top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

IMMUNITEIT deel 2: Lichtintensiteit

ASHTAR

Het licht in jouw DNA kan communiceren met het licht van de zon.

IMUNNITEIT VANUIT HET LICHT

Jouw celkern straalt licht uit, zoals de zon. Het is een klein zonnetje welke kan communiceren met het hogere licht. Via de zon kunnen jouw cellen zich aansluiten op een 'onzichtbaar' informatieveld van licht. Dit contact met het licht kan je genezen en is belangrijk voor een harmonieuze samenwerking van het immuunsysteem. Het hart reageert als eerste en geeft zo alles door aan het lichaam. Dit alles ontstaat door middel van een empathisch afstemming. Liefde is het antwoord en via de fotonen in het zonlicht (een hoog trillende energie) kun je verbinding maken.


DE ZON EN HET HART

Het hart ontvangt als eerste deze signalen uit het licht. Dat betekend dat het zonlicht het eerste aankomt in je hartenbrein. Het zenuwstelsel van het hart verwerken de lichtfotonen vanuit de zon, zo ook jouw emoties. Licht en emoties staan met elkaar in verbinding via het hart. Hoe positiever deze emoties zijn, hoe hoger jouw licht gaat vibreren. Het hart van de mens heeft een eigen ritme, dit natuurlijke ritme gaat door alles heen en brengt jouw lichaam in balans.


De psyche speelt een rol in de verwerking van ervaringen. Zo kan jij je lichaam beheren, besturen en onderhouden. Je begrijpt dat teveel negativiteit de energie naar beneden haalt. Teveel angst en zorgen om je heen brengen jou in een lagere frequentie. Laat geen sluier ontstaan tussen jou en het licht. Trauma's kunnen via het licht sneller verwerkt worden.

Natuurlijke fotosynthese

Voor de omzetting van zonlicht naar brandstof en groei.

De natuurlijke fotosynthese, welke in een plant voorkomen, zorgen voor de opnamen van het zonlicht. De plant of de boom zet dit zonlicht om en komt tot bloei. Dit gebeurt ook in de mens. Deze natuurlijke vorm van groei heeft een eigen intelligentie. Het is een onzichtbare taal van de zon, welke kan communiceren met alles op aarde. De heilige geometrie is de taal van het licht. Licht bevat kleur en geluid. Alles is energie.


Moeder Aarde maakt een pulserend geluid, zoals jouw menselijk hart een kloppend geluid maakt. Deze geluiden creëren golven van licht. Via het ritme van het hart kun je een verbinding maken met de kern van de aarde. De frequentie van de aarde verhoogd zich al jarenlang en zo kan zij evolueren. De kern van de aarde straalt ook licht uit, deze binnen-zon bevat kristallicht.


RESETTEN

Rust is belangrijk, maar ook de juiste intentie van gedachten. Zodra je dit beseft, kun je alles weer gaan resetten en in balans brengen via het licht. Jij bent licht en je kan dit licht vergroten. Degene die de mens onwetend willen houden, proberen je los te koppelen van het licht. Ten alle tijden kan jij met je gedachten je hele lichaam weer in balans brengen. Via meditatie, gebed en stiltemomenten. Sommige onder jullie dragen een geactiveerd licht en kunnen dit direct neerzetten. Andere mogen dit licht eerst gaan activeren, vaak gaat dit in stapjes. Draag jij een warm hart en werk je aan de balans van je omgeving? Let daarbij wel op dat een liefdevol persoon met veel licht, ook misbruikt kan worden. Jouw goedheid mag je realistisch inzetten, maar leer je grenzen te bewaken. Op aarde gelden andere leefregels dan in een lichtdimensie. Je medemens helpen is een mooie daad, maar verhinder hen niet om de eigen lessen zelf op te lossen. De slachtofferrol mag daarbij worden losgelaten.


Kunstmatige fotosynthese

Inmiddels staat er naast de kennis van de natuurlijke fotosynthese, ook een kunstmatige methode op. Deze onderzoekers experimenteren met het deeltje licht en groei. Het uit elkaar halen van kerndeeltjes, om het geheim van het leven te ontdekken. Zonder liefde kan dit niet worden onthult. Hun zoektocht krijgt nu andere vormen, zij willen de macht over het licht verkrijgen. Het immuunsysteem begrijpen is bijna onmogelijk, maar het contact maken met de lichtdimensies geeft veel inzicht en doorstroming.


VACCINATIES

De bio-technologie experimenteert met de cel van de mens. Voeg je iets kunstmatigs toe, dan zal de cel dit afwijzen. Maskeer je dit deeltje kunstmatige RNA, dan ontstaat er een storing met het licht. Er vormt zich uiteindelijk een onnatuurlijk informatieveld. Dit alles is een experiment, om te kijken hoe jouw lichaam reageert. Groeien vanuit het levende licht is een natuurlijke proces, dit zijn harmonische formules welke met elkaar tot eenheid kunnen komen. Helaas door alles te demonteren en op een onnatuurlijke manier in elkaar te zetten, ontstaan er storingen. Er ontstaat zo een kunstmatige bio-cultuur. Wil jij deel uitmaken van dit experiment?


DETOX-AFVALSTOFFEN

In alles waar kunstmatig wordt ingegrepen, ontstaan afvalproblemen. Over heel de aarde zijn er gebieden die sterk verontreinigd raken. Het winstbelang van de industrie staat hier voorop. Dit is idem dito met het menselijk lichaam. Bijwerkingen van medicijnen heeft te maken met het niet goed verwerken van overtollige afvalstoffen.

LICHT-GENEZING

Lief mens, besef dat licht een onderdeel is van het menselijk lichaam. Jij straalt licht uit en dit versterkt het immuunsysteem. De Goddelijke informatievelden vertellen je dat. Zorg dat jouw licht helder straalt en goed is afgestemd. Blokkades in de aura geven enkel de onbalans aan. Reinig jezelf regelmatig met het licht en onbalans verdwijnt. Een hogere licht lost alles op.


Visualiseer een grote stralende zon welke je gehele lichaam overspoelt met liefde en laat het gouden licht helemaal door je heen stromen. Spoel alle schaduwen weg, los deze op.


Het Christusbewustzijn is een hoogtrillend informatieveld van Goddelijke intenties. Dit alles kan de mens nu ontvangen via het geopend kristalveld op aarde.


Wees een overtuiging voor jezelf vanuit het licht, dit zorgt voor een helder en goedwerkend immuunsysteem.Adonai, Ashtar


Ik groet het Licht in je hart


23 mei 2021Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com aal rights reserved.
Σχόλια


 ARCHIEF
bottom of page