top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Dubbele Transmutatiekracht van zon en maan in juni

RA

Zomer-Zonnewende en Volle maan juni 2021

Een grote schoonmaakshift is via de zon geactiveerd op 21 juni 2021. Dat betekend dat het kristallijne veld op aarde het transformatie proces heeft versneld. Vele hebben dit gevoeld en waargenomen. Een heftige zonnestorm nadere de aarde, zodat het kristallijne veld extra geactiveerd werd in haar lichtkracht. Daarnaast was de volle maan van 24 juni een aanvullende kracht van openbaring.


Transformatie-codes komen nu tevoorschijn en worden door de mens ontvangen. Dit alles zal de komende tijd voor een grote sprong voorwaards zorgen. Jouw bereik van het bewustzijn wordt groter en breder. De aarde gaat de diepte in en de heilige kennis wordt naar boven gehaald. Voel goed wat jij op dit moment nodig hebt: Neem je rust of wil je nu juist in beweging komen? De beweging die vele mensen gaan maken zijn een reactie op de "stilstand" van de afgelopen lockdown. Een vernieuwde bevrijding staat op.


Daardoor ontstaat er een golf van opluchting en de zonnewende golft daarin mee.

De hitte en de koelte gaan elkaar afwisselen, het kristalveld zorgt voor aangenaam weer. Het transformeert het klimaat.

Een deinende energie zoekt naar harmonie in de chaos. Het zuivert en hersteld de traumavelden, waardoor er een heldere blik opengaat. Geniet van de openheid en de harmonie die je tegemoed gaan komen. Maak je even niet druk om de ellende die wordt gepresenteerd. Volg ten alle tijden het positieve gevoel.


De keuzes die je maakt zijn van belang voor je persoonlijke processen. Zorg dat deze afgerond gaan worden in het jaar 2022, want dat jaar zal de opstap worden naar een geheel nieuwe energiegolf. De zon speelt een bijzondere rol in de komende deccenia. De informatievelden van het licht openen zich via het kristallijne veld, zodat iedereen deze informatie kan ontvangen. Het deelnemen aan het Aquariusveld wordt toegankelijker.


De 21ste eeuw is de periode van onderzoek en vernieuwde kennis. Een alternatieve wetenschap zal dit fotonenlicht gaan herkennen en met verbazing deze vernieuwing gaan waarnemen. De zon ondergaat een transmutatie, waardoor het virtuele deel zichtbaar gaat worden. Er zijn vele soorten lichteenheden en deze zijn werkzaam in verschillende velden. Er zijn dus verschillende lichteenheden op aarde aanwezig. Fotosynthese zal een belangrijke basis van kennis worden, om als voorbeeld te dienen in andere systemen. Het water wordt belangrijker dan ooit. Alles wat water bevat zal doordrenkt worden door het kristallijne veld.


Het gebruik van lichtimpulsen zal een grote voorsprong in de wetenschap opleveren. Het splitsen van atomen zal niet langer jullie vooruitgang voeden. In plaats van dit komt de mens tot een bijzondere conclusie. Een tegengestelde inzicht ligt voor de hand.


ALLES IS ENERGIE

Energie opwekken kan vanuit een andere hoek bekeken worden. Het onderzoeken van nieuwe energiebronnen zal gaan ontstaan in tegenstelling tot wat er tot nu aan kennis verzameld is. De opslag zal vanuit een biologische oorsprong ontstaan, deze levende energiebron bevindt zich in alles en iedereen. Overal is energie aanwezig en daardoor is er een overvloed aan energie op aarde. Het ontvangen en verzenden van lichtenergie zal via het kristallijne veld veel sneller en subtieler verlopen.


ALLES IS EMOTIE

De zon is een empatische ster en straalt energie uit naar het gehele zonnestelsel. De aarde ontvangt dit licht en communiceert hiermee. De afstand van de zon tot een planeet speelt een cruciale rol in deze komende evolutie. Hoe dichter een planeet bij de zon staat, hoe hoger het bewustzijn zal zijn. Een totaal andere visie ontstaat, doordat het bewustzijn de instraling vanuit de fotonengordel ontvangt.


FOTONENGORDEL

Vanaf het moment dat de aarde in de fotonengordel terecht kwam, werd zij geïnfiltreerd met hoog licht en haar temparatuur ging tijdelijk stijgen. In deze eerste transitie van 2000 tot 2012 werd de aarde opgewarmd door de hoogtrillende deeltjes van het fotonenlicht. In de tweede transitie van 2012 tot 2020, werd de transmutatie ingezet. De trilling van de ionenlaag om de aarde heen werd hoger en dit gaf een extra spanning. Een spanningsboog die tot 2020 aanhield en toenam. De deeltjes welke voor oververhitting zorgde veranderde plots van vorm. In een nog onzichtbare laag werd de ionenlaag om de aarde, kristallijn. Tijdens het jaar 2020 is het kristallijne veld actief gemaakt. Waardoor het bewustzijn van de mens in een versnelling is gekomen, daardoor werden de schaduwvelden naar de oppervakte geduwd.


