top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Het Nieuwe (ab)Normaal

Ashtar: 'Lieve mensen wees waakzaam in de kalmte'

Langzaam verdwijnt de wereld van het natuurlijke bewustzijn naar een realiteit van kunstmatig bewustzijn. Zachtjes sluipt het bij iedereen naar binnen. De virtuele wereld breidt zich uit van de aarde naar de kosmos. Tijdens een crisis als deze wordt er heel duidelijk beeld gevormd in de geest van de mens. Er wordt jou iets nieuws aangeleerd om een virtuele structuur te realiseren, achter je rug om. Het internet wordt gepromoot en als zeer belangrijk neergezet tijdens deze crisis.


Virtuele structuren

De mens wordt duidelijk gemaakt, dat er een afhankelijk positief kan zijn. De voordelen worden gepromoot, tijdens een onveilige (wereld) situatie. Alles op afstand bied het nieuwe (ab)normaal de gelegenheid om alles in digitale kaarten te brengen. Het impulsieve gevoel en de intuïtie verstoren deze digitale structuur. Je zou kunnen zeggen: De superintelligente intuïtie is hen te slim af. Hun systeem is te onderontwikkeld om de intuïtie de baas te blijven. Anderhalve meter afstand heeft niks te maken met besmetting van een virus. Het heeft te maken met de afstand die nodig is om de lock-down vanuit de ruimte te lezen. Elk individu willen zij in kaart brengen en hun pad volgen, het gedrag. Jouw persoonlijke invloeden mogen dit alles niet gaan verstoren. Vooral de menselijke impulsen die onverwacht kunnen opstaan. Zo werkt het hart en de aarde.


De vergroting van een virtueel netwerk via satellieten is tijdens de corona-virus neergezet. Ongevraagd en zonder mededelingen naar de mensen toe. Kan dit zomaar in jullie democratie plaats vinden? Wordt de kosmos een illegaal speelveld, een vogelvrij terrein waar biljardairs in kunnen doen en laten wat zij willen, omdat zij de middelen bezitten om dit te doen? Zij denken die macht te kunnen stelen.


Of wordt dit alles een aanvulling op de komende evolutie van de mens?


ALS EEN DIEF IN DE NACHT

De 5G installaties in de ruimte zijn tijdens de intelligente lock-down neergezet. Lees de termen die zij bedenken in de tegengestelde vorm. Wat zij als intelligente lockdown, slimme meter of smart-phone presenteren is om de mens "onwetend" te houden. Het is een verkapte terminologie voor de nieuwe slavernij. De nieuwe onderdrukking. Zij willen jou stem niet horen en zeker niet jouw dromen. Het is voor hen de tijd om een supermacht via een kunstmatige systeem op te starten. Gewoon doen waar ze zin in hebben, maar wel met een bepaald doel naar de toekomst. De mens heeft daar een functie in.


Opstaan voor jezelf als mens

Het wordt belangrijk dat elk mens wakker wordt en goed gaat kijken wat er aan de hand is.

Het uitspreken en het stellen van vragen vormt een onderdeel van jouw taak. Dit gaat iedereen aan en de jongeren vormen een stilzwijgend doelwit. De machthebbers willen hun toekomst garanderen. De kinderen die nog geboren moeten worden, dragen alleen nog maar een hoog licht. Deze golf staat te gebeuren en zij mogen ontvangen worden in een vredelievende aarde. De huidige jongeren die nu de aarde vertegenwoordigt vormen een potentieel gevaar voor een kunstmatige toekomst in de ruimte. Het DNA van de machthebbers draagt deze lichtcodes niet (meer). Het sterrenlicht van de nieuwe mens bevat een bepaalde hoge kennis die vooral met vrijheid en vrede verbonden is. De hoge Goddelijke kennis om een planeet lief te hebben als een levend bewustzijn, zal voorop staan.


KRISTALLIJNE AARDE

De nieuwe aarde is een prachtige levensvorm, waarin de mens een uniek onderdeel van zal zijn. Deze kristallijne mens zal in dit bewustzijn weer in haar kracht gaan staan en een hoge kennis komt vrij. Richt je focus hierop en laat alle angst los. Bij de volgende volle maan van 5 juli 2020 zal het kristalbewustzijn verder stijgen. De keel en de stem zal hierbij geactiveerd worden.


Het omvatten en gebruiken van deze hoge kennis wordt nu geopend en neergezet via het kristalbewustzijn. Stel je er voor open, want het kan de mens veel vooruitgang opleveren. Vanaf dit punt kan het talent van de mens, de machthebbers gaan tegenwerken. Zij willen dit voor blijven en de mens onwetend houden. De machthebbers kunnen niet bij deze kennis en wijzen deze manier van leven af. Jullie staan heel sterk als je dit aan gaat en dit teweeg brengt. Laat maar zien wie je bent.


De aarde wordt een Kristallijne Engelenplaneet en zij zijn doodsbang. Hun eigen angst sijpelt door naar jullie maatschappij. Deze vorm van angst-intelligentie: wie het hards BOE roept is de sterkste, werkt niet bij de Engelen-mens. De miscommunicatie gaat nog veel verder opstaan, ze begrijpen niet waarom het "BOE" roepen niet meer werkt. Het is de "BOE" intelligentie die alleen maar vanuit angst en afschrikking werken. Maar hun psychologisch spel is wel doordacht neergezet, want zij zijn de meesters in angstcontrole. Daarom is de mens beland in een experimentele wereld, waarin lijden wordt onderzocht. Vooral het psychische leed. Laat je daar niet voor gebruiken.


