top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Middenin de Chaos v/h Corona-virus: Kern van liefde

Een boodschap van Sananda

Welkom lieve mensen, hier spreekt Sananda:

Om jouw liefdevolle kern te bereiken tijdens deze chaos, mag jij nu lief mens eerst eens goed gaan kijken waar de basis van jouw balans zich bevind. De balans ligt vaak in het middelste punt van jouw bestaan, daar waar je hart sneller gaat kloppen. Daar waar de liefde aanwezig is.


Vaak als je samenkomt met gelijkgestemde mensen en degene waarmee je een band hebt opgebouwd. dat kan zijn je naaste familieleden. Daar waar je passie wordt vergroot, gaat het hart open. Daar in dat punt kun je steeds opnieuw je balans herstellen.Ontwrichting

Is jouw leven vandaag ontwricht door wat er zich afspeelt in de wereld of ben je zo uit balans dat je niet meer kan functioneren en ben je bang dat jouw wereld gaat instorten? Weet dan dat al deze gedachten en gevoelens diep vanbinnen een alarm belletje laten rinkelen. Er gaat iets groots gebeuren, maar is dit enkel negatief?


In jouw systeem speelt zich een grote verandering af. Deze update ontwikkeld zich razendsnel voorwaarts, zodat je direct een hoop kan loslaten. De grote verandering zal plaats vinden en geheel onverwachts zal de mensheid dit gaan aanschouwen. Wanneer dit alles de mensheid treft, zal zij totaal onthuts zijn. Zij zal proberen om dit alles te registreren via de ratio, maar de ratio kan dit niet volgen. Het gaat erom dat je nu het hart gebruikt en deze opent. Ga naar je gevoel en voel hoe de situatie nu is en wat wil je ermee gaan doen? De keuze is aan jou.


Creatief vermogen


De Goddelijke poorten van liefde gaan voor je open, want rondom de volgende volle maan, gaat er een bijzondere activatie van het hart plaats vinden. Deze activatie zal vele doen beseffen dat er een heel andere wereld achter de facade ligt. Deze goddelijke liefde gaat zich laten zien, vanuit een visie die nog nooit vertoond is op aarde. Alles gaat zich afspelen vanuit een heel andere waarneming. Deze beleving is uniek en individueel, bijna niet met woorden vast te leggen.


Een groot creatief vermogen staat op


Wees niet bezorgd als je geest even niet kan reageren en ook als je emoties het niet bij kunnen houden. Deze grote golf van liefde zal alles ontstijgen. Alle waanzin en weerzin zal onderuit gehaald worden. Leugens werken niet meer zoals vroeger. Het doorzien van de troebele antwoorden die vele politici steeds geven over het corona-virus zullen onderuit worden gehaald.


En dat gebeurt nu al, langzaam staat het op. De mensheid kan niet meer voor de gek worden gehouden. Er zijn vele waarheden en welke zijn kloppend? Het schud je hele systeem aan alle kanten los. Vele vragen komen nu naar boven en bij ieder opent dit de geest van vernieuwing. Vele van jullie zijn daar nu in terecht gekomen met de vraag:


'Wat werkt er nu echt en Wat gaat er nu gebeuren?'


De bezorgdheid die vele in het hart dragen is ook heel wezenlijk, want er is een grote zorg rondom het virus. Niet alleen om deze te overwinnen, maar vooral wie hier de touwtjes in handen hebben en wat zij ermee gaan doen. Wees alert daarop!


Jij hebt inspraak


Jij hebt inspraak, ook al voelt het soms niet zo. Ieder van jullie heeft een eigen vrije wil en deze mag nooit ondermijnt worden. Deze zijn onderdeel van de goddelijke wetten. Welke aardse regels er ook zijn en welke nieuwe wetten de politiek ook maakt. Zodra je dit beseft, verandert er iets in je systeem. Het heldere belletje binnenin je hart gaat rinkelen, steeds harder.


Tijd om wakker te worden uit een illusie


Het Goddelijk bewustzijn wordt in werking gezet als jij dit beseft, dan wordt er op ziels-niveau een opening gemaakt en zo kan er vanuit de Goddelijke sferen worden ingegrepen om jou te steunen en te beschermen. Jullie staan hier niet alleen in en jullie zijn nooit alleen geweest. Dit besef gaat groeien en dat zorgt ervoor dat er een nieuw vermogen in de mens wordt geboren. Een nieuwe kracht om nieuwe manieren te presenteren. Zonder dat er iemand geschaad of te misleid wordt. Openlijk gaat dit alles gewoon door, naast alle manipulatie.

Heb geen oordeel naar andere die anders kiezen


Terwijl er op hetzelfde moment nog vele de oude weg kiezen en vanuit strijd leven, gaat er een nieuw pad open welke alle onzin omzeilt. Niemand die dit tegen kan houden.


