er een basis ontstaat waarin je deze magische tuin kan neerzetten. Je staat hier niet alleen in. Het Aquarius Tijdperk wordt en is een feit.


Dit was Ashtar

Ik groet het kristallicht in je hart


Adonai


26 Juni 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar GEHEEL en onder vermelding van de bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reservedComments


 ARCHIEF
bottom of page