top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Drieluik Lichtversnelling

"De Ontknoping van het Verlichte Hart"

ASHTAR: DE ONTKNOPING

De volle manen van 21 september, 20 oktober en 19 november in 2021 vormen een energetisch drieluik en staan symbool voor een grote Lichtversnelling.

Deze lichtversnelling gaat in drie golven opstaan en komt tot een hoogtepunt in de maand december van 2021. Deze Lichtversnelling zal zorgen voor een grote ommekeer.


Er zal in dit energetische drieluik van licht een grote ontwikkeling plaats vinden welke voor een unieke ontknoping gaat zorgen in 2022. Deze ontknoping krijgt vorm wanneer er tijdens deze volle manen de verlichting in de harten neer gaat dalen.


Wanneer het duister wordt verdreven

De duistere energie werkt vanuit een manipulerende drijfveer om het territorium van het grote geld te beschermen. Zij gaan zodanig ver in hun handelen, dat hun maskers verdwijnen en de ware aard tevoorschijn komt. Zij worden zichtbaar en dat geeft inzicht in hun werkwijze. Deze zichtbaarheid zal hen niet goed bevallen.


Zij verliezen hun gezicht en hun manieren!

Deze destructieve macht gaat zodanig in de knel komen dat zij zeer angstig gaan worden. Wanneer zij hun klauwen uit gaan slaan naar degene die weerstand bieden, komt hun ware aard in beeld. Degene die ondanks alle angstprogramma’s staande blijven worden als eerste klein gemaakt. Het nieuwe programma van deze geldwolven wordt nu zichtbaar! Zij hebben grote haast, omdat de mens verandert door het Licht. Het fotonenlicht vanuit de kosmos wordt groter en groter. Zij willen de mens door middel van vele angstscenario’s in een heel snel tempo opjagen en in een hoek drijven. Zodat het hart versluierd blijft, maar dit is voor even. Daarnaast moeten zij hun eigen ego beschermen en hun middelen worden drastisch neergezet. Op dat moment verliezen zij hun fatsoen en manieren. Terwijl dit alles afspeelt gaan vele harten verlicht worden.


Anti-christ

Wanneer de anti-christ opstaat en zichtbaar wordt in vele lagen, wordt het hart van de mens geactiveerd en verlicht door de Goddelijke interventie. Deze bescherming zal op een liefdevolle en natuurlijke wijze verlopen.


VELE HARTEN GAAN OPEN EN RAKEN VERLICHT WAARDOOR DE MENS ALLES GAAT DOORZIEN EN HET NEGATIEVE GELUID GEEN SCHIJN VAN KANS MAAKT.


In elk wezen op aarde bevindt zich een dualiteit, door veel angst raakt het duale hart in de war. Het drieluik van licht zal dit hart beschijnen en hoop geven. Hoop op een andere nieuwe toekomst, los van al het geweld. De mens zal massaal gaan dromen over een nieuwe wereld van vrede. De vele angsten die opstaan zal een grote wanhoop oproepen en uiteindelijk leiden tot een tegenovergesteld resultaat, want het verlangen naar vrede zal in elk hart zo groot worden dat in elke gedachten van de mens de vrede weerspiegeld gaat worden.


Hoe meer de manipulators gaan dwingen, hoe meer mensen wakker gaat worden. Als er in de ogen van macht, de energie van de antichrist verschijnt zullen vele mensen schrikken. Deze shock schudt de geest flink wakker, want wie wil er onderdeel zijn van een indirecte vernedering van de medemens?


Vaccinatie of geen vaccinatie

De media gonst regelmatig om discriminatie tegen te gaan, maar tegelijkertijd wordt er een nieuwe vorm geboren. Het gaat nu niet meer om het uiterlijk van de mens, maar om jouw levensinstelling. Jouw visie en jouw basis. Deze tegengestelde feiten raken verward met elkaar. De mens is een evolutionair wezen en wil vooruitgang, groeien naar een eenheid. Het liefdevolle innerlijke gevoel gaat alles overwinnen.


TWINTIG PROCENT ?

Een klein percentage van de mensheid wil niet gevaccineerd worden, wanneer de machten deze vrijheid gaan aantasten, komt er een kentering. Deze kleine groep staat voor een andere manier van leven, een ander beleid en een andere manier van genezing. Blijkbaar is deze kleine groep, deze druppel een gevaar op hun gloeiende plaat van manipulatie. Hoe kan dat? Waar zijn zij zo bang voor en waarom schieten hun ogen vol vuur wanneer zij spreken over deze groep van vredelievende opstandelingen?


