top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Jij bent een reflectie! Van de helderste diamantJij bent een heldere diamant

Ik heb de laatste jaren vele reflecties mogen ontvangen vanuit mijn omgeving. Door de kosmische reflecties ben ik deze heel anders gaan bekijken en reflecteren. In mijn opvoeding werden mij vele reflecties aangeboden over hoe ik mij moest gedragen en hoe ik een goed mens kon zijn. Lief zijn en lachen werden een groot deel van mijn persoonlijke reflectie. Op bepaalde momenten begonnen er negatieve spiegelingen op te staan, ik kon het dan niet langer meer volhouden. Ik voelde op die momenten dat ik geen goede balans meer had. Ik wilde mijn waarheid volgen, maar deze werd als onzin afgedaan. Ook op latere leeftijd werd dit herhaald, wanneer ik mijn waarheid wilde reflecteren dan hield de omgeving mij een spiegel voor: “Wij vinden je nu niet leuk”.

Deze afkeurende spiegeling raakte mij diep. Ik ging twijfelen. Het was wie ik werkelijk was, maar ja. Ik paste mij aan en ontving de welverdiende bevestiging. Ik heb dit een lange tijd volgehouden, omdat het zo moest. Iedereen om mij heen deed het zo.


Kosmische spiegels

Een nieuwe periode brak aan toen de kosmische spiegel mij werd voorgehouden, een diepe rijping in mij begon open te gaan. Deze reflecteerde een kracht waarvan ik mij niet bewust was en deze begon te groeien. Een diepe kennis ontwaakte en elke dag bevrijd ik mij nu van allerlei zaken die de glans van mijn kern dof proberen te maken, eenmaal die glans gevoeld wil ik die niet meer kwijt. Nu is de training begonnen om mijn ware ik te tonen en mijn kracht te reflecteren. Dit is een spannende periode en het is de bedoeling om de reflectie in mijzelf zodanig neer te zetten, dat de mistige spiegeling van de illusie nog weinig invloed op mijn werkelijkheid heeft.


Wanneer wij onszelf in de spiegel bekijken, wat zien we dan?

Je ziet een reflectie van jezelf in dat moment, want wie jij bent is veel meer dan dat ene moment in de spiegel. Wanneer je een aantal foto’s achter elkaar maakt, op verschillende momenten, zie je ook hoe vaak je er anders uit ziet. Ben je tevreden of is jouw spiegelbeeld een tegenvaller? Het kan ook dat ene moment zijn, maar hoeveel mensen en vooral vrouwen missen iets en willen dit spiegelbeeld mooier maken. Perfecter. Vooral om andere te pleasen? Afhankelijk zijn van je omgeving maakt je klein, maar soms ook niet. Want wanneer je omgeving positief reageert, dan wordt je reflectie ook positief. Je bent tevreden over jezelf, je hebt goed werk geleverd. Dat kan ook heel fijn zijn. Samen in een goede flow resoneren. Het gaat om de balans in de vele reflecties.


Gevoel

Hoe komt het dan toch, dat je onzeker bent om een volgende stap te maken.. en dat jij het niet goed genoeg vindt? Er is altijd wel een excuus. Hoe jong je bent of hoe ouder je wordt. Het ligt eraan hoe je je voelt. Het gevoel beïnvloed dat beeld van zelfreflectie. Wie maken dat jij je onzeker voelt en erger is wie reflecteert dat keer op keer? Jij bent zelf verantwoordelijk voor die reflectie.


Jij reflecteert de maatschappij

De beïnvloedingen vertellen wie je bent. Jouw gevoel reageert immers op al die prikkels die naar je toekomen en op je netvlies blijven branden. Wanneer er zoveel negativiteit om je heen gebeurt, worden je gevoelens zwaar, de reflectie in de winkelruit van je eigen profiel of in de blik van je medemens beïnvloeden je. Je wordt op dat moment meegezogen in een deel van de illusie waaraan jij wilt voldoen.


Het is moeilijk om los te komen van al die oordelen en waarheden die andere over je heen gieten. Wanneer jij je goed voelt klopt dan de waarheid? Hoe vaak gebeurt het niet, dat je gewoon ergens bij wilt horen en tegen jezelf zegt: ”Nee, niet zeuren het voelt wél goed”. Daarnaast wil je gezien en begrepen worden in wie je bent als mens. Degene die om je heen zijn, zijn immers jouw reflecties. Je wilt erbij horen en je doet mee. Hoe vaak ben je eerlijk tegenover jezelf en wanneer ben je eerlijk tegenover hen? Hoever ga je in de aanpassing en welke groepen maken een positieve reflectie wakker in jou? Daarnaast mag je je afvragen, hoe lang duurt deze reflectie van positiviteit. Is het slechts even, een moment of is het de bevestiging die je op dat moment in dit leven nodig hebt, zodat je de illusie aan kunt. Dat zijn tricky points. Jij alleen weet de waarheid, als je tenminste eerlijk bent. Waar begint die illusie dan? In je eigen geest waar jij de ontkenning goed praat. Het ego wil ook wat. Het gaat om de balans in deze keuzes.


