top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Hanael: Engelen van Sirius

In een mooi moment van heel-wording kwam de Engel Hanaël bij mij en hij vertelde over Venus en Sirius. In dit bericht spreekt hij over de Engelen van de ster Sirius.

Androgyn

Hanaël is een Engel met veel vrouwelijke energie, maar hij sprak met een mannelijke stem en zoals veel Engelen zijn zij beide, zowel mannelijk als vrouwelijk. Zij dragen de eenheidsenergie met zich mee. Androgyne energie betekend dat zij één zijn geworden met God, om één te worden met God mag elk wezen eerst zichzelf in eenheid brengen. Engelen bezitten die kwaliteiten en werken in de lagen die tussen de mens en God in besloten liggen. Hanaël betekend: DE KRACHT VAN GOD. Zijn daadkracht is zo sterk en voelbaar, dat jouw aardse pad meteen omgezet kan worden.


Lieve mensen hier spreekt de Engel Hanaël,

Ik ben verbonden met de Goddelijke straal die vanuit de ster Sirius en Venus komt. Deze beweging van de straal van Sirius, is bij vele nog onbekend. Nu de nieuwe aarde opengaat kan deze laag zich weer gaan tonen aan de mens. Wij maken nu de lijnen vanuit Sirius naar de aarde.


De laag waarin de Engelen van Sirius aanwezig zijn, is een onbekende en onzichtbare dimensie. Sirius bevat vele lagen en delen waar veel over gesproken is. Zoals Sirius A en B, daarnaast bevind zich nog een andere dimensie: De Engelensfeer van Sirius.


Deze bevat een "geheime" Engelencode:

"Om alle hogere kennis na de val van Atlantis te beschermen, zijn deze heilige codes naar de besloten dimensies overgebracht en geheim gehouden. Deze hogere dimensies werden onzichtbaar gemaakt, om misbruik te voorkomen. Inmiddels is de nieuwe tijd aangebroken om dit alles te gaan ontsluiten. Zodat de aarde en de mens deze heilige codes weer tot zich kunnen nemen, deze horen bij de mens en de aarde".


Hogere Goddelijke Kennis

De hogere kennis van Sirius is niet gelijk aan de hogere magie van Sirius. We maken nu de beweging om hoger in de trilling te gaan kijken en je ervaart nu de verbinding vanuit een hogere Goddelijke laag die verbonden is met Sirius.


Hogere Goddelijke kennis wordt verbonden met het hogere hart, de thimus (chakra).

Je begrijpt als deze wordt geactiveerd dat er zeer veel kennis binnen kan komen.


Activatie van het hoger hart

De activatie van het hoger hart is één van de belangrijkste onderdelen die na de hartchakra zal plaats vinden. Jullie worden hier allen vooral geestelijk op voorbereid. De aankondiging van dit bericht kan al heel veel omzetting geven, daar waar het nodig is. In het hoger hart bevindt zich een balans die verder gaat dan welke eenheid op aarde ook. Het is de Goddelijke eenheid. Vele Engelen van Sirius komen naar jullie toe, om dit deel te activeren. Vooral bij degene die een sterke verbinding met de ster Sirius hebben.


Het oude Egypte vernieuwt zich

Degene die herinneringen bij zich dragen van het oude Egypte, zoals vorige levens. Kunnen nu overstappen naar een nieuwe verbinding. De volle maan van juni gaat samen met de kracht van de hogere kennis. Deze gaat samenwerken en doorwerken naar de volle maan van juli 2020. De Leeuw. Ook hier speelt Sirius weer een rol. De maan van juli staat voor de keelchakra, het spreken. Het spreken volgens de nieuwe codes vanuit het hogere hart en de hogere Goddelijke kennis. Het wordt een bijzondere tijd en je zal deze activaties gaan ervaren en dit alles veroorzaakt een grote omzetting.

Engelen van Sirius en Venus

De balansbrengers vanuit Venus vormen de hogere *planetaire kennis van de eenheid van het vrouwelijke (blauw) en mannelijke (rose/rood). Deze twee vormen een eenheid met elkaar. De regenboogkleuren zijn verbonden met de Engelen van Venus, zij komen hieruit voort. Zij gebruiken de paarse eenheid via een planetaire energie en voeden zo moeder aarde via de kosmische kennis. Een planeet heeft een andere functie dan een ster.


De Engelen van de ster Sirius werken met verschillende stralen, maar deze vernieuwing is met de kleur lila en paars verbonden en met de hogere *stellaire kennis.


De ster Sirius heeft een zeer hoge trilling, vooral in het Goddelijke deel. De paarse en lila regenbogen dragen een hele hoge trillingen met zich mee. Dit is de eenheidskleur die nu geopend wordt voor de kristallijne aarde. Deze worden aangevuld met de zilveren en de gouden straal. Deze staan immers ook voor het hogere kosmische duo:


Het kosmische vrouwelijke, levende water (zilver) en het kosmische

mannelijke, levende zonlicht (goud).


Hoger kosmisch vrouwelijk en mannelijk van Sirius

Het hogere kosmische vrouwelijke en mannelijke deel worden zo opnieuw wakker geschud in de mens. Steeds weer opnieuw vanuit een hogere trillingen van zilver en goud. De Goddelijke aanraking wordt nu een feit en de hogere kennis zal geopend worden via de Engelen van Sirius. De oude hogere kennis op aarde, zoals in de piramides van Egypte, gaan ook verder open om de ontstane blokkades op te heffen. Deze worden direct vernieuwd in de laag van de nieuwe aarde. De kennis van het oude Egypte zal een basis vormen, maar deze basis waarop de nieuwe aarde opengaat wordt een totaal nieuwe beweging. De paarse kristallijne beweging.


