top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

IMMUNITEIT deel 3: Volle maan, Venus en Heilig Water

ASHTAR

Super Bloedmaan & Maansverduistering 26 mei 2021

De volle maan van 26 mei staat in het teken van Venus. Het water van Venus heeft een fluweelzachte vorm. Het is super vrouwelijk van energie en zorgt voor een grote ontvangst. Je kunt tijdens deze volle maan jezelf gaan afstemmen op Venus en het water. Zodat je een grote reiniging gaat krijgen en tegelijkertijd je immuunsysteem kan updaten. Vele emoties speelde je parten, maar nu worden deze weer gebalanceerd. Laat deze super-bloedmaan de winter afsluiten, de lockdown is onlangs opgeheven en de vrijheid van het water kan weer stromen. Het raakte vele emoties van gevangenschap aan. Deze oude herinneringen van opgesloten gevoelens mogen bevrijd worden, laat ze vrij wegvliegen. Venus is liefde en zij zorgt voor een balans in de tegengestelde delen. Zij brengt de verschillen bij elkaar en laat ze samenwerken. De afstemming op deze Venusmaan zal een diepe transformatie teweeg brengen in het water.


WATER-ATOMEN

Er zijn vele scheikundige verbindingen die in het menselijk lichaam voorkomen en ontstaan. Dit alles gaat op een natuurlijke manier en bijna automatisch. Je hoeft er niet over na te denken, maar soms komt dit in de knel. De mens raakt ver verwijdert van dit unieke proces van het zelfgenezend vermogen. Gedachten en communicatie slaan op hol. Elk levend wezen op aarde bestaat grotendeels uit water. Ook jouw cellen.


HEILIGE GEOMETRIE

Heilige geometrieën komen ook voor in het water. Waterfiguren en kristallen kunnen een harmonische verbindingen met elkaar maken. Heilige geometrieën zijn altijd in balans. Dit zijn de vormen die ontstaan vanuit een natuurlijk bewustzijn. Kun je deze waarnemen? Door een digitale lens kunnen er geometrische vormen zichtbaar worden. De kristallen in het bevroren water zijn via het blote oog waar te nemen. Vergroot deze en je zult zien hoe mooi deze microwereld is. Wanneer de communicatie empathisch en zuiver is kan het je helpen om jezelf te zuiveren en veel giftige stoffen af te voeren. Vanuit liefde kan een zuivere bron van levend water ontstaan. Via de ogen en het gevoel kun je de verbinding maken.


Dubbele dosis

Wateratomen zijn deeltjes welke alles kunnen omzetten. Wanneer het zonlicht weerkaatst op het water, gaat het zonlicht op het water heen en weer vibreren. Licht en water zorgen voor een dubbele dosis kracht om je immuniteit op te vijzelen. De reflectie op het water verdubbeld de lichtintensiteit. Water beweegt en zo ontstaat er een ritmische frequentie van licht op het water. Op dat moment ontstaat er een zeer genezende kracht voor het hart. Voed jezelf met dit hydro-licht en een bijzondere ervaring ontstaat. Het zelfgenezend vermogen wordt nu hersteld als je een verbinding maakt met deze hoog-trillende deeltjes: sparkling water. Dit helpt je immuniteit te versterken.


DE CEL

Water is een extra element waardoor de immuniteit in kracht kan toenemen. In jouw cellen bevind zich een groot deel water 60 tot 90 %. De communicatie met water kun je zodanig neerzetten dat diep in de cellen een omzetting komt. Water is een gevoelselement. Zijn de emoties teveel dan kan het element water je helpen deze af te voeren. Dit alles gaat via gedachten en emoties, deze beïnvloeden het water in de cel. Ben je gevoelloos geworden? Het element water kan het gevoel via herinneringen weer terugbrengen. Water werkt samen met de psyche. Herinneringen zijn als water, ze kunnen verdampen, bevriezen en laten doorstromen. Zodat emoties die bevroren zijn weer in beweging komen.


