top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Eclips deel 2: Waarschuwing Superkracht

Achneton: De Zonnekracht in jou kan Exploderen


MIJN DROOM:

Achneton heeft mij een waarschuwing gezonden. Ik werd vannacht wakker vanuit een bizarre droom. Het enigste wat mij is bijgebleven: 'De Gorilla een superkracht ontwikkelde en de kracht van KING KONG kreeg.'


OERKRACHT

Het bizarre aan deze droom is dat dit heftige deel van de droom werd herhaald, ik heb nog nooit een herhaling in een droom meegemaakt.


Is dit een soort oekracht die ik ervaarde? De manier waarin ik wakker werd was zo heftig dat ik de uitleg van de droom als een alarmsignaal binnenkreeg. Dus ik ben direct gaan schrijven.


MANIFEST VAN SUPERKRACHTEN

Ooit toen de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne een jaar duurde, kwam er een agressieve gorilla langs en ik schrok enorm van dit beeld.... wat was dit voor beeld? Ik begreep uiteindelijk dat de gorilla Rusland voorstelde en dat deze energie nu ging opstaan in een andere vorm, Rusland was er blijkbaar klaar mee. Hij liet niet alleen de tanden zien, maar de gorilla sloeg ook op zijn borst en maakte zijn intenties duidelijk.


Ik dacht : 'Ooh jee, ze hebben Rusland echt boos gemaakt, die gaan een tegen reactie geven'. Dus ik zuchtte, want dit gaf mij geen goed voorgevoel. De oorlog moet juist stoppen.. nu wordt het alleen maar erger. Wie maakt deze gorilla zo boos?


Ik kies geen kant, want oorlog is iets wat tussen de grootmachten afspeelt en de vraag: 'Wie begint en wie eindigt is vaak betrekkelijk, vanuit welke kant bekijk je een oorlog?' Vaak heeft het te maken met onze eigen veiligheid. Waar voelen we ons veilig in, welk onveilig beeld komt op in ons hoofd, maar wat zegt het warme hart? Luisteren we daar wel genoeg naar...


KING KONG

In mijn droom werd de gorilla dus KING KONG en brak los uit de bestaande beperking.

Heel duidelijk werd ik in het gevoel gezet van deze enorme oerkracht, ik voelde deze toenemen tot er een superkracht ontstond en ik toen kwam de sprong en voelde de energie van de uitbraak. Terwijl ik keek naar deze superaap maakte hij de sprong naar de vrijheid, dwars door alles bakens heen. Wow, dat was echt heel bizar. Twee keer werd ik door dit gevoel heen geleid en ik vond het angstaanjagend. Ik voelde het vanbinnen en zag het tegelijkertijd vanuit een derde persoon.


Wat betekend dit?

Mijn eerste ingeving was: 'Is het Rusland die nu als een KING KONG, de reuzenaap gaat opstaan en de grenzen doorbreekt van landen of versterking krijgt van andere grootmachten?' Best heftig. Wat betekend dit politiek gezien voor Nederland en de rest van Europa?


Maar toen ik iets rustiger werd en Achneton sterker door mij heen kwam, kwamen er nog meer beelden voorbij. Beelden van een superkracht in mijzelf, in de ander en in alles. Het beeld veranderde. In 2024 zal er een krachtige energie opengaat en de fotonen gaan onze energie vergroten. De superkracht zal niet alleen opstaan in de oorlog, het negatieve, maar juist ook in het positieve, in onze lichtkracht. Supermooi.


Dat was geweldig nieuws, maar hoe ga je hiermee om? Want eerlijk gezegd, de kracht van KING KONG was ook best overweldigend. Vaak wordt er gezegd, de mens is bang voor haar eigen licht, want we zijn steeds maar bezig om onze schaduw te overwinnen, zoals in een oorlog of strijd. Waarschijnlijk is dat makkelijker, meer voor de hand liggend.


Deze sprong waarin jouw kracht een superkracht wordt is een immens apart gevoel.

Voor het grote geheel kan dit ook het collectieve bewustzijn van de mens betekenen en de kering aankondigt, we zijn het beu... we willen niet langer gevangen zijn in een onderdrukking.


LICHTKRACHT VERSUS SCHADUW

OF is deze superkracht iets wat buiten ons zal afspelen of is het juist iets binnenin ons? Het zal beide zijn. Deze grote superkracht gaat ontwaken in alles! WOW.


Langzaam worden we dit jaar voorbereid op een bijzondere energie die in ons open gaat, maar die ook buiten ons zal ontstaan. Achneton wil hier iets over doorgeven, het heeft met de kracht van de zon te maken en daarom is deze droom langsgekomen, om nog iets door te geven over de komende eclips. Deze eclips gaat deze kracht langzaam openen, het is de start van iets nieuws.


______________________________________________________________________________ACHNETON:

'De zon gaat open in de mens en haar daadkracht wordt hierdoor enorm vergroot. Wij, zonnewezens, willen je ook een waarschuwing geven. De zonnekracht is een enorme mooie energie, een superkracht die de mens mag gaan ontwikkelen. De nieuwe aarde zal bevolkt worden door zonne(steren)mensen.


In de nacht verschijnt de maan en het licht van de sterren wordt zichtbaar, dit is het vrouwelijke deel wat droomt en overdag straalt de zon en manifesteert wat er gedroomd is. Belangrijk is deze twee één laten worden in je hart. De zon is ook een ster, want in de nacht wordt de zon een ster en overdag de zon. Het heeft alles in zich.


