top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Engelenportaal 4-4-4: Dag van het Licht

ASHTAR: Portaal van de Engelen op 04-04-2020 is geopend

Er gebeurt veel in dit kristaljaar en vandaag komt er iets bij, een helende Engelen-energie stroomt naar jullie toe. Het is de dag van het Licht en dit Engelenportaal is vannacht geopend: "Vele van jullie zijn opgehaald tijdens de slaap om deel uit te maken van dit Licht."


Dit is een prachtige dag om contact te maken met een zuivere Engelen-energie.


VIER HET LEVEN

Dit is een bijzondere tijd waarin de Lichtkrachten zich vele malen laten zien op aarde, in de vele vormen waarin zij kunnen verschijnen. De zon, een levend medium speelt een grote rol tijdens deze vierde kristalmaan van april. Vier vandaag het Licht in jezelf en om je heen. Vier het leven. Er gaat geen dag voorbij of de dood wordt benadrukt in de media en respect voor allen die de keuze hebben gemaakt om op dit tijdstip over te gaan.


Laat negativiteit niet jullie leven beïnvloeden

Probeer vandaag het licht te ervaren en te vieren, zodat dit als een medicijn ingeprent wordt in jullie geheugen. Neem dit mee voor de donkere dagen die zullen volgen. Weet dat er altijd Licht aanwezig is, probeer het Licht van vandaag in jezelf op te nemen als een gouden zon van liefde, helemaal door je heen. En vanuit het hart deze Engelenpoort te openen, maak contact met dit zuivere Licht. Deze energie gaat jullie beschermen, de Engelenpoort is geopend en vele dragen een Engelen DNA, welke met de Engel Michaël is verbonden.

De celstructuur kan hierdoor een verandering ondergaan, zodat het virus de celwand niet kan binnendringen. Dit is ook een energetische bescherming.


GEBED ENGEL MICHAËL

Hier ben ik, de Engel Michaël: Vele van jullie worden aangeraakt en de herinnering vanuit de Engelendimensie gaat open. Een zacht gezang zal bij jullie komen, zo vanuit de Hemel. Maak vandaag een moment vrij om in stilte te gaan en open jouw gebed:


Roep mijn naam en vraag om mijn hulp en ik zal jullie beschermen. In deze Engelenpoort ben ik aanwezig en de vele Engelen zullen de aarde gaan bevolken. Vandaag is het de dag van het Engelenlicht. Een krachtig medicijn die jullie allen nodig hebben in deze crisis. Dit kristaljaar verhoogt de energie van de aarde en de mens, in een rap tempo.


Vannacht ben ik bij je geweest en ik heb je uitgenodigd voor een mooi wonder, het aanschouwen van de opening van het Engelenportaal waaruit mijn energie stroomt. Komende nacht zal ik weer vele uitnodigen. Jullie zijn allemaal welkom, ooit hadden jullie allen een Engelenstatus. De energie die nu doorstroomt naar de aarde, blijft doorstromen naar ieder die deze wilt ontvangen en zal hulp bieden aan vele die in een donkere periode terecht komen. Je mag dit Licht in vreugde omarmen.


Deze komende periode zal voor veel verandering zorgen, de mens zal in een rap tempo volwassen mogen worden. Jullie bewustzijn maakt dit jaar een grote sprong en daaruit komen vele nieuwe ideeën tevoorschijn. Het zal lijken alsof zij voortkomen uit het niets. Zij komen voort uit deze Lichtenergie, uit deze Goddelijke creatiekracht.

Misschien nog niet zichtbaar voor jullie allen, maar dat gaat komen. Vele zullen ervaringen gaan krijgen die hen wakker gaan maken voor het bestaan van het Goddelijke Licht en de andere dimensies.


Als je wilt kun je vandaag (en ook daarna) vragen om de aanraking van de Goddelijke vonk in je hart, zodat deze geactiveerd wordt in het kristallijne veld. Vanuit een kristallicht gaat je hartenkern dan schijnen.MICHAËLS GEBED IN KRISTALLICHT


ZEG:

