top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Kabinet Wankelt en Valt Uiteen

ASHTAR: SEPTEMBER, DE MAAND VAN HET ONGEHOORDE KIND

SCHANDALEN

Het kabinet in Nederland wankelt al geruime tijd. De golven worden hoger en slaan op het boegbeeld van de vooraanstaande politicus uit elkaar. Nog nooit waren de schommelingen zo groot en de misstanden zo duidelijk.


De Nederlandse politiek komt in een stevige klem terecht, wanneer de aankondigingen gaan komen vanuit de kinderen in nood. Zij gaan opstaan en spreken de waarheid over hun situatie. Schrijnende gevallen komen boven water en dit gaat leiden tot een dieptepunt.


Deze waarheid zal het huidige kabinet niet overeind houden, want de shock is te groot. De verontwaardiging waait als een emotionele golf over Nederland heen en de buitenlandse media zal gonzen van ontzag.


TOESLAGAFFAIRE

Er gaat nog meer beweging komen in het naar buiten brengen van achtergrond informatie. Dit wankelende kabinet zal uiteindelijk tot een diepe val komen, maar voor hen zal dit geen nieuwtje zijn.


De toeslagaffaire was en is een grote misvatting en vele hebben geleden en lijden nog steeds door deze mensonvriendelijke manier van handelen. Deze wetgeving moet een grote vernieuwing ondergaan. Er zijn teveel onschuldige kinderen en jong volwassenen betrokken geraakt in deze facade.


HEILIGE MOEDER MARIA

Moeder Maria steunt en beschermd al deze kinderen die geleden hebben door deze aardse wetgeving die hen heeft beschadigt. Degene die hier verantwoordelijk voor zijn, blijven in een ontkennende houding, maar daar komt spoedig een eind aan. De Goddelijke energie grijpt in en het licht gaat schijnen in de hartjes van deze kinderen.


DE VAL VAN HET KABINET

Nogmaals zal het kabinet vallen en zij willen Nederland nogmaals demissionaire gaan besturen. In tegenstelling tot 2021, zullen zij nu aan de kortste touwtjes trekken. De hele toeslagaffaire bracht het kabinet Rutte III in 2021 ten val en het kabinet Rutte IV nogmaals, nu met een totaal andere uitkomst.


VOLLE MAAN

De energie van de komende volle maan van 10 september 2022, zal dit alles gaan lostrillen.

De start van de loskoppeling zal snel verlopen en vele kinderen worden bevrijd vanuit een benarde situatie. Tel daarbij de vele mistanden op die nog steeds voortduren. Dit alles speelt mee en het leidt tot een bepaald politiek dieptepunt.


OGEN OPEN

Er komt er een extra helende energie vrij die door deze chaos diep geraakt worden. Iedereen wordt in deze fase ondersteunt door de intense liefde van Moeder Maria. Op vele vlakken wordt de chaos een feit en de hele wereld kijkt toe. Het kabinet moet nu wel zwichten en extra hulp gaan bieden aan het Nederlandse volk waar de armoede stijgt. Hun harde opstelling kan niet langer meer getolereerd worden. Zij kunnen niet langer het hoofd afwenden van de vele misstanden die zij veroorzaakt hebben.


MAGNETISCHE VELDEN

De droogte wordt veroorzaakt door de magnetische golf die zich nu uitspreidt en alles statisch maakt. Hier komt spoedig een verandering in, zodra de regen komt zal de afronding een feit zijn en alles wordt herstelt.


De magnetische golf heeft de ionesfeer van de aarde bereikt en laat de waarheid opengaan op vele vlakken. Daarnaast gaan de activaties verder door: 'Jouw bewustzijn wordt geopend en de aura krijgt een update'.


Deze update maakt de mens klaar voor een volgende sprong in het bewustzijn. Een bijzondere kracht gaat in jouw hart open. Neem op tijd rust en voel je soms een elektrische impuls? Een magnetische golf raakt indirect jouw energetische veld, waardoor er een hogere hogere frequenties ontstaat.


Wanneer de chaos teveel wordt en je energie daalt, neem dan een time out en laad jezelf weer op. Het heeft geen zin om jezelf uit te putten. Blijf ten alle tijden goed voor jezelf zorgen vanuit een veilige omgeving.


Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart


5 September 2022Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All rights reserved.Comments


 ARCHIEF
bottom of page