top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Het Politieke Labyrint: Doolhof

Sanat Kumara: De verharding Loslaten

Er gaat een grote omzetting plaatsvinden, binnen de machten van jullie wereld. De knopen in het manipulatie web worden ontknoopt. Er zullen geen leugens overeind blijven staan. Elke leugen bewust of onbewust gaat zichtbaar worden in 2022 en dit zorgt voor bijzondere openbaringen. Zowel op persoonlijk vlak als op wereldwijd niveau. De Maria-energie gaat stromen en zal bij vele de genaden in het hart brengen en de Engelenkracht schenkt de mens bescherming en hoop.


BLIJF IN BALANS

Jullie wereld wankelt al een tijdje, maar nu worden de donkere lagen eruit geworpen. Als een roterende kracht van licht zal deze grauwe sluier doorgrond worden en de aura's zuiveren. De hogere energie bestaat uit hoog trillende fotonen van licht en deze gaan de lagere golven doordrenken met liefde. Een bijzondere omarming die niemand nog begrijpt.


Zorg goed voor je eigen stabiliteit en hou je balans in de gaten. Zodra je voelt dat je gaat wankelen, plaats jezelf dan in een groot licht en laat Maria voor je zorgen. Zij zorgt dat de basis onder je voeten weer stevig wordt. Visualiseer een mooie grote schotel van licht onder je voeten. Deze lichtschotel vangt alle disbalans op, zodat je slechts een beetje schommelt. Deze schommelende beweging brengt je geest tot ontspanning en de hersengolven raken in een andere staat. Maak daarna de lijn naar de aarde, zodat er weer een anker wordt geplaatst.


OPENING

De pijnappelklier gaat schitteren, zodat alles goed waarneembaar blijft in de verwarring. Je ziet de oplossing, de uitgang naar een ander positief veld. Je weet welke stap je moet gaan maken. Deze helderheid heb je nodig om door alles heen te komen, want ook chaos staat op.


EENHEIDSENERGIE

Wanneer de eenheidsenergie in aanraking komt met de duale strijd, dan wordt alles gefilterd. Je kunt in jezelf de eenheidsenergie oproepen via het hart en doorsturen naar het hoofd, (Ook naar de aarde om stevig te blijven staan).

Elk mens in het web van illusie wordt doorgelicht en uitgezuiverd. Zo diep als nodig is. Leugens of misstanden komen boven en worden bewust. Alles verloopt snel en wisselt zich af.


De Ontknoping

De knopen in het politieke web worden zichtbaar en gaan loskomen. Vanaf de lente zal elke knoop in de eenheidsenergie 'bevrijdt' worden. De ontknoping vindt plaats op vele vlakken. Vlak na elkaar gaan deze knopen, ontknoopt worden. De ene ontknoping na de andere gaat ontstaan, er is geen houden meer aan. Dit gaat door totdat alle knopen verlost zijn en het oude politieke web van macht opgelost is. Het 'nieuwe' wordt voorbereid door de Maria energie.


VERRADEN?

Vele zullen zich verraden voelen, wanneer de knopen ontknoopt worden. Het vertrouwen krijgt een klap en de oude politieke machten vallen als dominostenen om. Degene die blijven staan, zijn al in de vernieuwing of worden later losgelaten. De woorden die zij spreken worden steeds zwakker en hun overtuiging bevat geen kracht meer. De twijfel komt over hen.


Hoe gaat de mensheid reageren en welke gevolgen gaan ontstaan?


Na de shock, zal er eerst een stilte komen om de schrik te verwerken. Daarna gaan vele langzaam weer opstaan, sommige verward andere wakkerder dan ooit. Zij gaan uiteindelijk reageren, want de wakkere staat is nog wat onwennig.


MEDIA Ook de media zal volgen. Bereiden zij zich al voor? Hoe gaan zij zich voordoen, na alle complicaties? Hebben zij dit bewust of onbewust neergezet? Het maakt niet meer uit, want vele beseffen dat er een andere richting nodig is. De shock laat alles natrillen in de geest, waardoor het signaal niet meer vergeten wordt.


Verenigde Staten

Vanuit de Verenigde Staten zal de shockwave over alles heen gaan waaien. Daarna volgen kleinere golven in andere landen. Het grote knooppunt ligt in de VS, waaruit nieuwe lijnen zichtbaar worden die de oude macht van manipulatie bloot gaan leggen. In vele landen worden de knooppunten nu zichtbaar. Sommige oude knooppunten worden opgeheven en kunstmatig neergezet. Nieuwe databases zijn de virtuele weg om informatie te verzamelen en op te slaan. Een nieuwe macht voltrekt zich op een positieve of negatieve manier?


In alle lagen zullen er groeperingen ontstaan die zich over andere gaan ontfermen. Nieuwe verbindingen van mededogen staan op, om de onstabiele situatie op te vangen. Er zal eerst naar een tijdelijke basis worden gezocht en die wordt gevonden. Een soort aangepaste noodverordening die de oudere vervangen.


Houvast Bieden

Houvast geven aan de zwakkere, de kinderen en vele andere die dit niet zelf kunnen oplossen. Zij kunnen dit nog niet bevatten.


De Mariaenergie gaat opstaan en zal vele helpen in nood.


Kijk niet te ver vooruit, leef met de dag en in het moment.


Sanat Kumara Adonai


Ik groet het licht in je hartDit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.
Ga naar volgend bericht: Maria Labyrint: De energie van Genade en BalansComments


 ARCHIEF
bottom of page