Jouw immuunsysteem is vele malen sterker dan een kunstmatig vaccin of virus. Het vaccin kan het water in de cel en het celbewustzijn aantasten. Weet wat je doet. Overwin de angst en stap verder. Het geloof in jezelf en het water mag nu vernieuwd opstaan, deze kennis zal vanuit het kristalveld bij je komen.


DETOX VIA WATER

Een waterbad nemen kan zeer verkwikkend zijn, maar dit zorgt ook dat de wateratomen in je lichaam veranderen. Een gespannen celstructuur mag nu tot ontspanning komen. In het (koele) water zwemmen zorgt voor een extra herstel van het immuunsysteem. Door het water te drinken kunnen vele afvalstoffen via het lichaam afgevoerd worden. Voeg je kruiden, kristallen of mineralen zouten toe aan het water, dan krijgt het net als bij de zon een extra dimensie om jezelf te healen. Dit helpt de kracht van het immuunsysteem te vergroten,

HET TEMPO VAN WATER-ATOMEN

Een onbekende manier om water in te zetten kan via de atomen, als deze gaan vibreren trillen zij iets los in je energieveld. Wateratomen zijn hele snelle verwerkers. Emoties worden snel getriggerd en snel afgevoerd. Een te snelle afvoer is soms niet goed, er wordt dan teveel in een keer weggenomen. Terwijl de herinneringen van trauma's dit niet aan kunnen, de psyche raakt in de war. Dit kan voor een tijdelijke paniek zorgen. Herinneringen zijn verbonden met tijdslijnen en dit alles mag vanuit het juiste tempo aangeraakt worden. Het ritme van stromend water mag aangepast worden aan het trauma. Wanneer deze te langzaam gaan, kan een persoon te lang blijven hangen in het trauma. Er wordt te weinig afgevoerd, blokkades worden niet goed doorbroken. Een extra element aan het water toevoegen kan helpen. Geluidsgolven geven een extra dimensie om het gevoel te openen.


GELUIDSGOLVEN EN HET HART


VENUSMAAN

Geluidsgolven zijn ook goed in te zetten om je met water te verbinden. Luister maar naar het geluid van de zee, de walvissen en dolfijnen. In de nacht is de energie het hoogst, omdat de stilte alles duidelijker kan verspreiden. Het maanlicht heeft een andere functie dan de zon, zij is wat zachter van licht. Zij geeft het onbewuste weer via de dromen. Laat je meevoeren via een visualisatie van water en geluid. Dit is de vrouwelijke energie en werkt diep in de emoties door, vaak via symbolische (droom)beelden. Laat deze volle maan van mei je bewust maken van de vrouwelijke kracht van Venus.

HEILIG HART

Het kloppend geluid van het hart doorbreekt vele barrières, teveel spanning of overbelasting geeft hartritme stoornissen. Herstel het hartritme via Venus en de waterkristallen. Breng jezelf in een diepe rust en visualiseer dat je in een helder water ligt in de grotten van Venus, koel en toch aangenaam warm. Samen met de vele mooie (water)kristallen. Breng deze naar je hart en kijk wat het met je doet. Elke waterkristal heeft een andere intentie. Je kunt het waterkristal vullen met licht. De frequentie van het licht kun je verhogen als dit goed voelt.


Vraag aan Venus, om het hart te helen via het waterkristal. Laat nu het zonlicht op en door het water heen schijnen. Voel nu de opname van het licht, het geluid van het water en de heilige geometrische vormen in de waterkristal. Laat je zachtjes wiegen op het ritme van de golven en luister naar de zeegeluiden. In plaats van de zon, kun je ook het maanlicht inzetten. Laat de zon ondergaan en de maan opkomen. Baad in het maanlicht en laat haar je emoties kalmeren. Voer schaduwen af en kom tot een diepe slaap.


Deze slaap zal je verfrissen en het bewustzijn wakker maken, zodat het immuunsysteem weer optimaal kan functioneren. Waar twijfel je over? Laat alles kristalhelder boven komen en probeer vanuit deze stilte duidelijk te krijgen welke informatie vanuit de watervelden van Venus bij je komen. Deze kennis is heilig.


Adonai Ashtar

Ik groet het licht in je hart


23 mei 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comments


 ARCHIEF
bottom of page