Een Goddelijke groei zal plaats vinden en vele die hiermee verbonden zijn, staan op in dat nieuwe Goddelijke concept. Jij wordt opnieuw geboren vanuit deze fysieke aardse laag. Deze bijzondere beweging gaat gewoon door alles heen en jij kunt het dragen, omdat de nieuwe aarde het Aquarius Tijdperk binnengaat. Dit hoort bij Aquarius, dit is de kennis die bij het hogere hart behoort. De transmutatie van het oude gaat over in een nieuwe vorm. Wees niet bang en laat het oude los.


Paarse creatiespiraal

De creatiespiraal komt nu in beweging en wanneer jij dit altijd diep in je hart hebt gevoeld, dan komt deze bij je. Het opent in jou de creativiteit die je zo hebt gemist en die jij ooit hebt verbannen uit je leven. Deze spiraal van creatie is verbonden met de hogere kennis en de eenheid. Misschien heb je hier op gewacht, kon je daarom nooit beginnen met je creatieve vermogens? Is jou verbinding heel diepgaand en Goddelijk met deze Engelen van Sirius? Misschien ben jij één van hen.. maak dan de verbinding en geef deze energie door aan de aarde en de mens. Jij bent uniek in alles wat je doet. Vaak voel je je eenzaam op aarde. Maak de nieuwe dans van Aquarius en maak de kleuren heel. Laat je niet langer verstoren en zet je nieuwe begrenzing neer.


Deze paarse regenboogspiraal gaat goed samen met de kleuren van Aquarius, aqua bevat de regenboogkleuren van de blauwen en aqua kleuren. Het versterkt elkaar in de zuiverheid.


Co-creëren

Laat de paarse regenbogen als bloemen uit je handen stromen, maak je eigen dans op de nieuwe klanken en laat de nieuwe kleuren vanuit je stem stromen. Deze spiralen zullen het leven omarmen en het leven opnieuw inblazen in je hoger hart.


Deze speelse en kinderlijke energie van het kleine jongetje en meisje, bevat heel veel zuivere liefde. Tegelijkertijd omarmt de moederlijke empathie en de vaderlijke bescherming het kind. Omarm jezelf met de energie van de Engelen van Sirius en ervaar hoe mooi deze is. Opnieuw gaan zij ontstaan op de aarde en brengen een totaal nieuwe vorm, jij mag mee gaan creëren: "in co-creatie met de Goddelijke beweging".


Onrustig gevoel

Ben je op zoek naar iets nieuws of voel je vanbinnen dat er iets staat te gebeuren: Dan kan dit weleens de connectie zijn met de Engelen van Sirius. Deze energie is anders en heel opgewekt. Valt er vandaag of morgen een mooi veertje voor je voeten of een bijzondere bloem? Dan is dit een uitnodiging vanuit de nieuwe energie. Een zuivere paarse Lichtstraal vanuit een nieuwe spiraalvormige beweging komt dan op je pad.


Deze vernieuwde paarse regenbogen gaan samenwerken met de violette vlam en de de paarse kristallen. Alle paars gekleurde energieën komen samen en worden vernieuwd. Alles raakt deze energie aan en vernieuwen de heilige codes.


Mens en dualiteit

De meeste mensen denken dat zij net als Engelen eerst " in een perfecte eenheid" moeten zijn om met God contact te maken. Mensen in de duale wereld mogen ten alle tijden contact maken met God, daar zijn geen voorwaarden aan verbonden.


Hoop, wanhoop en de roep

De enkeling welke diep is gezonken in een lagere wereld van mist, kan op een bepaald moment zo wanhopig roepen om de hulp van God, dat deze direct een openbaring krijgt. Een directe Lichtstraal wordt in hen geopend en de verbinding die dan ontstaat is zo puur en liefdevol, alsof zij door een bliksemflits geraakt worden.


Kracht van het geloof

Bijna geen enkele mens op aarde is permanent perfect in balans, want de dualiteit speelt een grote rol. Deze brengt vaak onbalans, storingen en pijn. Wat is perfectie en waar draait het om? Het gaat om de kracht van het geloof. De passie om te geloven in een grote krachtige liefdesbron waaruit jullie allen zijn geboren is niet voor iedereen zo simpel. Daarom zijn er Engelen, om jou te helpen.


Engelencodes van Sirius zijn heel krachtig en liefdevol


Beelden gaan spontaan in je open, tijdens een meditatie of droom. En zelfs gewoon overdag. Deze beelden zijn de nieuwe taal en op die manier wordt alles vernieuwt. De toon van de paarse vernieuwing wordt ingezet. Het tilt je op naar een andere werkelijkheid. Langzaam kunnen je ogen wennen aan de nieuwe waarneming. Je neemt anders waar, je geest registreert alles anders. Dit is heel nieuw voor jou als mens en tegelijkertijd verteld je ziel: "Hier heb ik op gewacht". Tijdens de omzetting, kan je overvallen worden door een diepe slaap of een intense moeheid. Geef er maar aan toe, het is belangrijk dat je deze gevoelens volgt. Je hebt je rust hard nodig, want deze omzettingen kunnen best pittig verlopen.


Dit was de Engel Hanaël vanuit de Engelen-sfeer van Sirius en Venus


Ik groet de vernieuwing in je hoger hartVia Arthura


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©All rights reserved ART-hura/ Ashtar-Rose


Comentarios


 ARCHIEF
bottom of page