Lock-down

Het nieuwe (ab)normaal omschrijft niet een eenmalige lock-down. Nee, het is een vorm van leven die zij willen invoeren vanuit een schijnveiligheid. Veiligheid heeft niks te maken met goede regels en wetten. Veiligheid is een gevoel, zoals het gevoel van vrijheid met een ervaring verbonden is. Creëer deze ervaringen voor jezelf en je kinderen. Intelligente lock-downs houden geen rekening met het hart en met de gezonde geest.

Het tegenovergestelde wordt neergezet om juist jouw gevoel te verwarren en daardoor jou intuïtie af te leiden waarover het echte leven gaat. Laat je dus niet misleiden. Nogmaals train je intuïtie en vertrouw erop, dit wordt jullie overleving van de gekte die zij willen laten opstaan. Het gaat niet gebeuren!


TEGENGESTELDE

Wat zij het nieuwe normaal noemen, is juist het tegenovergestelde: Het nieuwe abnormaal, een ziekmakende manier om iedereen te testen hoever zij kunnen gaan. Psychologisch gezien gaan zij nu erg ver en het lijden van de mens komt onder druk te staan. Het lijden testen en de angst doorvoeren is hun tactiek. Zoals er in W.O.II werd gestart om een nieuwe mens te maken op aarde, een perfecte mens in hun perfecte wereld. Die übermensch. Lees het tegenovergestelde: Niet de goddelijke mens met Engelenkracht. Nee, een aangepaste kunstmatige mens die gemanipuleerd kan worden en voor verschillende doeleinde ingezet kan worden. Het brein en de geest van de mens in een totale lock-down. De verarming van jouw intelligente brein.


CREATIE


Daarom is het zo belangrijk om voor je gezondheid te vechten en op te staan. Te vechten voor de vrijheid hoe jij jezelf wilt genezen. Op een natuurlijke manier die door het lichaam en de geest vanzelf kunnen ontstaan. De opgelegde methode die zij de mens willen bieden werken tegen het zelfgenezend vermogen van de mens in. Zij leggen het natuurlijke gevoel stil door middel van angst en een onveilige situatie te presenteren. De aarde is niet onveilig en de natuur is niet gevaarlijk voor de mens. De agressieve methoden die zij toepassen, zal jou afhankelijk maken van het kunstmatige " medicijn " wat zij ontwikkelen. Ontstaan vanuit angst, alsof de natuur alleen maar de mens wilt vernietigen door plagen, ziekten en natuurgeweld. Niks is daarvan waar. De natuur en de aarde zijn jouw compagnons in de liefde. Via jouw intuïtie en hart werken jullie samen aan een gezonde balans.


Dit alles willen zij nu verplaatsen naar de kosmos, de kosmos als gevaar zien en die in banen geleid moet worden. Jij weet dat dit niet klopt. Voel zelf wat kloppend is.


De natuurlijke vorming en groei willen zij manipuleren. Dit alles naar hun hand zetten en de evolutie verhinderen, en dit kan niet toegestaan worden. De aarde en de mens zijn al oud en hebben zich ontwikkeld. Deze groei en kennis mag nooit verstoort of verloren gaan.


Hoe kun je dit alles trainen in deze tijd van spanningen? Door te weten wat er speelt en hen te slim af te zijn vanuit de liefde. Weet waarom je dit doet, dan ontstaat die nieuwe aarde. De term nieuwe aarde speelt al een tijdje in jullie hart en nu willen de machthebbers ook een nieuw normaal invoeren. Allemaal verwarring scheppen in terminologie.

Training

Voel wat het bovenste in je losmaakt...


Week 1:

Voel elke dag de wereld om je heen, observeer deze en wat zou je willen veranderen? Alleen op dit moment, in het nu. Niet teveel, een enkel ding: begin met iets kleins. Je hoeft niet direct de hele wereld te verbeteren, het mag ook iets zijn uit je eigen omgeving.

Iets wat je raakt en wat je passie losmaakt.


Vanuit het hart en niet vanuit je hoofd. Voelen, gewoon voelen, zonder iets te doen. Alleen maar observeren, een week lang: elke dag

De observaties van begin en op het einde kunnen verschillend uitpakken. Observeer deze ontwikkeling ook. Neem dit mee naar de volgende oefening:


Week 2:

Daarna ga je dit doel visualiseren, vanuit het gevoel en vanuit het nu.

Visualiseer een week lang dit gevoel, dit doel, dit onderwerp wat je zo diep raakt. Verder niets.


Week 3:

Daarna ga je weer observeren voor een aantal minuten (doe dit op gevoel), daarna ga je deze observatie via een visualisatie in balans brengen. Wat heeft het nodig volgens jouw gevoel en intentie. Visualiseren voor een aantal minuten (doe dit op gevoel) en daarna stuur je naar deze visualisatie een helende energie van regenbooglicht. Hoelang? Doe dit op gevoel.


Week 4:

Voel daarna hoe deze ervaring voelt. Neem zeker 1 week rust en laat alles bezinken en doorwerken. Want dit is niet alleen een balans neerzetten voor de aarde en het doel welke je koos, maar ook voor jezelf. Je kunt dit alles weer herhalen op een ander tijdstip. Wanneer je weer iets tegenkomt wat je machteloos maakt of juist wat je heel mooi vind (dan versterk je dit gevoel). Vanuit deze rust, kun je jezelf weer terugbrengen naar een gezonde staat van zijn.


Deze training is om je bewust en wakker te maken voor de situatie waarin je nu leeft. Wat het met je doet en ook hoe je dit heelt. Het sterrenlicht in jou is zeer belangrijk in deze tijd. Verspreid het en begrijp wie je bent. Wees creatief en spontaan. Laat mooie energie ontstaan vanuit het onverwachte gevoel.


Dit was Ashtar

Ik groet het Kristal-Licht in je hartAdonai, Ashtar


19 juni 2020


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron met de link: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


Comentários


 ARCHIEF
bottom of page