Keuzes maken

Elke reflectie die je in iemands ogen herkend, zorgen ervoor dat je keuzes gaat maken. Het beïnvloed het beeld wat je had en deze zorgen dat je nu een andere richting uit gaat kijken. Let maar eens op, hoe je regelmatig keuzes maakt doordat je beïnvloed wordt. Is dit erg? Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn, het hoort bij het leven. Elke regendruppel heeft ook invloed op de aarde, maar een regendruppel is geen onderdeel van de illusie. Zij geeft een zuivere communicatie en reflectie van het licht weer.


Ben je er bewust van?

Daar ligt het pijnlijke punt van de verzwegen waarheid en dat is de reden waarom het vaak mis loopt. Jouw angst en onzekerheid zorgen ervoor dat je onbewuste keuzes gaat maken. Hoe vaak gebeurt het in je leven, dat je je ziel verkoopt om erbij te horen om succes te verkrijgen? Vanwege de aandacht die je zo mist. Wordt vandaag nog bewust van je keuzes en waarom je deze maakt. Durf daarbij je eigen reflectie uit te dragen, want vele houden het voor zich. De angst om de menigte te ontrieven is ingebakken.

Hoe sterk ben jij of liever hoe sterk wil je (gevonden) worden?


Je hoeft dit niet, je mág dit aangaan. Je hebt de keuze om uit die illusie te stappen of erin te blijven. Dan vervul jij een zelfgekozen rol in dit toneelstuk, zo goed en zo kwaad het gaat. Doe het bewust en wordt geen pion die machteloos mee wordt gesleurd naar links en naar rechts. Jij hebt veel invloed op je eigen leven en niemand hoeft boos te worden op jou, vooral God niet. Hij vraagt zich alleen af, hoe je het toch steeds weer voor elkaar krijgt, jezelf keer op keer te laten ontkrachten. Hoe je keer op keer geloofd dat je geen kracht of macht hebt over je eigen ik. Dát is zo ongeloofwaardig. De illusie die jou laat geloven dat je niet meer dan een willoos pionnetje bent in dit grote geheel, klopt niet. Je bent zoveel meer.


Innerlijk weten

Wanneer jij jezelf traint in het innerlijke licht te reflecteren, dan maak jij jezelf sterk. Je laat alleen de beïnvloeding toe die je kracht oplevert en waar je positief van door groeit. Positief en negatief horen bij het leven van alle dag. Hoe kan jij de negativiteit van alle dag aan, daar ligt het punt van een diep ontwaken.


Nu de menigte op gaat staan en de politiek het ware gezicht gaat tonen, wordt de reflectie van de illusie zichtbaar. Deze is niet mooi, eerder schokkend. Want het laat zien waar jij al die tijd op vertrouwd hebt. Op een leugen! Dit alles resoneert nog heel lang door in ieders hart, daardoor wordt je teruggeworpen op jezelf.


Wie maakt van jou een krachtig mens?


Welke reflectie zie je nu in de spiegel van de kosmos en in die van God? Jij draagt een Goddelijke vonk in je hart, deze vonk omarmt een diep deel van jouw ziel. Door de wolken van misleiding en illusie negeren we dit deel. Wanneer we door die wolken heen breken als een zonnestraal, gaan we anders reageren en reflecteren. Naar onszelf en naar iedereen. We beïnvloeden elkaar op een nieuwe liefdevolle manier, op de wijze waar we zelf voor kiezen.

Daar ligt de verandering van de nieuwe wereld die open gaat, ondanks alles wat er om ons heen gebeurt gaan we bouwen aan onze missie die diep in ons hart verborgen ligt. De waarheid van de zelfreflectie staat op!

Wees een diamant en reflecteer de zuiverheid.


Arthura Hector

13 januari 2019


Dit bericht mag gedeeld worden in het geheel en onder vermelding van de bron:

Arthura Hector | website: Vitaliteit en HSP | https://ashtarcommand.wixsite.com/vitaliteit

Comments


 ARCHIEF
bottom of page