top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Dertiende Kristalactivatie: Het Centrale Punt Bereikt!

ASHTAR: VOLLE MAAN DECEMBER 2020

Nu de aarde het einde van een onrustig jaar nadert, komt er op 30 december 2020 een mooi cadeau tevoorschijn. De dertiende kristallijne activatie van de 13de punt in de aarde.


De aarde zal deze kristallijne activatie tot zich nemen als een liefdevol geschenk. Haar 13 punten komen nu helemaal tot uiting in haar centrale punt van het kosmisch mannelijke bewustzijn. Het kristallijn veld nadert haar afronding en heelheid ontstaat.


Een ware eenwording van liefde en samensmelting, vanuit de kosmos geboren en nu in haar moederschoot ingedaald. Een bijzondere aanraking van deze kosmische energie, dit intense gevoel was haar zeer lang geleden ontnomen en zij zal gaan opbloeien. Haar kristallijne veld gaat werkelijk open en de mens kan daar van profiteren. Zo mooi en helend dit zal zijn voor de mensheid op aarde. Eindelijk ontstaat er een punt van vrijheid, waar iedereen naar toe kan gaan. Deze is verbonden met jouw hart en draagt de intentie van liefde.

2021: DE ONTLUIKING

Het jaar 2021 staat helemaal in het teken van de grote zuivering. Haar kristallijne energie gaat zich steeds meer verspreiden onder de mensen. Wanneer jij door deze energie wordt aangeraakt, zal je lichaam gaan opbloeien als een kosmische bloem. Deze bloem heeft een groter bereik en vele nieuwe gedachten worden uitgezonden. De kristallijne gedachten die zij als nectar verspreiden zullen vele bereiken en activeren tot mooie daden. Creativiteit wordt de basis van alles, waarin liefde en goed doen zullen ontluiken. Sommige Aquarius kinderen en volwassen sterrenmensen komen eindelijk tot rust in deze energie, zij herkennen dit veld.


Het bewustzijn gaat open. De grote zuivering stroomt door alles heen en deze gaat van start vanaf 2021. Het startsein wordt gegeven vanuit de goddelijke bron en via moeder aarde. Het begint met een zachte bries welke zal aanwakkeren tot een grote golf van heldere gedachten en beelden. Deze golf van helderheid zal over de gehele wereld trekken en tot grote omzettingen leiden.


Het bewustzijn van de mens moet er klaar voor zijn

In het kristallijne veld wordt de waarneming totaal anders, om die reden werd er in het jaar 2020 zoveel onrust gestookt. Om iedereen van deze nieuwe energie weg te leiden. Iedereen kan vanuit de fijnstoffelijke energie van het kristallijn bewustzijn hoop putten en heling. Door de focus te vestigen op angst, werd bij vele het vertrouwen aangetast. De oplossing die werd gegeven is een kunstmatige ingreep welke nu wordt geïntroduceerd. Het kunstmatig bewustzijn treed jullie wereld binnen. Benader deze met liefde. Jouw gedachten van liefde zijn veel sterker dan alle manipulaties.


Dit alles bracht een grote angst teweeg, maar zal uiteindelijk door de liefdevolle Aquarius energie worden onderschept. Liefde is de stilte beweging die inmiddels aan het op staan is vanuit de anonimiteit. Deze stilte beweging gaat volgend jaar gigantische grote vormen aan nemen. Eind 2021 ziet er totaal anders uit dan eind 2020.

Wat doet de dertiende activatie in de mens?

Deze dertiende activatie vanuit het kristallijne veld zal iedereen beïnvloeden. Mooie dromen worden werkelijkheid. De kern van de 13de beweging is innerlijke kracht en rust verkrijgen.

Een diepe stilte aanraking kan ontstaan. Wanneer je deze eenmaal hebt ervaren, zal deze nooit meer vertrekken. Het is de nieuwe basis van het Aquarius tijdperk, het waarnemen vanuit het nieuwe weten, waarin de stilte en de nieuwe groeperingen gaan ontstaan. Dit zijn: " De brengers van de dagenraad ". In vele gaat dit punt open, juist bij degene waar je het totaal niet van verwacht en dat is zeer hoopvol. Dus de toekomst is hoopvol. Verbeeld met je gedachten en talenten een wonderschone toekomst. Zie daarin ook welke plaats jij inneemt in deze bijzondere toekomst van het nieuwe werken en wonen. Degene die geloven in de angst creëren zo hun eigen wereld van ondergang. Daar waar de angst het grootst is, daar mag de diepste zuivering langskomen. Uiteindelijk zal Aquarius oprijzen als een nieuwe wereld welke wordt geleid vanuit het kristalbewustzijn.


Het nieuwe kristallijne pad wordt aangelegd, je hoeft er alleen maar op te gaan lopen..


Blijf in balans en omarm je gezondheid


Adonai Ashtar


Ik groet het kristallicht in je hart.


28 December 2020


Dit bericht ma gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

© Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved.


Comments


 ARCHIEF
bottom of page