"Ik ga naar de stilte van de Engelenpoort en vraag om hulp en bescherming

In dit grote Licht, vraag ik om de aanraking van God in mijn hart

Ik vraag aan de Engel Michaël om mij mee te nemen naar een zuiver gezang

Zodat ik opnieuw kan kijken

Zodat ik opnieuw kan zien

Zodat ik opnieuw kan voelen

Zodat ik opnieuw kan horen en ruiken


En mijn Goddelijke vonk geactiveerd kan worden

in de laag van de kristallijne vibratie

Zodat mijn ziel en menselijke wezen beschermd zijn voor wat er komen gaat

Ik vind dan de kracht die nodig is,

de wijsheid en ondersteuning mag ik volgen

vanuit mijn heldere waarneming

Zo kan ik veilig leven

Zo kan ik de kracht ervaren

en in vertrouwen blijven


Ik sluit dit gebed af met liefdevolle woorden en gedachten

En laat ik de stilte opnieuw in mij dalen

Zodat ik weer veilig terugkom in mijn menselijk bewustzijn,

in de energie van de Engel Michaël.


Op die manier kan ik veilig zijn

er is geen angst die mij afleid

en wanneer er toch angst of paniek over mij heen komen,

dan zal ik deze weer wegblazen

Ik ben de kracht

Ik ben een medewerker van het Licht


Adonai ENGEL Michaël,


(al-tijd in eenheid met Ashtar)


ASHTAR


VIERDE KRISTALMAAN 2020

Vanuit deze Michaël-energie kan elk mens een beroep doen op de heilige bescherming van de Engelen. Na dit Engelenportaal zal de vierde volle kristalmaan van 8 april 2020 een supermaan gaan vormen. Dit wordt een supermaan in het gouden licht van de zon. De zon is een ster en bevat helende kristalvormen vanuit het witte-gouden licht welke opgedeeld uitstraalt in vele kleuren.


POLITIEKE MACHTHEBBERS

Jullie machthebbers blijven niet achter, althans niet allemaal. Zij worden door ons regelmatig bezocht. Bij sommige ben ik, Ashtar bewust met mijn sterrenbroeders aanwezig en proberen we de machthebber een andere visie te tonen via inzicht, vooral wanneer het politiek spannend wordt en een oorlog op de loer ligt. De VS benaderen we al een tijdje en President Trump mag dit contact bewust beleven hij heeft zo veranderingen doorgevoerd om een naderende oorlog om te zetten. Maar ook nu, tijdens deze uitbraak van het virus, wat ook een (subtiele) oorlogsvoering inhoudt.

Er mag nog veel meer verandering ontstaan. Het corona (SARS) virus gaat dit zichtbaar maken. Hopelijk gaat het besef dan op empathisch gebied open. Een andere wereld ontstaat niet zomaar..


Inzicht geven: "Wij laten machthebbers tijdslijnen zien, hoe dingen verlopen als zij doorgaan met hun huidig spel."


Op een onbewuste manier spelen wij een rol in de gedachten van de machthebbers en proberen zo hen aan te raken in hun visie. Dit kan gaan via een onbewuste influistering, om hun beperkte blik verder te openen en het hart aan te raken.. Dit is hard nodig en wij zouden dit niet mogen doen als er geen noodzaak was ontstaan. De mensheid verkeerd in gevaar doordat een bepaalde groep die experimenteel wil werken in het bewustzijn van de aarde. De mensheid speelt hierin de hoofdrol, maar wat deze verborgen machthebbers (nog) niet beseffen is dat zij geen alleen-macht hebben over de evolutie van de aarde.


Ik heb eerder benoemd dat het virus muteert naar een SARS 3. Deze tweede golf willen zij doorvoeren, en het is de vraag of zij dit alles nog in de hand hebben? Waar zij geen rekening mee gehouden hebben is dat de Lichtkracht van de aarde toe neemt. Hun paniek is inmiddels groot: alles pakt anders uit dan zij dachten. Daarin proberen wij steeds aan hen uitleg te geven, want de kennis van het Licht daar sluiten zij de ogen voor. Hun onwetendheid blijft zo doorgroeien naar een piek, waarin een omslag niet meer mogelijk is voor hen. Daarnaast gaat de kristallijne evolutie van de aarde gewoon door..


Het Licht is zo direct aanwezig op aarde en vermengt zich met het bewustzijn van de mens.

Dit kristallijne bewustzijn staat op vanuit compassie en liefde.


Sta regelmatig stil bij wie jij werkelijk bent: een Engel van God, vergeet dat niet.


"Wij danken allen die een meditatie neerzetten groot of klein, wij en de Lichtkrachten zijn daarbij aanwezig."


Wij groeten het kristallicht in je hart


Adonai

Ashtar en Engel Michaël04-04-2020Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de link en bron: ©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved
Comments


 ARCHIEF
bottom of page