POSITIEF EN NEGATIEF

De kracht van de zon is zowel mannelijk als vrouwelijk. Wij, zonnewezens leven in de eenheid en deze kennis willen wij heel graag doorgeven aan de aarde, de aarde GAIA weet dit en beseft dat haar kinderen deze krachten en wijsheid nodig hebben, om deze goed te gaan gebruiken. Op allerlei wijzen zal deze kennis bij de mens binnenkomen: 'Vanuit angst en strijd, maar juist ook vanuit liefde en eenheid.'


Elk menselijk wezen mag de Ascentie vanuit de zon gaan omarmen en wij raden aan om dit te doen vanuit harmonie. Je begrijpt dat deze superkracht een mens kan maken tot een goddelijk wezen, maar ook kan leiden tot de vernietiging van elkaar. Beide delen zijn aanwezig in de dualiteit. Schep je eigen wereld via manifestatie en droom jezelf vrij. De eenheid bevindt zich in een vorm van denken en voelen, daar waar alles samenkomt.


UITVERGROTING

Door deze zonnekracht wordt alles uitvergroot, elke kant van het verhaal gaat een eigen leven leiden en door de angst wordt deze 100 x zo groot, weet dat het dan een ondragelijke situatie kan worden. Het kan mensen aanzetten tot gekte en dit moet voorkomen worden.


Wij, de zonnewezens van het eenheidslicht, beseffen dat en wij gaan helpen om deze energie in goede banen te leiden. Dat is onze functie, wij zijn daarin ervaringsdeskundige. Daarnaast mag de mens ook uit eigen ervaring leren hoe om te gaan met deze grote krachten. De mensheid mag de eigen problemen onder ogen zien en deze oplossen.


LIEFDE ZAL DE AARDE OVERSPOELEN

Richt je aandacht op de liefdesgolf die ontstaan is en dan komt het goed. De chaos die zich ontwikkeld komt voort uit duale gedachten, ook deze gedachten en manifestaties mogen door de mens zelf omgezet worden. De kracht om het negatief om te buigen naar positief is een creatief proces van manifestatie.


VERNIEUWING

De vernieuwing vindt plaats, daar waar mensen vast lopen in het doolhof van hebberigheid.

In dit knelpunt worden immers vele negatieve stukken omgezet en daar waar de schaduwdelen actief zijn opent zich een nieuw bewustzijn. Dit bewustzijn is het nieuwe besef en is ontwikkeld tijdens de jaren van verwarring en wanneer je luistert naar deze innerlijke stem van harmonie, dan kan dit leiden naar het juiste punt van vredige rust.


Op welke energie focus jij je?

Vele van jullie hebben een moeilijk tijd achter de rug en zijn door zeer bizarre en onredelijke situaties heen gegaan. Dit heeft iets in jouw verandert en dit is de voorbereiding op wat er gaat komen.


Hoe ga jij om met de superkracht die steeds groter wordt?

Wat ga je doen als er om je heen veel uitdaging speelt?

Dit zijn geen makkelijke kwesties, maar ze kunnen wel anders aangepakt worden. De chaos zal veel schaduw opwerpen, overwin deze vanuit het hart. Blijf een goede intentie behouden en stel je grenzen. Blijf rustig en tel tot tien, wees mindfull. De schaduw zal zich laten zien. Bij de één dringt de ervaring wat intenser binnen dan bij de ander.


Vul je hart met liefde en harmonie en kies de juiste oplossing. Raak niet overbelast en gebeurt dit toch, dan moet je goed voor jezelf zorgen. Vind rust op een veilige plaats, maar soms is in actie komen ook een vorm van zelfbescherming. Zorg dat de Boeddha van mindfulness in je hart aanwezig blijft om jouw kern te beschermen, zodat jouw uiterlijke actie niet doorslaat in agressie..


GELD EN ENERGIE

Wanneer geld in je leven een belangrijke rol speelt, positief of negatief, onderzoek het dan. Kijk in de spiegel van het geld en vraag jezelf af waarom dit zo is? Macht en geld gaan vaak samen. Heb je geld nodig om je machtig te voelen, erbij te horen of boven andere uit te steken? Is er een gevoel van onmacht of minderwaardigheid doordat je juist niet veel geld bezit en je dit wil opheffen door meer geld te vergaren? Wil je beloond worden door geld? Waar geef jij het geld de schuld van, zet jij geld in het midden van alles? Keer dit om, geld is een vorm van energie en deze kun je goed en kwaad inzetten of vermijden.


Raak niet in paniek

Zorg voor een preventief plan en maak het je eigen. Vind een oefening, een manier die bij je past en die je helpt om weer tot rust te komen. Train dit dagelijks en bouw het op. Kies voor de juiste positieve energie en focus je daarop.


De zonnekracht zal je helpen, want wanneer jij de intentie in je draagt van een liefdevolle houding, dan zal deze versterkt worden door het licht. Wanneer jij de intentie in je draagt van angst, agressie of bezitterigheid dan zal deze ook versterkt worden ten nadelen van jezelf. Hef het schuldgevoel op.


De kosmische spiegel wordt heel groot en de reflectie zal je wakker schudden


Maak je keuze vanuit een rustig gevoel en niet vanuit paniek. Er gaat veel opstaan, maar jij als mens kan ook veel omzetten en positief beïnvloeden. Sta op in wie je werkelijk bent, een goddelijke wezen.'


Vanuit liefde naar jou toegezonden......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dank je wel Achneton,


7 April 2024


Arthura HectorDit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All rights reserved.

Comments


 ARCHIEF
bottom of page