AFKOELING EN OPWARMING GAAN NU SAMENVALLEN

Niet alle sneltrillende lichtfotonen veroorzaken een opwarming van de aarde. Binnenin het kristallijne grid ontstaat er een transmutatie waardoor er een koud front kan ontstaan. Waterwolken ontstaan doordat waterdamp in verzadigde lucht condenseert. Waterdamp kan verrijpen tot ijskristalletjes en zo ijswolken vormen. In gemengde wolken komen zowel waterdruppeltjes als ijskristallen voor. Er gaan warme en koude fronten over de aarde stromen.


Hitte en koude gaan samenvallen en vormen een mooie balans om de planeet aarde te helpen in haar evolutie. Dit is een nieuwe wetenschap welke tot de mens gaat komen. Fotosynthese van licht en water zal als basis dienen. De natuur op aarde verandert aanzienlijk, maar ook de natuurkundige reacties veranderen. De kristallen in het stoffelijk lichaam (o.a. van de mens) muteren zo tot een fijnstoffelijk lichaam, dit lichaam is meer doorschijnend van energie. Een fijnstoffelijk kristallichaam is ijler en lichter.


Fotosynthese

Direct of indirect is vrijwel al het leven op aarde van zonlicht als energiebron afhankelijk. Fotosynthetiserende organismen zijn in staat om zichzelf van energie te voorzien en kunnen zichzelf synthetiseren uit anorganische stof (waaronder water en koolstofdioxide) en licht. Hierdoor zijn ze onafhankelijk van andere organismen voor hun bestaan.Volle maan van 24 juni 2021: Openbaring

Deze volle maan van juni zorgt voor een grote shift in het kristalijne bewustzijn. Waardoor de mens in een hogere frequentie wordt geplaatst. De eenheids energie neemt toe en de fotonengordel activeert deze liefdes verbinding van de Venusenergie. Het vereenvoudigt alles op aarde. De schaduwkant zal zichzelf nu helemaal bloot gaan geven. Dit zal in 2022 tot een omslag punt gaan leiden. Alles zal zich in een opbouwende golf gaan bewegen waarin een bepaald punt van transmutatie wordt bereikt.


Deze volle maan is helder en doorschijnend van energie. Het onzichtbare gaat zich tonen. Deze maan is kristallijn en geeft de energie door van het kristal bewustzijn. Zowel in de ionenlaag om de aarde, als in het water van de aardekern. Vele kristallen worden geactiveerd met de nieuwe kennis van Aquarius. Via de waterkristallen van Aquarius komt er een nieuwe kennis in de mens tot leven. De energie van Venus speelt hier een rol in. Kristallen zijn zuivere zenders en ontvangers. Telepatische vermogens nemen toe en de kristallijne mens wordt in een versnelling geplaatst. In combinatie met de zomer-zonnewende van 21 juni zal er een bijzondere transmutatie ontstaan. Vanaf 2022 tot aan 2033 zal het fijnstoffelijke element zich gaan ontwikkelen op aarde, een zeer nieuwe verschijning van leven.

PIJNAPPELKLIER

De pijnappleklier zal zowel door de zon als de maan van juni positief beïnvloed worden.

De maan werkt door in de nacht, om de schaduwen van het onbewuste zichtbaar te maken. De zon beschijnt de dag, om het bewuste zichtbare deel te laten ontluiken. Beide vormen zij een mooi paar waarin geen enkel deel wordt overgeslagen.

Laat de maan en de zon in je hart opengaan, zodat er een kristallijne bewustwording kan plaats vinden in samenwerking met de pijnappelklier.Adonai dit was Ra

Wij groeten het licht in je hart


24 juli 2021


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com

*Korte Uitleg Fotonengordel

Deze gordel bestaande uit elektromagnetische energie draait rondom de sterrengroep de Pleiaden. Er wordt aangenomen dat ons zonnestelsel ongeveer elke 25.800 jaar een baan rond de centrale zon (= Alcyone) van de Pleiaden voltooit. Ons zonnestelsel trekt gemiddeld elke 12.500 jaar door het middelpunt van deze gordel, dus tweemaal per cyclus. Het doorkruisen van de fotonengordel duurt ongeveer 2000 jaar. De huidige passage valt samen met de overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Er wordt gezegd dat deze passage gepaard gaat met een enorme shift in bewustzijn, een massaal ontwaken, waarbij alles wat (nog) verborgen is aan het licht zal komen. Een periode waarbij sluiers (= Vissen) worden opgetild en universele waarheid geopenbaard wordt (= Waterman). Dit vindt ook op persoonlijk niveau plaats, waardoor we met onze schaduwkanten geconfronteerd worden. De verhoogde energie stuwt als het ware alles wat is verdrongen omhoog zodat het naar de oppervlakte kan komen. De waarheid bevrijdt of het water bevrijd?
Comments


 ARCHIEF
bottom of page