Het zal de keuze van de ziel zijn, welk pad er open gaat voor jou

Het kristallijne veld om de aarde heen, gaat ieder omarmen en zij gaat het nieuwe tonen. Zodra jij je volgens het natuurlijk bewustzijn beweegt, in het ritme van de nieuwe stroom, zal alles om je heen gaan samenkomen. Geloof erin en je zult het mogen beleven, ervaren en aanschouwen.


Sommige mensen worden nog steeds overtuigd door de media welke angst en vernietiging presenteren. Angst en onmacht vormen voor hen de uitkomst en dat er een vreselijke wereld gaat ontstaan. Deze gevangenschap wordt in jullie geesten vastgezet (lock-down). Misschien zijn beide uitkomsten mogelijk, de keuze ligt bij de mens. Op welk pad wil jij nu gaan lopen? Besef dat de keuze aan de mensheid is:

Gevangenschap of vrijheid


Dit is de stille oorlog die rond dwaalt op aarde. Angst versus Liefde. Heel individueel mag er gekozen worden, vanuit het hart. Aquarius is eerlijk, maar oordeelt niet en kan alleen met jou samengaan als je het echt meent. Ook wanneer je nu nog niet zover bent en pas later wilt instappen, er is geen oordeel. Alles is mogelijk, dan zal er een vrijheid ervaren worden. Je bent vrij om te kiezen. Er gaat een wereld open van onbeperkte mogelijkheden. In het begin zal de mens dit nog niet helemaal kunnen bevatten en zij zal heel veilig kleine pasjes maken. Steeds verder zal het nieuwe veld verkent worden en een nieuw gevoel van vrijheid zal ervaren worden. Dit brengt het vertrouwen terug in het hart bij elk mens.


Splitsing van het oude en het nieuwe pad


De keuze kan lasting zijn, wanneer je jezelf bevind op de splitsing van het oude en het nieuwe pad: Je wordt aan beide kanten heen en weer getrokken. Je durft (nog) niet de keuze te maken voor het één of het ander, bang om iets te verliezen. Dit kan voor veel verwarring zorgen en je geest raakt overbelast. Je kunt er goed ziek van raken. Blijf niet te lang hangen in deze opsplitsing van twijfel, want er zal een keuze moeten gemaakt worden. Oordeel niet over je medemens, als deze op het oude pad wilt verblijven. Ook al maak je je zorgen om hen, nu mag je aan jezelf gaan denken. Wat zegt jouw hart?


Er zijn zat omstandigheden die deze twijfel bij je oproepen, zoals familieomstandigheden en karma-lijnen. Loslaten van het ouden patronen kan pijn doen en heel moeilijk zijn. Kiezen voor dat nieuwe pad, kan oude schakels voorgoed doen laten oplossen.


Niet alles wat je loslaat verdwijnt, soms is het tijdelijk. Vele relaties komen in een vernieuwde vorm weer terug.


Het individuele pad kiezen

Je eigen individuele pad kiezen, kan ook tijdelijk wat eenzaamheid veroorzaken. Je staat dan plots alleen op een totaal nieuwe afslag. Deze nieuwe afslag gaat naar een ander centraal punt, waar vele elkaar gaan ont-moeten. Wees gerust, iemand moet de eerste stap zetten en vele gaan daarna deze nieuwe richting op. Vele gelijkgestemde zullen jouw pad kruisen vanuit het hart. Je zult niet alleen zijn, maar juist samenkomen. De eerste stap is vaak de moeilijkste, vanuit je eigen beweging mag je gaan kiezen. Twijfel niet en degene die werkelijk de eerste stap zetten, worden geraakt door een golf van liefde. Zij zullen de oerkracht voelen vanuit het goddelijke veld van moeder aarde. Zij beseffen: "dit moet gebeuren". Er leiden vele wegen naar het nieuwe centrale punt van liefde, vanuit jouw unieke zelf creëer je dit pad.


Dit gaat stromen vanuit de vrouwelijke kracht.


De vaandeldragers markeren de nieuwe weg, zodat jij deze herkent en doorziet.


Het nieuwe pad is een individueel proces, welke vele gelijkgestemde bij elkaar brengt. Het besef gaat groeien dat: "het collectief bewustzijn een onderdeel vormt, om een basis van eenheid te creëren". Verdeeldheid hoort bij het verleden. De mens is moe gestreden en wilt vooruit. De kristallijne kracht is zo mooi en liefdevol, het zal vele aantrekken en bijeenbrengen om de nieuwe aarde te realiseren. Voel wat Aquarius inhoudt en verbind je hart met deze nieuwe impuls.

Ik groet het kristallicht in je hart


Adonai, Sananda


18 April 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comments


 ARCHIEF
bottom of page