top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Gekwelde Zielen in de Storm van Wanhoop

Sanat Kumara: Utopia van Liefde

Vele die in de storm van chaos terecht komen zullen het onderscheidingsvermogen verliezen en de leugen geloven. Totdat de ruis in hun hoofd verdwijnt, dan gaan zij beseffen dat dit het geluid is van een verwarde geest. De angsten die steeds vanuit de buitenwereld binnen komen zorgen voor een mistlaag. De angst om het oude comfortabele leven te verliezen maakt sommige zwak en beïnvloedbaar. In de buitenste laag bevinden zich de minachtende machthebbers die deze waanzin met vulgaire passies uitdragen over de mens. Degene die steeds meer willen en geen genoegen met minder nemen, willen winst boeken via de ellende van de zwakkere. Daar broedt de anti-christ.


Maar wanneer de minachtende machten elkaar verslonden hebben, zullen de zachtmoedige de wereld erven.

UTOPIA

Degene die vanuit hun innerlijke kern de waarheid volgen zien langzaam de zon opkomen. Het vertrouwen in een vredige toekomst geeft hoop. Het voed het licht in hun harten. Zij zijn degene die vredelievend opstaan en de zachtheid die zij in het hart dragen wordt hun overleving. Het zorgt voor een nieuwe kijk op alles. Put hoop uit deze gedachten, want het zal gebeuren.


Deze wakkere mens zal zich uit de chaos terugtrekken en zich in de stilte plaatsen. Want daar waar de vrede is kan men de innerlijke liefde voelen. Wees een voorbeeld voor de ander en versterk dit gevoel in elkaar. Laat je niet langer opjagen in een hoek, maar maak van deze plek een veilig nest. Het is het gevoel van angst wat alles benauwd maakt. Wanneer je kan leven vanuit de vrijheid in je hart, dan manifesteer jij de hemel op aarde. Het gaat langzaam opstaan. Bereid je voor op een Utopia binnen jouw bereik.


Vanuit de handen ontsproten en soms nog wat onwennig opgebouwd, ontstaat er een wereld van schoonheid en Liefde. Deze vredelievende mens zal de natuur omarmen, want de storm van chaos bracht veel pijn en verdriet. De chaos vernietigd de oude wereld van macht, maar jullie zijn niet alleen. De aarde is krachtig en in haar kern huist een Utopie. Deze vorm van leven gaat naar jullie toe komen en tevens vanuit de hemel zal er een nieuwe impuls gaan neerdalen. Een Goddelijke energie met vele nieuwe methodes om de nieuwe aarde met harmonie te bevruchten gaat komen.


STORM VAN CHAOS

De storm van chaos zal nog stevig tekeer gaan en vele wakker schudden in dit pittige proces. Het zal een strijd en overwinning worden vanuit de geest. De psyche van de mens komt onder druk te staan, omdat het oude moet blijven presteren. Dit is de valkuil dus laat je niet strikken. Alleen jouw eigen keuze om daar in mee te gaan of niet zal je helpen. Uiteindelijk zullen velen een heldere blik ontwikkelen, soms gehavend en andere weer niet. Vele zullen overgaan naar het hemelse licht, maar aan alles komt een einde. Vrees dus niet voor de storm van chaos, maar omarm je eigen liefdevolle gedachten.


BLIJF VERDRAAGZAAM

Het is de kunst om de andere in zijn waarde te laten, zodat je eigen vrede niet verstoord wordt. Probeer lankmoedig te blijven in een stevig debat. Vermijd de heftigheid van het gelijk. Deze hele oorlog van waanzin drijft de mens tot gekte. Ga er niet in mee.


MONSTER VAN DE ANTI-CHRIST

Wanneer de buitenwereld je gaat raken en jouw pijn wordt blootgelegd, blijf dan toch in de liefde en laat de zachtheid opstaan. Voed het monster van de anti-christ niet, herpak jezelf steeds weer opnieuw. Verwerk hetgeen wat nodig is en stap in het licht. De minachtende machten voeden het beest van de hel. Steeds groter zal het worden, om de storm van chaos op te bouwen tot een groots imperium. Zij zullen de onderdrukte geesten manipuleren om hen tot waanzin te drijven. Om de mens tegen elkaar opzetten, zodat de mensheid ten onder gaan.

EENVOUD

De zorgen zullen stijgen en de wanhoop drijft vele tot waanzin. Blijf in de eenvoud en draai niet dol in de vele negatieve spiralen die ontstaan. Probeer je elke dag te focussen op datgeen wat echt telt. Laat het andere los. Positiviteit en Lichtkracht zullen je helpen! Belast je hoofd niet met giftige pijlen die op je af komen, weer ze af. Niet alles dien jij op te lossen. Het schuldgevoel wat de minachtende machten bij jou neer willen leggen zijn niet relevant.

GENIET

Probeer ten alle tijden te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Een klein gebaar van liefde kan de ander helpen om door te gaan. Een glimlach in een menigte, kan de spanning doen keren. Wees bewust van het Licht wat je uitstraalt. Verkramp niet, maar sta op in zachtheid. Met een warm hart kun je vele bereiken in de stilte. Elk mens mag de eigen verantwoordelijkheid nemen voor het pad wat zij kiest. Wees liefdevol voor je medemens, maar trek je op tijd terug wanneer de sfeer onveilig wordt. Versterk jouw innerlijke kracht en innerlijk licht door de goddelijke energie van liefde. Niet de paniek, maar de rust in je hart en geest zullen de juiste keuzes maken.


AARDS PARADIJS LIGT IN JE HART

Creëer je eigen veilige haven in de storm van chaos. Wanneer je samen met gelijkgestemde op het pad loopt van liefde, kom je goed door de storm heen. Het gevoel van een aards paradijs ligt bij ieder mens diep in je hart verborgen, open deze poort. Zoek in de stilte het innerlijke punt op in het centrum van het hart. Dit punt wordt je verbinding met de kern van de aarde en zal je leiden naar het juiste pad. Juist wanneer je zorgen hebt of in paniek raakt.

Voel je niet eenzaam in de storm, maar sterk met elkaar.


Adonai Sanat Kumara


Ik groet het Licht in je hart


23 november 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved

Comments


 ARCHIEF
bottom of page