JOUW LICHTKRACHT

Wees je bewust van je eigen lichtkracht en het licht wat jullie samen verspreiden, hoe klein het percentage ook lijkt te zijn. Jullie kracht om de chaotische plannen te doorkruisen is vele male groter. Zo enorm groot dat zelfs zonder strijdwapens, maar via een mooie verbinding in de stilte vrede ontstaat. Vanuit het Goddelijke Licht van liefde zal er een nieuwe wereld gemanifesteerd worden. Manifesteer jouw nieuwe wereld van empathie en deze zal ontstaan. Blijf erin geloven en bepaal je eigen positie in dit strijdveld van psychologische manipulatie. Kom los van dit geweld en sta op in een andere laag van licht. Jouw frequentie stijgt en je wordt ongrijpbaar. Blijf alert, maar in vertrouwen.


ACTIVATIE VAN HET HART

Er zal in jouw hart een activatie van licht ontstaan. Door het versnelde licht vindt dit plaats en de Goddelijke interventie wordt een feit. Vele Lichtkrachten gaan nu op aarde zichtbaar worden. Aan jullie hemel, maar ook op en in de aarde. Ze zullen naast je gaan lopen op verschillende manieren. Jouw frequentie stijgt, zo ook van de aarde.


INGRIJPEN VAN HET LICHT

Het ingrijpen van het Licht gaat nogmaals plaats vinden!

Alleen wanneer er speciale gelegenheden zijn mag dit gebeuren. Er komt een bijzondere periode aan en in december zal dit plaats vinden. Jouw sterrenkracht wordt groter en je kan dit gaan ervaren als een grote liefdesgolf die over je heen gaat komen. Het opent het hart op een zeer bijzondere manier. Tijdens het energetische drieluik in de maanden van september, oktober en november 2021 zal er tijdens deze volle manen een voorbereidingen getroffen worden om jouw energieniveau omhoog te brengen. Wij van het licht van de liefde openen de poort naar de verlichting.


VERLICHTING IN DE HARTEN

Het ingrijpen van het Licht gaat op een hele unieke manier plaats vinden. Op verschillende vlakken zal dit ontstaan. Dit wordt zichtbaar voor iedereen. Vele manipulatietechnieken zullen tot stilstand komen of niet meer werken. Het corona virus zal als matig worden ervaren met milde klachten of zelfs met geen enkele klacht. De uitschieters zullen vooral in een gemuteerde vorm van het virus voorkomen en vaak in combinatie met het corona vaccine.


De reacties tussen mutatie van het corona virus en het corona vaccin kunnen voor sommige heftig uitpakken. Het experiment komt langzaam ten einde, omdat de resultaten niet uitvallen zoals de machthebbers hoopte. Zij kunnen de mens niet langer meer aan het lijntje houden, omdat het hart wordt geactiveerd en bij zeer vele leidt dit tot een grote ontwaking.


UIT HET OUDE PROGRAMMA STAPPEN

Wanneer het hart geactiveerd wordt en verlicht raakt, gaat het grote licht van de fotonengordel door jou heen stromen. Er gebeurt iets moois in de geest en in het hart van de mens. Vele gaan openbaringen krijgen. Deze versnelde lichtfrequenties zorgen dat het hart open gaat en dit past niet meer in het oude manipulatie programma. 2022 wordt een zeer bijzonder jaar. De voorbereidingen zijn stevig aan de gang en zullen vele versteld doen staan.


INGRIJPEN VAN HET LICHT

Doordat de lichtfrequentie op aarde en in het hart gaan stijgen, gaan de kosmische Lichtkrachten ingrijpen. In dit veld van hoge frequenties kunnen de lagere negatieve wezens niet langer meer hun werk doen. Zij verzwakken en dan komen de Goddelijke hulptroepen in beeld. Zij zullen vele nieuwe natuurlijke codes van empathie ondersteunen. Zodat de mens deze kan uitvoeren en tot uiting kan brengen. Er worden nieuwe Goddelijke verbindingen aangelegd via het kristalveld, zodat de mens in een nieuw veld kan manifesteren. Wij openen voor jou deze lichtpoort. De verbindingen die wij vanuit het Licht gaan maken worden in alle lagen doorgevoerd.


Het licht gaat overal indalen, zodat de aarde veilig kan stijgen in haar trilling en de fotonengordel binnen kan treden in het veld van de aarde én in ieder die dat wenst.


Werk hard aan jezelf in de komende maanden, zorg dat je energieniveau goed in balans blijft en laat je niet misleiden door angsten van buitenaf. Blijf realistisch en zorg dat je veilig bent, maar wees niet bang. Ga door en volg je intuïtie. Jouw innerlijke stem zal steeds luider gaan spreken, de koers van het licht gaat vanuit een vredelievende beweging voorwaarts. Deze zal alleen maar sterker worden en de harmonie die je zult ervaren zal groot zijn.


Het Licht neemt toe op aarde, besef dit.


Ik groet het Licht in je hart

Adonai Ashtar


26 oktober 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en zoals hier staat afgebeeld, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.astar-rose.com All rights reserved ARCHIEF
bottom of page